Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020

Raidījumi

26.11.2012.

 
   Raidījumā iepazīsimies ar OSCARS FISH augstvērtīgo zivs produkciju .Viesosimies Zigmunda Zajančkovska ģimenē,kurā viens no Latvijas labākajiem šefpavāriem, Māris Jansons, kopā ar mazajiem palīgiem gatavos dažādus cienastus no OSCARS FISH produkcijas un atgādinās,cik nozīmīgi pareizi atsaldēt saldētas zivis,padalīsies ar dažādiem pavāra "knifiem",lai ēdiens būtu garšīgāks. OSCARS FISH valdes priekšsēdētāja Mārīte Tīruma-Karlsone sarunā ar Esmeraldu Ermali akcentē OSCARS FISH svaigi sasaldēto zivju produkciju kvalitāti,kas iegūtas no Īslandes nepiesārņotām ūdenskrātuvēm. Izvēlei Latvijā OSCARS FISH piedāvā  5 produktus: Īalandes pikšas fileja PREMIUM;pikšas smalkmasa;jūras zeltplekstes fileja;Īslandes garneles;Īslandes mencu aknas.Zajančkovsku ģimenes pieredze,kā bērnus pieradināt ēst zivju ēdienus.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs