Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Andris Bulis Esplanādē  tiekas ar pusaudžu romānu autori  Dainu Ozoliņu. Kā tapis romāns "Izglābt vasaras brīvlaiku"? Tikšanās arī ar jaunajiem lasītājiem. Bārbala Simsone informē par citiem apgāda "Zvaigzne ABC" jaunumiem.
 Kā uzlabot spējas koncentrēties?Rīgas Veselības centra ergoterapeite Sabīne Maciase bērniem un arī pieaugušiem iesaka izmantot jauno RehaCom datorizēto skrīninga un terapijas programmu.Tā pielietojums diagnostikā un ārstēšanā.
Kā sievietei,cenšoties ar visu tikt galā un būt perfektai,nekaitēt savai nervu sistēmai- Ievas saruna ar uzņēmēju Tatjanu Tepo.Sajūtas,kas liecina par izdegšanas sindromu,skaidro psiholoģe Diāna Zande.Ikdienas stresa mazināšanai farmaceits Andrejs Nikolajevs ilgstošai nervu stiprināšani iesaka dabisko kompleksu ilgstošai NERVOSTRONG.
Veterinārārsta Jāņa Beinerta viedoklis,kā kaķu sterilizēšana un kastrēšana ietekmē dzīvnieku veselību un dzīvi.
 Sarunā ar Radioķirurģijas centra "Sigulda" Dr. Māri Mežecki un onkoloģi Lindu Jurginausku uzzinām,kādām onkoloģiskām saslimšanām,salīdzinot ar ķirurģisku metodi,efektīvāk pielietojamas "CyberKnife" tehnoloģijas un priekšrocības.
 Jaunā kvalitātē atgriezušies LYL Krila eļļa KID želejveida lācīši,kurus novērtēt ir uzaicināti bērni.Farmaceite Ieva Virza akcentē Omega 3 taukskābju saistību ar bērna prāta un fizisko attīstību.LYL zīmola vadītājs Klaids Grunte raksturo uzlaboto produktu bērniem- nodrošina D vit dienas devu,ar augļu garšu,nesatur ķīmiskus produktus- tīrākais un efektīvākais Omega 3 avots bērniem! 
 
Andris Bulis LU observatorijā pie lielā teleskopa intervē zinātniskas grāmatas "Visums" autoru Ilgoni Vilku. Vija Kilbloka restorānā "Kolonāde" pie kafijas tases parāda citus "Zvaigzne ABC" jaunumus.  
Kā pareizi nodarbināt un vienlaikus saudzēt locītavas- izskaidro un vingrojumus iesaka fizioterapeite Daina.Uzzinām par efektīvo terapiju,pabarojot locītavas un skrimšļus ar Šveices kvalitātes dabīgo produktu GEMZE kalogēnu.
 Laba ziņa visiem,kuriem nepieciešama matu atjaunošana!Iepazīstam inovatīvo Šveices kvalitātes līdzekli CRESCINA- pasaulē atzīto patentēto kosmētikas līdzekli ampulās fizioloģiskai matu atjaunošanai.
  Iepazīstam uzņēmuma "STRAUBEK" unikālos,pēc individuālā pasūtījuma no dabīgā koka radītos interjera priekšmetus mājai."Straubek furniture" ražošanas vadītājs Janeks Savčenkovs izrāda mēbeļu daudzveidību un dizaina risinājumus.
 Atraktīvas izklaides bērnu un pieaugušo ballītēs piedāvā modernākais un drošākais peintbola parks "PB telpa",izmantojot elektroniskus un mehāniskus ieročus- stāsta "PB telpa" vadītājs Kaspars Piternieks.
Pārsteigumu Tēvu dienā Elmāram Tannim sagādājusi meita Natālija- ierosina kopā pagatavot garšīgo šokolādes braunija kūku.
 Kur vairāk tērējam savas rezerves- stresainā darbā vai fiziskā treniņā? Procesus ķermenī slodzes laikā skaidro fitnesa treneris Gints Valdmanis,akcentējot B grupas vitamīnu iedarbību enerģijai,kustībai.LYL zīmola radītājs Klaids Grunte raksturo B grupas vitamīnu veiksmīgo kombināciju LYL KRILA eļļu B ACTIV- atbalstu enerģijai,vielmaiņai,nervu sistēmai.
 Uzzinām,kā tiek koordinēta Latvijas lauku meliorācija- procesus skaidro ZMNI departamenta vadītājs Aldis Zīriņš,akcentējot meliorācijas sistēmas atjaunošanas problēmas,risinājumus Zemgalē. 
 Par pretklepus līdzekļa FLUDITEC sērijas preparātu iedarbību,ko dažādās klepu stadijās iesaka bērniem un pieaugušajiem.
      
 Andris Bulis Kronvalda parkā tiekas ar bandītu trillera "Prāgas pastkartes" autoriem Maiju Pohodņevu un Modri Pelsi. Vija Kilbloka stāsta par jaunākajām grāmatām apgādā "Zvaigzne ABC".
 Uzzinām,kā onkoloģiskas slimības gadījumā organismu ietekmē ķīmijterapija un par efektīviem dabīgiem produktiem imunitātes uzlabošanai."Taula Rīga" pārstāve Inese Ceple raksturo praksē atzītā haizivs skrimšļu ekstrakta "AngioCell Pluss iedarbību un lietošanu imunitātes stiprināšanai.
 Kā ar uzturu papildināt dzelzs rezerves un pareizi kombinēt produktus,lai tas uzsūktos labāk- iesaka uztura speciāliste Tatjana Tepo.Mazasinības simptomus skaidro ginekoloģe Natālija Bērza.Iepazīstinam preparātu FEROFEMIN- dzelzs vitamīnu kompleksu sievietēm,kas uzlabo vielmaiņas procesus un novērš anēmiju.Ideja veselīgam „dzelzs kokteilim”.
 
Kā saglabāt un uzlabot rupjmaizes ēšanas tradīcijas-uzzinām,ciemojoties pie "Hanzas Maiznīca" vadītāja Uģa Mihņeviča.Iepazīstam,pēc kādiem kritērijiem top jaunās maizes receptes un par "Hanza Maiznīca" iniciatīvu "100 rudzu maizes šķēles Latvijas simtgadei".
 Kā samazināt siltuma zudumus,pareizi nosiltinot mājas ārsienas un iekštelpas- uzņēmuma"Constant Thermo Art" pieredzi māju siltināšanai pielietojot efektīvo termoputu metodi,raksturo uzņēmuma īpašnieks Artūrs Žilinskis.
 Par simptomiem un riskiem,ja ir paaugstināts asinsspiediens- saruna ar farmaceiti Zani Melbergu.Padomi,kā pareizi sev izmērīt asinsspiedienu ar uzlaboto OMRON asinsspiediena mērītāju.
 Jaunā kvalitātē atgriezušies LYL Krila eļļa KID želejveida lācīši,kurus novērtēt ir uzaicināti bērni.Farmaceite Ieva Virza akcentē Omega 3 taukskābju saistību ar bērna prāta un fizisko attīstību.LYL zīmola vadītājs Klaids Grunte raksturo uzlaboto produktu bērniem- nodrošina D vit dienas devu,ar augļu garšu,nesatur ķīmiskus produktus- tīrākais un efektīvākais Omega 3 avots bērniem!   
Vēsturnieks Valdis Klišāns stāsta par grāmatas "Latvijas valsts stāsts" izveidi, saturu un neparasto noformējumu ar atsevišķām pastkastēm, kurās ir dažādu laika periodu preses izdevumi.Studijā Vija Kilbloka ar citiem jaunumiem. Padomi,kā atbrīvoties no spalīšiem un cērmēm,kas būtiski ietekmē imunitāti. Par pretparazītu preparātu HELMINTOX -tā lietošana bērniem un pieaugušajiem.
  Par aknu veselību.Profesors Jāzeps Keišs izskaidro aknu funkcijas un kā nepareiza ēšana un mazkustīgums var izraisīt aknu taukaino hepatozi- aknu cirozi.Iepazīstam dabīgo līdzekli aknu aizsardzībai,to uzlabošanai-Hepastrong ADELIV complex.
Speciālisti kliedē mītus par vitamīnu lietošanu.Vairāk par D3 vit deficīta sekām,tā saistību ar visa organisma šūnu funkcijām.Zīmola LYL pārstāve Munise Lamberte raksturo dabiskas izcelsmes produktu spreja formā LYL sun D3- nodrošina ikdienas devu,pierādīta efektivitāte,ērti lietojams un ekonomiski izdevīgs.
  Ja nepieciešama matu atjaunošana,speciālisti iesaka inovatīvo Šveices kvalitātes līdzekli CRESCINA ampulās - pasaulē atzīto patentēto kosmētikas līdzekli fizioloģiskai matu atjaunošanai.
 Uzzinām,kāpēc rodas sāpes un kā ar to tikt galā,pareizi vingrojot un izvērtējot muskuļu slodzi- demonstrē "Fiziocentra" fizioterapeits Mareks Osovskis un raidījuma vadītāja Ieva Eklone-Aleksandrova.Par atsāpināšanas gēla PERSKINDOL Active Gel lietošanu muskuļu sāpēm un locītavām.
 Mājas aptieciņā- pretklepus FLUDITEC sērijas preparāti ,ko dažādās klepu stadijās speciālisti iesaka bērniem un pieaugušiem.
 Ieva Eklone viesojas Francijas institūtā, satiekot romānu "Ienirt"un "Ticēt brīnumainajam" autoru, žurnālistu Kristofu Onodibio. Vija Kilbloka ar citiem "Zvaigzne ABC" jaunumiem. Starptautiskās kompānijas TOODE piedāvājumi,izvēloties tērauda jumta segumus ar dažādiem pārklājumiem un profila veidus.
 Mūsu organisma veselību nosaka mūsu šūnu veselība- izskaidro nutriciologs,uzņēmuma "Mani Vitamīni" vadītāja Andželika Kuzņecova,kura sadarbojas ar labāko Eiropas vitamīnu speciālistiem un raksturo tur ražoto vitamīnu priekšrocības.Vairāk- par dabisko skrimšļu kolagēnu vitamīniem un bioloģiski aktīvajām C vit tīrajām formām.
Turpinot stāstu sēriju "Personība medicīnā" ,Andris Bulis ciemojas pie spilgtas personības un atzītas dermatoloģes Māras Rones -Kupferes -VC 4 Estētiskās medicīnas klīnikas vadītājas un RSU docentes.Māra labprāt relaksējas ģimenes dārza darbos un ģimeniskā vidē izjūtam savstarpējās sirsnīgās attiecības un viņas 3 vīriešu,abu dēlu un vīra,atbalsts.Mārai patīk pārsteigumi,ko šoreiz sagādājis vīrs- izbrauciens ar iegādāto vēsturisko autiņu.
 Kā saaukstēšanās un vīrusu laikā atveseļoties palīdz karstais ārstniecības augu dzēriens TERMOBRONX,kas izsilda bronhus un pasargā no tālākas saslimšanas- iesaka farmaceits Andrejs Nikolajevs.Uztura speciālistes Tatjanas Tepo spēcinošā imunitātes kokteiļa recepte.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs