Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

Ieskats Grāmatu svētkos izstāžu zālē "Ķīpsala".Aivara Kļavja vēsturiskā romāna jauniešiem "Melnais akmens" atvēršanas svētku epizodes.Saruna ar autoru, ar Latvijas rakstnieku savienības priekšs.Arno Jundzi, ar grāmatas ilustrāciju autoru-12.kl.skolnieku Emīlu Mozgu un viņa mammu. 
 Uzzinām,kā pareizi ārstēt iesnas.Rīgas Veselības centra otolaringologs Kristīne Broka atgādina raksturīgākās kļūdas,kas,nepareizi āstējot iesnas,var izraisīt komplikācijas.
 Vīrusu vai gripas laikā speciālisti iesaka tikai no dabīgiem augiem radītu pulverveida preparātu bērniem ULGRIP HOT JUNIOR un ULGRIP HOT pieaugušiem karstā dzēriena pagatavošanai organisma stiprināšanai.
 Kopā ar zīmola "Marmara Sterling" seju Kristu Pesecku iepazīstam daudzveidīgās un izsmalcinātās rotas ikdienai un svētkos ar Swarovski kristālu mirdzumu un piedāvāto jaunumu- iespēju veidot savu rotu komplektu.
Par projektu "Dzīvības poga"- pakalpojumu, kas nodrošina tuvinieku diennakts uzraudzību, medicīnisku vai citāda veida palīdzību.Projekta pārstāve Sofija Dobrovoļska skaidro,kā darbojas Drošības pogas saziņas sistēma un kā pieteikties šim pakalpojumam.Sociālā darbiniece Anna Bikaviņa raksturo projekta aktualitāti tuvinieku drošībai.
 Šefpavārs Elmārs Tannis Ievai parāda pavārmākslas knifus,kā īpaši gardi pagatavot brokastu putru.
 Speciālisti kliedē mītus par vitamīnu lietošanu.Uztura speciāliste Alise Kindzule raksturo vit D3 saistību ar organisma šūnu funkcijām,tā deficīta sekām.Zīmola LYL pārstāve Munise Lamberte iesaka augstas absorbcijas radīto dabiskas izcelsmes produktu LYL sun D3,kas nodrošina ikdienas devu,ērti lietojams un ekonomiski izdevīgs.Pētijumi par spreja formā radīta vit D3 priekšrocībām.
 
Andris Bulis tiekas ar erotisko romānu  "Saplēstās mežģīnes" un "Debesis pelnos" autori Karīnu Račko. Par viņas un citiem populāriem erotikas darbiem savas domas izsaka Valdis Melderis un Inga Gorbunova, "Imperfekt" veidotāja.Par citiem apgāda "Zvaigzne ABC"jaunumiem informē Bārbala Simsone.
 Uzzinām,kā tievēt veselīgi.Pirtniece Lilita Liepiņa papildus pirts rituāliem iesaka tikai no dabiskām izejvielām radītu produktu "SLAIDĀ LĪNIJA" /Francija/- svara un holesterīna mazināšanai,uzlabo zarnu darbību.
 Andris Bulis sarunā ar kardiologu Anitu Makarovsku noskaidro,ko nozīmē-sirds pārslodze un kādi simptomi par to liecina,kā ilgtermiņa rūpēties par sirds veselību.Normālai sirdsdarbībai,sirds stiprināšanai farmaceits Andrejs Nikolajevs iesaka dabīgo preparātu VALERON,kas satur visas bioloģiski aktīvās vielas un vitamīnus sirds veselībai.
Augu valsts produktus,ko ieteicams lietot uzturā imunitātes stiprināšanai- saruna ar uztura speciālisti Tatjanu Tepo.Zīmola LYL pārstāve Munise Lamberte raksturo dabīgo preparātu imunitātei LYL ImmunUP jaudīgo sastāvu un minerālvielu helātu formas priekšrocības.ImmunUP iekļauto ārstniecisko augu iedarbību raksturo Dr. biol. D. Pakalns.
Iepazīstam inovatīvās Rīgas Katoļu ģimnāzijas kreatīvo apmācības metodi,kurā audzēkņi māca viens otru,bet skolotāji šo procesu tikai uzrauga.Audzēkņi raksturo skolas priekšrocības,vidi un profesionāli orientētās programmas.
 Kā tievēt,saudzējot veselību- iesaka diētas ārste Lolita Nemane,raksturojot mazkaloriju ēdienreižu aizvietotāja NUTRILESS sastāvu svara mazināšanai un kontrolei.Produktu menedžere Una Bekmane raksturo dažādos NUTRILESS tievēšanas produktus un pētījumus par to veselīgo iedarbību.www.nutriless.lv
Andris Bulis tiekas ar Ivetu Ratinīku - dzejnieci, rakstnieci, politiķi un ĀVĢ skolotāju, kurai tikko izdots jauns dzejoļu krājums "tikko &tikai". Par to savu viedokli izsaka krājuma redaktore Ingmāra Balode un ĀVĢ 12.klases skolēni. Par citiem jaunumiem informē Bārbala Simsone no apgāda Zvaigzne ABC.
 Tēma,kas interesē visus- kā aizkavēt novecošanās pazīmes uz savas ādas? Dermatoloģe Laima Valeine akcentē antioksidantu pozitīvo iedarbību šūnu līmenī,raksturo dabīgo antioksidantu no mikroaļģēm LYL ASTAXAN kapsulu komplekso risinājumu pret novecošanos ārīgi un iekšķīgi.LYL zīmola pārstāve Munise Lamberte iesaka LYL ASTAXANthin sejas,roku un acu zonas krēmus ar trīskāršu ādas pretnovecošanos funkciju: atjauno, aizsargā, ārstē.
 Uzzinām,kā cilvēkiem ar invaliditāti darba meklējumos Rīgā palīdz apvienības APEIRONS pārstāvju ilgstošā sadarbība ar RD Labklājības departamentu.
 Par viltīgo slimību glaukomu,kas ilgstoši neizraisa simptomus- saruna ar P.Stradiņa KUS Oftalmoloģijas nod. vad.,profesori Gunu Laganovsku.Iepazīstam slimības diagnostikas un ārstēšanas metodes,kas ļauj uzlabot glaukomas slimnieku redzi pēc iespējas ilgāk.
 Sarunā ar Radioķirurģijas centra "Sigulda" Dr. Māri Mežecki un onkoloģi Lindu Jurginausku uzzinām,kādām onkoloģiskām saslimšanām visefektīvāk pielietojamas "CyberKnife" tehnoloģijas un priekšrocībām,salīdzinot ar ķirurģisku metodi. www.cyberknife-sigulda.lv
 Speciālisti diskutē konferencē par hormonālo kontracepciju.Latvijas Kontracepcijas,seks.un reprod.veselības asociācijas prezidente,ginekoloģe Aija Tula Rijkure akcentē sabiedrības izglītošanu,kliedējot ar to saistītos mītus un pierādot tās efektivitāti.
 Kā tievēt veselīgi,iesaka pirtniece Lilita Liepiņa.Iepazīstam no dabiskām izejvielām radītu produktu "Slaidā  Līnija"/Francija/ - svara un holesterīna mazināšanai,uzlabo zarnu darbību.
Tikšanās ar rakstnieku Valdi Rūmnieku Ķīpsalas grāmatu izstādē. Kā tapa viņa jaunā biogrāfiskā grāmata  "Starp Mežaparku un Murjāņiem" ? -autora saruna ar Andri Buli. Citi grāmatu jaunumi.                                                         
Kā iespējams uzlabot pašsajūtu un atveseļoties miegā,izmantojot magnētu terapiju? MS „ARS” ārsts,fizikālās terapijas nod.vad. Harijs Jirgensons skaidro magnetoterapijas iedarbību atveseļošanās procesos.Magnētu terapijas speciālists Normunds Žukovskis iesaka,kā mājas apstākļos lietot MAGNOFLEX spilvenu un virsmatraci un raksturo tajos iestrādāto magnētu ārstniecisko iedarbību uz problēmzonām,uzlabojot pašsajūtu.
 Uzzinām,kā pavasarī uzlabot matu veselību- ārstes triholoģes Ingas Zemītes padomi.Par matu vitamīnu /minerālvielu kompleksa HAIR VOLUME iedarbību,kas veicina matu augšanu un stiprina matu saknes.
 
 
Padomi mazdārziņu īpašniekiem,kā pavasarī pabarot augus.Agronome Agnesa Pinka rāda,kā to darīt pareizi,iesakot pilnvērtīgo YaraMila Complex NPK dārza mēslojumu.Par pārējiem YaraMila minerālmēslojumiem visai sezonai-labāko kombināciju dārza augiem.
Visu vajadzīgo,lai nomainītu vai salabotu jumtu- iesaka kompānijas TOODE  eksperti,piedāvājot dažādus tērauda jumta segumus un pārklājumus.Informācija par superakciju!
 Ērti lietojamo „Green PIK LAT” produktu "Ņem un stādi" demonstrē uzņēmuma īpašnieks Kaspars Purlācis,kurš izrāda puķpodiņa priekšrocības un pārējos ilgstošas iedarbības dabīgos VERMI Vitamin sērijas augu mēslojumus.
 Dabīgus līdzekļus imunitātes stiprināšanai iesaka uztura speciāliste Tatjana Tepo.Zīmola LYL pārstāve Munise Lamberte raksturo dabīgo preparātu imunitātei LYL ImmunUP jaudīgo sastāvu un minerālvielu helātu formas priekšrocības.ImmunUP ārstniecisko augu sastāvu un to iedarbību raksturo Dr. biol. D. Pakalns.
  Par vērtīgo taukskābju -naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā- GREEN OIL ādas un visa organisma veselībai.
Grāmatu apgāda "Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka stāsta par grāmatu sēriju "Mākslinieks - teksta autors".Andris Bulis izjautā mākslinieces Liliju Berzinsku un Dzintru Aulmani par grāmatu ilustrēšanu un idejām, kā uzrakstīt mazu stāstu. Jaunās grāmatas - "Mazais jēriņš" un" Vislielākais gardums pasaulē".Saruna arī ar mazo lasītāju Elīzu.
  Kaiges kūdras purva teritorijā vērojam kūdras ieguves procesu,kā fasē dārzkopju novērtēto 9 veidu kūdras substrātu "LAFLORA".Valdes pr.-tājs Uldis Ameriks atklāj ieceres par dalību perspektīvos projektos.Informācija par jaunā fasējuma atšķirībām,pielietojumu.
 Par jauno projektu "Dzīvības poga",kas nodrošina tuvinieku diennakts uzraudzību, medicīnisku vai citāda veida palīdzību.Uzzinām,kā darbojas Drošības pogas saziņas sistēma un kā pieteikties pakalpojumam.
 Uzzinām,kā mazulim novērst kolikas un atjaunot līdzsvaru kuņģa/zarnu traktā var palīdzēt Jogurt BABYdrops- bifidobaktēriju suspensija eļļā.Pediatres Dainas Brenčas ieteikumi vecākiem.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs