Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022

Raidījumi

24.12.2014.

  Kāpēc zivju ēdieni ir jāliek Ziemassvētku galdā un kāpēc tieši OSCARS FISH produkti ir labākā izvēle- to uzzinām sarunā ar OSCARS FISH valdes priekšsēdētāja Mārīti Tīrumu-Karlsoni,kas akcentē OSCARS FISH svaigi sasaldēto zivju produkciju kvalitāti,jo iegūta Īslandes nepiesārņotās ūdenskrātuvēs;atklāj jaunumu pircējiem -2 biosertificēti produkti: maigā arktiskā pālija un Īslandes piena jērs,kas nopērkami birojā Rīgā,Viskaļu ielā 35. "Port Hotel" šefpavāra Ulda Krebsa 3 receptes no Oskar Fish produktiem un zivs pagatavošanas "knifi".Ieskats OSCARS FISH īpašnieka dzimšanas dienas svinībās,kura organizēta kā pavāru meistarklase. www.oscarsfish.lv
 Labs risinājums dāvanai visai ģimenei- GALDA SPĒLES.www.brain.games.com

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs