Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

Dzīvnieku pasaule. Jauna izglītojoša grāmata ģimenēm, esošajiem un topošajiem speciālistiem par Latvijas zīdītājiem. Saruna Dabas muzejā ar autori,bioloģi Gundegu Kampi - Pērsoni un lasītājiem. Citus jaunumus apgādā "Zvaigzne ABC" komentē Bārbala Simsone.
 
Kā atvieglot rūpes,kopjot un pabarojot istabas augus? Sarunā ar „Green PIK LAT” īpašnieku Kasparu Purlāci iepazīstam inovatīvo,ērti lietojamo,ilgstošas iedarbības 100% dabīgo augu organisko mēslojumu VERMI Vitamin istabas augiem.Par dabīgo substrātu daudzveidību un dārzkopju pozitīvo vērtējumu dažādās pasaules valstīs.
 Par drošību,kas jāievēro,veicot darbus elektrolīniju tuvumā.AS "SADALES TĪKLS" Nodrošinājuma direktors Signis Rīns skaidro,kā saskaņot plānotos darbus un kā rīkoties,ja gadījies elektrolīnijas bojājums.Zvanīt 8404 !
 Kā rūpēties par aknām- mūsu organisma laboratoriju? Gastroenterologs Hosam Abu Meri skaidro procesus, kas kaitē aknām."Solepharm" vadošā farmaceite Lote Ansone raksturo kopā ar ārstiem,zinātniekiem izstrādātā produkta HEPASTRONG AMINO unikalitāti-tā priekšrocības,ātrā un efektīvā iedarbība.Īpašais piedāvājums BENU aptiekās!
"BENU Akadēmijas" ietvaros rīkotā jaunā projekta pasākumā,kas saistīts ar ādas un matu veselību."BENU aptieku" direktore Anete Rožkalne raksturo projekta būtību un jauno pakalpojumu-speciālu aparātu,ar kuru BENU aptiekās varēs noteikt ādas un matu veselību,saņemt rekomendācijas.Ārste triholoģe Inga Zemīte u.c. speciālisti atzinīgi vērtē šis diagnostikas profesionālo līmeni.Pieraksts uz pakalpojumu www.BENU.lv
 „BIOFARMACIJA” medicīnas pārstāvis Viesturs Bērziņš akcentē jaunā bioMAGNIS B6 premium pulvera priekšrocības- magnijs bez ķīmiskām piedevām no Nāves jūras,ar cinku, vit B6 un B12 –īpaši labi uzsūcas organismā un kompensē svarīgo minerālvielu deficītu organismā.
 Padomi,kā atbrīvoties no spalīšiem un cērmēm ar pretparazītu preparātu HELMINTOX -tā lietošana bērniem un pieaugušajiem.
Kā vasaras grilēšanas laiks var kaitēt mūsu gremošanai un padomi,kā svētkos ēst pareizāk- iesaka gastroenterologs Hosams Abu Meri,akcentējot probiotiķu nozīmi,uzlabojot kuņģa zarnu trakta darbību.Žurnāla "Četras sezonas" galv.redaktores Signes Meirānes īpaši veselīgu brokastu receptes un ģimenes pozitīvā pieredze,lietojot probiotiku LYL BIOTIC.Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova izskaidro LYL BIOTIC priekšrocības,salīdzinot ar jau zināmiem probiotiķiem Latvijā- plašas iedarbības pilnvērtīgākā atlase mikrofloras līdzsvaram un veselībai- 11,2 miljardu baktēriju 1 kapsulā.
Kā palīdzēt sirdij strādāt ilgāk un kāpēc ir svarīgi sekot pareizam sirds ritmam un nepieļaut pārslodzi- saruna ar kardioloģi Anitu Makarovsku.Vitamīnu un minerālvielu ietekmi uz sirdsildzi skaidro profesors Antons Skutelis.Treneres Leldes Vanzovičas ieteikumi,kā fiziskās aktivitātēs aprēķināt sirds ritmu,nepieļaujot pārslodzi.Normālai sirdsdarbībai,sirds stiprināšanai farmaceits Andrejs Nikolajevs iesaka dabīgo preparātu VALERON ar tiamīnu,kas satur visas bioloģiski aktīvās vielas un vitamīnus sirds veselībai.
Andris Bulis un Vija Kilbloka studijā izvaicā viesi - farmācijas doktori Viju Eniņu par viņas jauno autordarbu - enciklopēdijas formāta grāmatu "Veselība pie mājas sliekšņa". Otra tikšanās par tematu: bioloģiska dārza ierīkošana, kopšana un baudīšana. Jaunas grāmatas "Mans bioloģiskais dārzs" autores,agronomes un Dārza kalendāra veidotājas Ilzes Žolas dārzā. Kāda nozīme ir augsekai - atbildes uz šiem un citiem jautājumiem - raidījumā.Par citiem jaunumiem stāsta Vija Kilbloka.
Par kājai atbilstošu ortopēdisko apavu izvēli- saruna ar Protezēšanas un Ortopēdijas centra tehnisko ortopēdi Danu Lazdiņu un pircējiem,kas novērtē daudzveidīgo,moderno,ortopēdisko un komfortablo apavu piedāvājumu.
Kā apgūt satiksmes noteikumus un autovadītāja prasmes bez stresa un satraukuma- iedrošina autoskolas "TĪĢERIS" /Ogrē,Rīgā/ dibinātāja un instruktore Aija Sniķere.Jauno autovadītāju atsauksmes par atšķirīgo un veiksmīgo apmācības procesu autoskolā "Tīģeris".
Kāpēc mūža laikā nodilst locītavu skrimšļi un kā to aizkavēt-skaidro reimatologs Anda Kadiša.Aktiera Gunāra Placēna pieredze,kā saglabājis vingrumu.Uzzinām par dabiskā  preparāta ARTHRO BALANS PLUS iedarbību locītavu uzturēšanai un atjaunošanai,ar sāpju mazinošu iedarbību.
Uzzinām,kāpēc vasarā vērojama kāju tūska un kā bez ķirurģiskas iejaukšanās atbrīvoties no vēnu tīklojuma uz kājām,lietojot flebologu atzītāko,Latvijā ražoto dabas vielu krēmu FLEBOXAR ar diosmīnu.Produktu menedžere Vita Avena raksturo krēmu aktīvo vielu iedarbību un efektivitāti,atvieglojot vēnu mazspējas simptomu.
 Vispusīga veselības izmeklēšana -1 vizītes laikā VESELĪBAS SALONĀ 888! iepazīstam biorezonanses diagnostikas metodi,kas izvērtē veselības stāvokli un konsultācijas pie speciālistiem "Veselības salonā 888" .
 Kā stiprināt locītavas un aizkavēt skrimšļu nodilumu -skaidro reimatologs Anda Kadiša."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo dabisko preparātu ARTHRO BALANS PLUS-locītavu uzturēšanai un atjaunošanai,ar sāpju mazinošu iedarbību.
Par efektīvo dabīgo saldinātāju CANDEREL STEVIA- cukura alternatīvu bez kalorijām.Canderel zīmola vadītāja Linda Ezera iesaka,kā visa ģimene,arī diabēta pacienti,var pagatavot ēdienu ar cukura aizvietotāju Canderel Stevia dažādiem produktiem.Idejas brokastīm un kūkas recepte,lietojot Canderel Stevia.Iegāde aptiekās un lielveikalos.
Kā aizsargāties no saules UV starojuma un kāpēc jālieto aizsargkrēmi- skaidro dermatoloģe Lauma Valeine,akcentējot antioksidanta LYL ASTAXAN pozitīvo iedarbību šūnu līmenī,aizkavējot novecošanos.Par LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu,LYL Astaxan kapsulu iedarbību- ārīgs un iekšķīgs pretnovecošanās komplekss.
 Starptautiskās kompānijas TOODE piedāvājumi,izvēloties tērauda jumta segumus ar dažādiem pārklājumiem un profila veidus.
Mazuļa pirmā dāvana dzīvības vērtībā- nabassaites cilmes šūnas.Par nabassaites cilmes šūnu pielietojumu asinsrades audu vēža,leikēmijas ārstēšanā un citu slimību terapijā- bioloģes Ineses Čakstiņas pētījumi.Par nabassaites cilmes šūnu pielietojumu medicīnā-saruna ar Future Health Biobank vadītāju George Macridis.LYL BioBank vadītāja Zane Roga raksturo cilmes šūnu bankas LYL BIOBANK priekšrocības,garantijas un sadarbību ar partneri Future Health Biobank.Saruna ar ģimenēm,kuras pamato izvēli par cilmes šūnu uzglabāšanu.www.cilmesbanka.lv
 Ķirurga Ilmāra Pastara padomi,kā rūpēties par kāju vēnu veselību vasarā un vērtē dabiskas izcelsmes,klīniski pārbaudīto preparātu PHLEBODIA-venozas mazspējas un hemoroīdu ārstēšanai.
Kādas grāmatas bērni lasīs vasarā? Rakstniece un tulkotāja Laura Dreiže ieteiks savu variantu - pusaudžiem veltītos fantāzijas romānus, par tiem būs arī skolēnu viedokļi. Ko jaunu grāmatā "OKI DOKI"uzrakstījis žurnālists Dzintars Tilaks - to skaidros Andris Bulis. Par citiem jaunumiem informē Bārbala Simsone.
Ko darīt ar 2.līmenī uzkrāto pensiju kapitālu,kā izvēlēties izdevīgāko pensiju pārvaldītāju un kādas ir mūža pensijas priekšrocības-noskaidrojam sarunā ar bankas "Citadele" eksperti,AAS "CBL Life" valdes pr.-tāju Jolantu Jērāni.Par mūža pensijas mantojuma iespējām un sakrātā kapitāla tērēšanas variantiem. Vairāk - www.muzapensija.lv
 Par Latvijas Jūras medicīnas centra jauno Diagnostiskās RADIOLOĢIJAS nodaļu- inovatīvākais ļaundabīgo audzēju diagnostikas centrs Austrumeiropā.LJMC valdes pr.-tājs Jānis Birks raksturo nodaļas izmeklējumu priekšrocības onkoloģisko slimību precīzā diagnostikā jau sākuma stadijā,terapijas un ķirurģijas iespējas,ko sniedz LJMC.Tālr.67889000; www.ljmc.lv
 Kā stiprināt locītavas un aizkavēt skrimšļu nodilumu -skaidro reimatologs Anda Kadiša."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo dabisko preparātu ARTHRO BALANS PLUS-locītavu uzturēšanai un atjaunošanai,ar sāpju mazinošu iedarbību.
Kā vasaras grilēšanas laiks var kaitēt mūsu gremošanai un padomi,kā svētkos ēst pareizāk- iesaka gastroenterologs Hosams Abu Meri,akcentējot,kā probioti uzlabo kuņģa zarnu darbību.Žurnāla "Četras sezonas" galv.redaktores Signes Meirānes veselīgu brokastu receptes un ģimenes pieredze,lietojot probiotiku LYL BIOTIC.Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova skaidro LYL BIOTIC priekšrocības,salīdzinot ar jau zināmiem probiotiķiem Latvijā.
 Padomi,kā atbrīvoties no spalīšiem un cērmēm ar pretparazītu preparātu HELMINTOX -tā lietošana bērniem un pieaugušajiem.
 BIOFARMACIJA” medicīnas pārstāvis Viesturs Bērziņš akcentē jaunā bioMAGNIS B6 premium pulvera priekšrocības- magnijs bez ķīmiskām piedevām no Nāves jūras,ar cinku, vit B6 un B12 – labi uzsūcas organismā un kompensē minerālvielu deficītu.
 Kā ikdienā un stresa situācijās saglabāt mieru un stabilu nervu sistēmu? Raksturojot izspēlētās epizodes,neiroloģe Ināra Roja un farmaceits Andrejs Nikolajevs akcentē, kā saglabāt līdzsvaru,lai stress nekaitētu mūsu veselībai.Par Latvijā izstrādātā dabīgā preparāta NERVOSTRONG unikālo sastāvu,kas ilgstoši stiprina un nomierina nervus.
Līgo svētku galdam- Ogrē ražotie gardie un veselīgie SIERŠTELLE" 33 dažādas garšas sieri. SIA "Malevs" valdes pr.-tājs Māris Legzdiņš raksturo no dabīgām izejvielām ražotā siera tapšanas procesu un jaunumus- kūpinātos  sierus un saldos sieriņus bērniem.Par iespēju apgūt siera siešanas gudrības,apmeklējot radošo darbnīcu.www.sierstelle.lv
 Jautri un pamācoši stāsti bērniem par tēmu – nauda.Grāmatas „Naudiņš mācās saprast naudu” autore Kristīne Vilcāne atklāj grāmatas ideju- izaudzināt finansiāli veiksmīgu un gudru jauno paaudzi.Bērnu atziņas pēc izlasītā.www.berniemparnaudu.lv
 Kā meklēt papardes ziedu droši- iesaka ginekoloģe Inguna Kārkliņa.Iepazīstam jaunā nehormonālā kontracepcijas bezrecepšu medikamenta „PHARMATEX” 4 veida formu iedarbību.
 Par antioksidantu LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu,LYL Astaxan kapsulu iedarbību- ārīgs un iekšķīgs pretnovecošanās komplekss.
  Par LATGOLAS ŠPEKI un dažādiem ražotāja produktiem spēkam un veselībai- iesaka slavenā Latgales speķa meistars Andris Mejers.Iegāde- Rīgā,Kalnciema kvartāla tirdziņā.
Kādus ārstnieciskus augus savā dārzā ievāc grāmatas "Veselība pie mājas sliekšņa" autore, farmācijas doktore Vija Eniņa? Kādām veselības problēmām tos lietot?  Andris Bulis, Ieva Eklone un Vija Kilbloka pirms Jāņu noskaņās iepazīstina ar 10 romāniem, ko Dzīvīte un Zvaigzne ABC iesaka vasaras lasīšanai. Sezonas noslēgums. Novēlam dzīvesprieku vasarā, smaidu kā saulītei - lai arī kādi būtu šīs vasaras laika apstākļi !Radošā komanda, gaidot atkal satikšanos vasaras beigās!
 

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs