Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

Izvēlei savam dārzam- plašais augļkoku un ogulāju piedāvājums no ģimenes uzņēmuma,Dobeles stādaudzētavas "Liepas".Dāŗzkopis Eduards Smiļģis raksturo augļkoku un ogulāju konteinerstādu priekšrocības un iesaka Latvijas apstākļiem piemērotākās šķirnes,eksotiskos augus.Praktisks padoms,kā pareizi iestādīt  konteinerstādus. www.liepas.lv
 Ko nozīmē-labais un sliktais holesterīns un par faktoriem,kas izraisa sirds slimības- saruna ar profesoru Alvilu Heldu.Iepazīstam pēc Latvijas vadošo kardiologu ieteikumiem radītu dabīgo augu preparātu AteroLip,kas palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.Aktīvo vielu iedarbību raksturo AteroLip ražotājs Kaspars Ivanovs.
 
Par sievietes intīmo higiēnu dažādos dzīves posmos un kā izvēlēties atbilstošu intīmās higiēnas līdzekli- saruna ar ginekoloģi Daigu Baranovsku.Farmaceite Laura Grosberga raksturo intīmās higiēnas DermoXEN līnijas dabiskos produktus- ph līmenim saudzējošus un labvēlīgai mikroflorai ikdienas gelus,krēmus meitenēm un sievietēm konkrētajā dzīves posmā.
 Dārza darbu atvieglošanai Razojam.lv vadītājs Gints Šusts demonstrē jauno izgudrojumu-riteņkapli ar maināmiem apstrādes rīkiem- kaplis,irdinātājs,vagotājs.Agronoms Mārtiņš Vīns raksturo tā priekšrocības.Par BIOHUMUS ganulu pielietojumu labākai ražai. www.razojam.lv
 Par iedarbīgām augu izcelsmes matu putām ALOPEL,kas  stimulē matu augšanu,mazina matu izkrišanu no pirmās lietošanas reizes. www.revdi.lv
 
Kā saglabāt atmiņu un skaidru domāšanu,lai nepiedzīvotu vecuma demensi- skaidro neiroloģe Anitu Paegle,kura iesaka,kā uzlabot atmiņu un prasmes mūža garumā.Par plašas iedarbības aminoskābju un augu ekstraktu kompleksu SOLEMAX NEURO,kas uzlabo smadzeņu darbību,palīdz saglabāt atmiņu un kognitīvās funkcijas. 
 Iedvesmojamies no atraktīvā dziedātāja Roberto Meloni pieredzes- pret pavasara nogurumu un enerģijai regulāri lieto LYL KRILA eļļu.Par Omega 3 taukskābju tīrāko avotu dabā - augstvērtīgo LYL Krila eļļu un tās visaptverošo iedarbību šūnu līmenī visa mūža garumā -uztura speciālistes Linda Šlēziņas komentārs.
  Uzzinām,kā uzlabot pašsajūtu un attīrīt organismu ar farmaceitiski kvalitatīvām ārstnieciskām tējām,ko piedāvā kompānija LEROS Natur /Čehija/daudzveidīgais sortiments un fitoterapijas pieredze.
 Latvijas Neatkarības atjaunošanas svētkos - dzejnieka Normunda Beļska patriotiskā dzeja. Skan N.Beļska un J.Kulakova kantātes fragmenti. Andris Bulis izvaicā autoru par jauno dzejas krājumu. Kāda ir sadarbība ar komponistiem - Juri Kulakovu, Jāni Lūsēnu u.c.? - arī viņi ir studijas viesi un par to pastāsta. Kā tas iedvesmo mūsu dzīvi? Par apgāda Zvaigzne ABC izdoto A.F. Osendovska grāmatu "Cilvēku, zvēru un dievu zemē" stāsta apgāda vadītāja Vija Kilbloka.
Tiekamies ar A/S "Rīgas Siltums" darbiniekiem meža stādīšanas talkā,kas kļuvusi par kolektīva ikgadēju tradīciju un ir ieguldījums biokurināmā apjoma palielināšanā,iestādot 7000 priedītes.
 Padomi,kā atbrīvoties no spalīšiem un cērmēm ar pretparazītu preparātu HELMINTOX -tā lietošana bērniem un pieaugušajiem.
 Brīvo radikāļu un antioksidantu disbalansa kaitējumu uz mūsu orgānu veselību raksturo pētniece Anna Ramata- Stunda,kardiologs Oskars Kalējs,acu ķirurgs Fēlikss Lūkins.Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova akcentē antioksidantu pozitīvo iedarbību un pētījumus par spēcīgāko dabīgo antioksidantu no mikroaļģēm- LYL ASTAXAN.Tā iedarbība šūnu līmenī,aizkavējot novecošanās procesus,uzlabojot asinsriti,redzi,prāta un fiziskās spējas.
Par iespēju atbrīvoties no neglītā tīklojumu uz kājām,izmantojot jaunāko Dr..Mauriņa VĒNU klīnikas metodi,kas apgūta Brazīlijā.Tās būtību,lāzerterapijas un skleroterapijas apvienojumu,operācijas procesā izskaidro klīnikas vadītājs, profesors Dr.med.Uldis Mauriņš.Par klientu ieguvumiem,izvēloties jauno metodi. 20% atlaide ClaCs skleroterapijai.
 Par B grupas vitamīnu nozīmi veselībā un kā tos uzņemt ar uzturu- skaidro diētas ārsts Andis Brēmanis."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo efektīvā kompleksa MULTI-B-STRONG sinerģisko plaša spektra iedarbību.
Labvēlīgo baktēriju labos darbus,uzlabojot mūsu imunitāti,izskaidro diētas ārsts Andis Brēmanis.Kā  probiotikas un prebiotikas ietekmē sievietes mikrofloru- ginekoloģes Natālijas Bērzas komentārs.Iepazīstam LYL BIOTIC efektīvo iedarbību- pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
  Speciālisti izskaidro B vitamīnu būtisku lomu cilvēka mentālajai, fiziskajai labsajūtai  un sportiskām aktivitātēm un kā tos uzņemt ar uzturu."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols iesaka efektīvo kompleksu MULTI-B-STRONG ar sinerģisko plaša spektra iedarbību.
Par sirds veselības riskiem.Kardiologs Viesturs Dzērve skaidro,kāpēc asinsspiedienu dēvē par "kluso slepkavu" un kādi ir hipertensijas simptomi. "Euroaptiekas" farmaceite Krista Sprene iesaka sirds veselības mēnesī apmeklēt Euroaptiekas un veikt sirds veselības rādītāju pārbaudes Euroaptiekās un saņemt rekomendācijas.Bezmaksas akcijas maijā- www.euroaptieka.lv
 Kāpēc organisms pavasarī prasa vairāk dabīgu produktu,zaļumu un imunitātes stiprinātāju- skaidro farmaceite Ieva Dzērve.Uzzinām  par jaudīgā imunitātes stiprinātāja,dabiskā kompleksa LYL ImmunUP sastāva uzlabojumiem,kura sastāvs papildināts ar helāta formām,kas uzlabo augu ekstraktu,dabīgā C vitamīna,nepieciešamo minerālvielu uzsūkšanos organismā.
 Jauns zinātniskās fantastikas romāns "Sektors 18-08" -  jauniešu attiecības tālā nākotnē Kosmosā liek uzdot jautājumus, kuri svarīgi jau šodien. Tikšanās ar autori Ilzi Enģeli un LNB Bērnu literatūras centra vadītāju Silviju Tretjakovu, Dr.Philol. Bārbala Simsone stāsta par citiem apgāda Zvaigzne ABC jaunumiem.
Kopā ar Ivetu Vītolu un veikala SOMIJAS APAVI konsultanti Tatjanu iepazīstam vasaras sezonas apavu modes aktualitātes un daudzveidīgo izvēli no 1000 modeļu piedāvājuma.Par sadarbību ar Vācijas firmu "ara",kas veikalam garantē modernu apavu izvēli,komfortu un kvalitāti. Aicinājums uz apavu firmas "ara" svētkiem veikalā „Somijas Apavi”.
 Kā atšķiras osteoartrīts un reimatoīdais artrīts– skaidro profesore,reimatoloģe Daina Andersone,akcentējot fizikālo procedūru,antioksidantu nozīmi iekaisuma mazināšanai.Par dabīgo produktu LITOZIN kalogēns ar pretiekaisuma iedarbību un Litozin Strong +C vitamīns,kas palīdz uzturēt elastīgas locītavas,atjaunot skrimšļu osteoartrīta gadījumā.
Kā sevi aizsargāt no ziedputekšņu alergēniem un simptomiem,kas liecina par sezonālu alerģiju- uzzinām BENU AKADĒMIJAS diskusijā ar alergologu Inetu Grīsli un Benu farmaceiti Ivetu Zicāni.Farmceite raksturo pretalerģijas līdzekļu un  inhalatoru izvēli bērniem un pieaugušiem.Informācija par 16.05. BENU Akadēmijas semināru- astma un alerģija.
  Kā pareizi tīrīt ausis un saudzīgi atbrīvoties no sēra korķiem - skaidro otolaringologs Sandra Kušķe.Iepazīstam dabīgos ausu pilienus ausu sēra šķīdināšanai REMO- VAX.Tā priekšrocības un lietošanu mājas apstākļos raksturo "Olainfarm" pārstāve Egija Ozola.
Nabassaites cilmes šūnu plašo pielietojumu bērna ārstēšanā vai ģimenes veselības problēmu risināšanā izskaidro ginekoloģe Agnese Stūrmane.Par LYL BioBank priekšrocībām,ko sniedz sadarbība ar pasaulē lielāko cilmes šūnu banku "Future Health Biobank " un garantijas,nodrošinot iespējamās ārstēšanās izmaksas.www.cilmesbanka.lv
 Profesors,pulmonologs Viesturs Šiliņš izskaidro inhalāciju iedarbību un aerosolu terapijas pielietojumu bronhiālās astmas ārstēšanā.LUMPI institūta privātprakses med. māsa Agnese Zaļūksne parāda,kā pareizi lietot dažāda veida inhalatorus.www.lumpii.lv 
 Par uzturu un ārstēšanos,ja ir 2.tipa diabēts- rekomendē endokrinoloģe Renāte Helda.Iepazīstam medicīniskās tējas GLUCOS CARE iedarbību,kas ieteicama 2.tipa diabēta kontrolei,profilaksei,svara korekcijai-skaidro "GlucosCare" pārstāvniecības vad. Vineta Lapiņa.
                                                                 
Kāpēc sievietei dažādos dzīves posmos var rasties dzelzs deficīts un simptomiem,kas liecina par mazasinību - skaidro ginekoloģe Natālija Bērza.Uztura speciāliste Tatjana Tepo iesaka dzelzs avotus uzturā un kā kombinēt produktus,lai dzelzs labāk uzsūktos.Farmaceits Andrejs Nikolajevs iepazīstina ar jaunumu-minerālvielu un vitamīnu preparātu FEROFEMIN- dzelzs vitamīnu komplekss sievietēm,lai uzlabotu vielmaiņas procesus un hemoglobīna sintēzi organismā - novērstu anēmiju.Praktiski padomi,kā pagatavot veselīgo „dzelzs kokteili”.www.ferofemin.lv 
 Kas ir TR notārs, kurš sarakstījis jaunu asprātīgu un paradoksālu romānu "Pelēkzils uz rozā" ar spriedzes pilnām dēkām? Bet ko par to saka rakstnieks Lauris Vanags, redaktors Aldis Vēvers un projekta vadītāja Bārbala Simsone?  - uzzināsiet raidījumā. Būs stāstījums arī par citiem jaunumiem.
Atklāta saruna par delikātu tēmu- urīna nesaturēšana.Dr. urologs Inese Celmiņa kliedē mītus,kāpēc rodas urīna nesaturēšana un iesaka,kā šo problēmas risināt.Fizioterapeite Jana Daudiša rekomendē individuāli izstrādātus vingrinājumus muskulatūras stiprināšanai.Pieteikties uz bezmaksas konsultācijām jūlijā- tālr.20054758  
  Ko nozīmē-labais un sliktais holesterīns un par faktoriem,kas izraisa sirds slimības- saruna ar profesoru Alvilu Heldu.Iepazīstam pēc Latvijas kardiologu ieteikumiem radītu dabīgo augu preparātu AteroLip,kas palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.Aktīvo vielu iedarbību raksturo AteroLip ražotājs Kaspars Ivanovs.
 Kāpēc pazemināts magnija līmenis var izraisīt sirdsdarbības traucējumus,stresu un krampjus- skaidro ģimenes ārste Dārta Miķelsone."Vitabalanss" vadītājs Uldis Ozols raksturo magnija preparātus un Mg 375mg+B6 citrāta priekšrocības un iedarbību grūtnieču veselībai,sportiskiem cilvēkiem un veselības profilaksei.
 Būvuzņēmuma RB&B pieredzi iekštelptelpu siltināšanai,gaisa mitruma un klimata komfortam pielietot māla apmetumu, raksturo projekta vadītājs Harijs Tučs,kurš praktiski demonstrē māla labās īpašības un priekšrocības sienas klājumā.
 Kāpēc īpaši vasarā ādas kopšanā ieteicami antioksidantu saturoši krēmi?Par spēcīgākā antioksidanta astaksantīna produktiem-LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu,LYL Astaxan kapsulu komplekso risinājumu ārīgi un iekšķīgi.Dermatoloģe Lauma Valeine skaidro LYL Astaxan produktu līnijas dabīgo formulu,pretnovecošanās iedarbību.
Ieskats „Baltic Agro” rīkotajās lauku dienās Talsu raj. Vandzenē,kur sadarbībā ar augu aizsardzības,mēslojumu ražotājkompāniju "Tradecorp",lauksaimniekus iepazīstina ar efektīvajiem un inovatīvajiem produktiem,kas garantē augstu ražību un kvalitāti.Par tehnisko konsultantu individuālu atbalstu.www.tradecorp.lv                                    
 Kā novērst locītavu sāpes,aizkavēt to nodilumu tās "ieeļļojot" - skaidro fizioterapeiti  Andrejs Korols un Linda Kante.Iepazīstam Latvijā izstrādātu aktīvo vielu kombināciju ORTOMAKSS- palīdz uzturēt kaulu un skrimšļaudu veselību,saglabāt locītavu kustīgumu.Vingrojumu komplekss locītavām.
Risinājums pret pārmērīgu svīšanu! Dermatoveneroloģe Olga Zaikovska iesaka izvērtēt svīšanas iemeslus un vienu no efektīvākajām metodēm-botulīna injekcijas.Vērojam,kā notiek šī procedūra un pārliecināmies par ātro un veiksmīgo rezultātu.
 Kā rūpēties par kāju vēnu veselību vasaras karstajā laikā-rekomendē asinsvadu ķirurgs Ilmārs Pastars.Par dabiskas izcelsmes,klīniski pārbaudīto ilgstošas iedarbības preparātu PHLEBODIA-venozas mazspējas un hemoroīdu ārstēšanai.
 Pazemināta magnija līmeņa izraisītas sekas skaidro ģimenes ārste Dārta Miķelsone."Vitabalans" vadītājs Uldis Ozols raksturo MAGNIJA preparātus un Mg 375 mg+B6 citrāta priekšrocības un iedarbību grūtnieču veselībai,sportiski aktīviem cilvēkiem un veselības profilaksei.
 Pasaulē pazīstamais latvietis no Ludzas- A.F.Osendovskis - izcila un neparasta personība. Par tikko izdotu Osendovska grāmatu "Cilvēku, zvēru un dievu zemē" stāsta vēsturnieks Valdis Klišāns un grāmatas tulkotājs, žurnālists Rišards Labanovskis.
SONEIL STUDIO plašo skaistumkopšanas produktu piedāvājumu un dabīgās kosmētikas izvēli raksturo „Soneil Studio” valdes loc. un radītāja Ilze Putniņa.Praktiski padomi,kā ātri iegūt dabīgu un skaistu grimu.
 Vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību komentē dermatoloģe Elga Sidhoma.Uzzinām par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.   
 Kā saglabāt atmiņu un skaidru domāšanu,lai nepiedzīvotu vecuma demensi- iesaka neiroloģe Anitu Paegle.Par plašas iedarbības aminoskābju un augu ekstraktu kompleksu SOLEMAX NEURO,kas uzlabo smadzeņu darbību,atmiņu un saglabā kognitīvās funkcijas.
Uzzinām,kāpēc vasarā saasinās vēnu komplikācijas un par Dr..Mauriņa VĒNU klīnikas  pieredzi,veicot vēnu ārstēšanu un operācijas vasarā.Klīnikas ķirurgs -flebologs Rets Vīgants  raksturo jaunāko ClaCs skleroterapijas metodi,kas apgūta Brazīlijā un veiksmīgi pielietota Dr.Mauriņa Vēnu klīnikā.Pacientes Ineses pozitīvā pieredze. 20% atlaide ClaCs skleroterapijai.
 Kāpēc pazemināts magnija līmenis var izraisīt sirdsdarbības traucējumus,stresu un krampjus- skaidro ģimenes ārste Dārta Miķelsone."Vitabalanss" vadītājs Uldis Ozols raksturo magnija preparātus un Mg 375mg+B6 citrāta priekšrocības un iedarbību grūtnieču veselībai,sportiskiem cilvēkiem un veselības profilaksei.
Par sociālā uzņēmuma "Lafiko.lv" atbalsta pasākumiem un mobilo aplikāciju SASAP- distances atbalsts un pakalpojumi senioriem.SASAP būtību skaidro projekta vadītājs Kaspars Salenieks.www.seniorsasap.com
 Par vērtīgo taukskābju -naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL ādas un visa organisma uzlabošanai.
 Ķirurga Ilmāra Pastara padomi,kā rūpēties par kāju vēnu veselību vasarā un vērtē dabiskas izcelsmes,klīniski pārbaudīto preparātu PHLEBODIA-venozas mazspējas un hemoroīdu ārstēšanai.
 Kā organismu atjaunot pavasarī ar dabīgiem produktiem un papildus imunitātes stiprinātājiem- farmaceites Ievas Dzērves ieteikumi.Par jaudīgā,dabīgā imunitātes stiprinātāja LYL ImmunUP uzlabojumiem,kura sastāvs papildināts ar helāta formām,kas uzlabo augu ekstraktu,dabīgā C vitamīna un nepieciešamo minerālvielu uzsūkšanos organismā.
 
Sarunā ar MFD veselības grupas galv. ginekoloģi Ingrīdu Circeni uzzinām satraucošus pētījumu rezultātus par sabiedrības veselību un par MFD izstrādāto pilotprojekta piedāvājumu,lai aktivizētu bezmaksas skrīninga apmeklējumus."Europatieka" Veselības projektu vad. Ruta Bagdonaviča skaidro projekta "Sveiks lai dzīvo!" GAITU  un par kompensējamo medikamentu pieejamību jebkurā Euroaptiekā.
 "Euroaptieka" farmaceite Krista Sprene raksturo jauno unikālo krēmu REMESCAR Spider Veine- mazina neglīto vēnu tīklojumu uz kājām,dziedē,mazina tūsku.
  Padomi,kā atbrīvoties no spalīšiem un cērmēm ar pretparazītu preparātu HELMINTOX -tā lietošana bērniem un pieaugušajiem.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs