Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Kāpēc vēnu veselībai nepieciešamas kustības un par faktoriem,kas izraisa vēnu varkozi- saruna ar Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas fleboloģi Dr. Sandru Prāvi.Par skleroterapijas pielietojumu vēnu ārstēšanā un ieskats skleroterapijas procedūrā.
 Kā saglabāt labu atmiņu,apgūstot jaunas prasmes un aktīvi darbojoties- iesaka psihiatre Dr. Marina Veģere.Par iedarbīgo un kvalitatīvo produktu VITA B12- sūkājamās tabletes psiholoģisku funkciju un atmiņas uzlabošanai.
Kāpēc rodas urīnceļu infekcijas- skaidro Ginekoloģe Dita Baumane Auza.Par Latvijas dzērveņu dziedinošo spēku urīnceļu veselībai un imunitātei.Farmaceite Ivanda Krastiņa raksturo Latvijā radīto 100% dabīgos produktus SOLURO Activ un SOLURO OD,kas satur  lielogu dzērveņu ekstraktu un purva dzērveņu koncentrātu- antibakteriālu iedarbība urīnceļu veselībai.
  Padomi,kā atbrīvoties no spalīšiem un cērmēm,kas būtiski ietekmē imunitāti.Par pretparazītu preparātu HELMINTOX -tā lietošana bērniem un pieaugušajiem
  Par vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību - dermatoloģes Elgas Sidhomas komentārs.Uzzinām par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.    
 
Par pētījumiem,kas apstiprina nabassaites cilmes šūnu pielietojumu ārstēšanā.Vecmāte Iveta Paņina izskaidro,kā tiek ņemtas nabassaites cilmes šūnas,to spēju atjaunot bojātās šūnas bērna vai ģimenes veselības problēmu risināšanai. LYL BioBank vadītāja Zane Roga raksturo izveidoto cilmes šūnu banku LYL BIOBANK,šūnu uzglabāšanas procesu,garantijas un partneri- pasaules standartu līderi Future Health Biobank.Saruna ar ģimenēm,kuras pamato izvēli par cilmes šūnu uzglabāšanu.www.cilmesbanka.lv
 Ieguvumi rīdziniekiem! A/S "Rīgas siltums" valdes priekšsēdētājs Normunds Talcis raksturo tehnoloģiskos jauninājumus,kas mazinās kaitīgo izmešu daudzumu atmosfērā un paaugstinātot energoefektivitati.
 Iepazīšanās ar populārā Radio žurnālista Dzintara Tilaka jauno grāmatu un " Pazīstamām Pārdaugavas Personībām" - arhitektiem, māksliniekiem, komponistiem. Ieskats grāmatas atvēršanas svētkos Kalnciema kvartālā. Ierakstā no Zvaigzne Cafe Andris Bulis un Vija Kilbloka apskata arī citas jaunākās grāmatas.
Kā tievēt,saudzējot veselību- iesaka diētas ārste Lolita Nemane,raksturojot mazkaloriju ēdienreižu aizvietotāja NUTRILESS drošo sastāvu svara mazināšanai un kontrolei.Produktu menedžere Una Bekmane raksturo dažādos NUTRILESS tievēšanas produktus un pētījumus par to veselīgo iedarbību.www.nutriless.lv
 Kā izvēlēties kājai atbilstošus ortopēdiskos apavus- iesaka tehniskā ortopēde Dana Lazdiņa.Iepazīstam Protezēšanas un Ortopēdijas centra daudzveidīgo komfortablo apavus piedāvājumu un ortopēdiskus risinājumus.iwww.poc.lv
  Lai mazinātu pavasara nogurumu,uztura speciāliste Linda Šlēziņa iesaka jaudīgo dabīgo preparāta LYL ImmunUP  imunitātes stiprināšanai ilgtermiņā,kura sastāvā- 7 augu ekstrakti,6 nepieciešamākie vitamīni,4 minerālvielas.
Dzelzs deficīta ietekmi uz grūtniecību un augļa attīstību skaidro ginekoloģe Iveta Gražule.Par produktiem,veicina dzelzs uzsūkšanos.Iepazīstam iedarbīgos FERRO Forte B+C un FERRO Max mikstūru ar augu ekstraktiem.
 Par B grupas vitamīnu ietekmi uz veselību un kā tos uzņemt ar uzturu- skaidro diētas ārsts Andis Brēmanis."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo efektīvā kompleksa MULTI-B-Strong sinerģisko plaša spektra iedarbību.
 Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL KRILA eļļa  produktu visaptverošo iedarbību šūnu līmenī.Par LYL KRILA eļļa B Activ atbalstu enerģijai,vielmaiņai un LYL Krila eļļa Winter Superba 2 bez zivju eļļas aromāta.LYL Krila eļļas līnijas produktiem - 50% atlaide.
Lai atvieglotu dārza darbus un tie veiktos raitāk,Razojam.lv vadītājs Gints Šusts demonstrē jauno izgudrojumu-riteņkapli ar maināmiem apstrādes rīkiem,raksturo tā priekšrocības.Par BIOHUMUS ganulu pielietojumu labākai ražai.www.razojam.lv
 Kāpēc muskuļu un nervu sistēmas darbībai vitāli nepieciešams magnijs un kālijs? Iepazīstam pulverveida preparātu BIO magnijs+ BIO kālijs iedarbību,kas kompensē svarīgo minerālvielu deficītu organismā.
 Speciālisti raksturo labvēlīgo baktēriju iedarbību,uzlabojot imunitāti un uzzinām,kā atšķirt dažāda piedāvājuma probiotiķus.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo probiotiķi LYL BIOTIC-  pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
Noskaidrojam,kas ir trigera punkti,kā vingrojot pareizi atslābināties,izvērtējot muskuļu slodzi- demonstrē "Fiziocentra" fizioterapeits Mareks Ozovskis un raidījuma vadītāja Ieva Eklone-Aleksandrova.Iepazīstam,kā atsāpināšanai pielietot dažādus gēlus un par PERSKINDOL Active Gel divējādo efektu locītavām un muskuļu sāpēm.
 Uzzinām,kāpēc dzīves kvalitātes uzlabošanā iesaka veselīgo "GLUCOS CARE" tēju- 2.tipa diabēta kontrolei un diabēta profilaksei,svara korekcijai.Pētījumus par tējas iedarbību un lietošanu skaidro "GlucusCare" pārstāvniecības vadītāja Vineta Lapiņa.
 
 Grāmatu ieteicams lasīt no 18 gadu vecuma - ko tas nozīmē? Kāds šoreiz ir zinātniskās fantastikas romāns "Visuma vērpēji", ko sarakstījis multimākslinieks Artūrs Bērziņš? Savdabīgā skatījuma fantastika viņa debijas romānā, kurš brīžiem šokē un brīžiem liek pasmaidīt  - kā to skaidro autors un sabiedrībā pazīstamas personības? Ieskatāmies grāmatas atvēršanas svētkos viesnīcā "Roma". Par citiem jaunumiem stāsta Bārbala Simsone.
Kā ēst gardu un sabalansētu uzturu,ikdienā izmantojot ONPLATE- veselīga uztura šķīvi ? OnPlate radītājas,uztura speciālistes Tatjana Tepo un Līga Balode atklāj OnPlate būtību,ko apstiprina pētījuma rezultāti- ēdot veselīgi,var samazināt svaru! Bērniem- atraktīvi izveidotais OnPlate KID uztura šķīvis komplektā ar izglītojošu spēli.Ierosmei-veselīgas maltītes receptes. www.onplate.eu
 Ilgstoša bezmiega ietekmi uz veselību un tā sekas izskaidro neiroloģe Ināra Roja.Par Latvijas zinātnieku radītu zem mēles izsmidzināmo inovatīvo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu- pētījumi un produkta iedarbība.
 
 Uzzinām,ko nozīmē-labais un sliktais holesterīns un faktoriem,kas izraisa sirds asinsvadu slimības- saruna ar profesoru Alvilu Heldu.Iepazīstam pēc Latvijas vadošo kardiologu ieteikumiem radītu dabīgo augu preparātu AteroLip- palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs.Aktīvo vielu iedarbību raksturo AteroLip ražotājs Kaspars Ivanovs.
  Par nabassaites cilmes šūnu pielietojumu ārstēšanā bērna vai ģimenes veselības problēmu risināšanai.Vecmāte Iveta Paņina skaidro,kā tiek ņemtas nabassaites cilmes šūnas,to spēju atjaunot bojātās šūnas.LYL BioBank vadītāja Zane Roga raksturo šūnu uzglabāšanas procesu,garantijas un partneri- Future Health Biobank.Saruna ar ģimenēm par izvēli uzglabāt cilmes šūnas.www.cilmesbanka.lv
Kāpēc arī jauniem cilvēkiem būtu jākontrolē asinsspiediens un kā to ietekmē ikdienas aktivitātes- Andris Bulis noskaidro sarunā ar Olimpiskās vienības kardioloģi Sofiju Ļebedevu.Ārste komentē četru aktīvu un radošu jaunu cilvēku   asinsspiediena rādījumus un iesaka,kā pareizi un ērti to izmērīt ar OMRON automātisko asinsspiediena mērītāju.
 Kādas ir aizkuņģa dziedzera funkcijas un kas izraisa tā darbības traucējumus- skaidro ģimenes ārsts Gnātijs Kuļišovs.Par jaunāko fermentu preparātu lietošanu aizkuņģa darbības uzlabošanai un KREON 10000 iedarbību aizkuņģa funkciju uzlabošanai.
Kā organisms reaģē uz stresu un kas ir distress - saruna ar neiroloģi Inesi Blumbergu.Zaļās farmācijas kompānijas „SILVANOLS” speciāliste Inga Arbidāne raksturo uzņēmuma pieredzi un tikai no dabīgām izejvielām gatavotos uzturbagātinātājus nervu sistēmas produktu līnijā:"Relaxen" tēja emocionālam līdzsvaram; nomierinošai iedarbībai -dabīgo augu kompleksi  Relaxen un Relaxen Forte;Relaxen augu balzams bērniem mazina uzbudināmību un miegam.
 Kā novērst problēmu uz kājām- vēnu tīklojumu?Farmaceite Laura Grosberga iepazīstina ar ārstniecisko krēma REMESCAR Spider Veins aktīvām īpašībām un klīniski pierādītu spēju ārstēt vēnu tīklojumu uz kājām un novērst tā veidošanos.
   Vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību komentē dermatoloģe Elga Sidhoma.Uzzinām par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.    
Latviešu jaunākā fantāzijas žanra grāmata "Kaķa koncerts". Kā rakstniece Linda Nemiera turpina pārsteigt lasītājus ar vilkaču un kaķenes Leonīdas piedzīvojumiem? Tiek meklēta atbilde - kas ir dvēsele? Andris Bulis izjautā autori un lasītājas, klātesot Kaķim. Bārbala Simsone par citiem jaunumiem.
Tiekamies ar čaklajiem senioriem Lieldienas gadatirgū un uzzinām par mobilo aplikāciju SASAP- distances atbalsts un pakalpojumi senioriem.SASAP būtību skaidro projekta vadītājs Kaspars Salenieks.www.seniorsasap.com
 Melnā plūškoka ārstnieciskās īpašības raksturo grāmatas "Melnais plūškoks"' autore,docente Zane Dzirkale. Par  Blankenfeldes muižas veselīgo piedāvājumu-100% dabiskas plūškoku u.c. sulas,plūškoku ziedu ekstrakti,kas ražoti pēc senām receptēm.
  Kāpēc veselībai un sportiskām aktivitātēm nepieciešami B grupas vitamīni un kā tos saņemt ar uzturu- skaidro diētas ārsts Andis Brēmanis."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo efektīvā kompleksa MULTI-B-STRONG plaša spektra iedarbību.
 
  Izstāžu kompleksā "Rāmava" pavasara izstādē profesionālus padomus lauksaimniekiem par zinātniski pamatotiem dažāda sortimenta produktiem augu ražības uzlabošanai sniedz BALTIC AGRO produktu menedžere Aiga Tillere.
 Pētījumus par probiotiku labvēlīgo ietekmi,mazinot saaustēšanās risku,raksturo uztura speciāliste Linda Šlēziņa.Par LYL BIOTIC labvēlīgo baktēriju iedarbību mikrofloras līdzsvaram-1 kapsulā 11 miljardu baktēriju.
 Bezmiega ietekmi uz veselību un tā sekas skaidro neiroloģe Ināra Roja.Par Latvijas zinātnieku radītu zem mēles izsmidzināmo inovatīvo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu- pētījumi un produkta iedarbība.
 "BENU akadēmijas" ierosināta tēma- sirds un asinsvadu veselība.Profesors Alvils Helds iesaka sportiskās aktivitātes,nepieļaujot sirds pārslodzi un kontrolējot asinsspiedienu un holesterīna līmeni."Benu" klīniskā farmaceite Inga Urtāne raksturo iespējas aptiekās pārbaudīt veselības rādītājus un saņemt konsultācijas.Informācija par semināra "Sirds veselība" norisi.
 Urīnceļu infekciju iemeslus raksturo ginekoloģe Dita Baumane Auza,akcentējot Latvijas dzērveņu dziedinošo spēku. Par 100% dabīgos produktus SOLURO Activ un jauno produktu SOLURO OD -lielogu dzērveņu ekstrakta un purva dzērveņu koncentrātu antibakteriālo iedarbība urīnceļu veselībai.
  Kāpēc tieši sievietei dažādos dzīves posmos var rasties dzelzs deficīts un par simptomiem,kas liecina par mazasinību - skaidro ginekoloģe Natālija Bērza.Uztura speciāliste Tatjana Tepo iesaka dzelzs avotus uzturā un kā pareizi kombinēt produktus,lai dzelzs labāk uzsūktos.Farmaceits Andrejs Nikolajevs iepazīstina ar jaunumu-minerālvielu un vitamīnu preparātu FEROFEMIN- dzelzs vitamīnu komplekss,kas radīts tieši sievietēm,lai uzlabotu vielmaiņas procesus un hemoglobīna sintēzi organismā - novērstu anēmiju.Praktiski padomi,kā pagatavot veselīgo „dzelzs kokteili”.www.ferofemin.lv
 
 Tikšanās ar Daci Priedi - rakstnieci,aktrisi, režisori,teoloģi, mammu un vecmāmiņu. Andris Bulis skaidro, kā tapis viņas 90.-to gadu visromantiskākais romāns, kuru tagad izdod atkārtoti? Grāmatas varoņu prototipu - pazīstamu mākslinieku viedokļi. Tiekamies ar aktrisi, režisori un dzejnieci Kristīni Dinu Bitēnu - Sirmo, autores kursabiedreni, tulkotāju Lenviju Sīli un multimākslinieku, šīs grāmatas vāka dizaina autoru Artūru Bērziņu. Par jaunumiem stāsta Bārbala Simsone.
 
 Kā uz uztraukumiem reaģē visi mūsu orgāni un par simptomiem,kas liecina par izdegšanas sindromu- saruna ar neiroloģi Ināru Roju.Latvijā radītā fitomedicīnas preparāta "SEDANORM" iedarbību raksturo tā ražotājs Kaspars Ivanovs,akcentējot sastāvā esošo grifonijas ekstraktu,kas uztur normālu nervu sistēmas un smadzeņu darbību.
 Ko darīt,ja ir sausa āda,kādi tam var būt iemesli- skaidro ģim.ārste Gerda Lielause.Iepazīstam īpaši ārstniecisko EUCERIN Urea Repair PLUS līnijas produktu ilgstošo iedarbību un mitrinošo sastāvu sausai ādai.
 Par vērtīgo taukskābju -naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL ādas un visa organisma uzlabošanai.  

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs