Raidījumi
15.11.2013.
Labas idejas svētku galdam un ikdienā,izmantojot OSCAR'S FISH augstvērtīgo produkciju! Viesosimies Zajančkovsku ģimenē,kurā viens no labākajiem šefpavāriem, Māris Jansons, kopā ar mazajiem palīgiem gatavos dažādus cienastus un padalīsies ar dažādiem pavāra "knifiem",lai ēdiens būtu veselīgāks un garšīgāks.OSCAR'S FISH valdes priekšsēdētāja Mārīte Tīruma-Karlsone iepazīstina,kāds ir OSCAR'S FISH produkcijā izmantoto zivju ceļš no Īslandes nepiesārņotajām ūdenskrātuvēm līdz pircējam,kā izdodas saglabāt augstvērtīgo kvalitāti.Jaunums-Īslandes pikšas pelmeņi un SIA "Bujums" pelmeņi ar Īslandes jēra gaļu.