Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 
 Par dzelzs deficīta ietekmi uz grūtniecību un augļa attīstību- saruna ar  ginekoloģi Ivetu Gražuli."Loodustode" pārstāve Evija Diringa iesaka,kad lietot iedarbīgos FERROFORTE B+C un FERROMAX mikstūru ar augu ekstraktiem.Uzzinām,kāda pārtika veicina dzelzs uzsūkšanos.
"Dr.Leopolds" pārstāvis, ārsts Pauls Ozoliņš vīrusu aizsardzībai rekomendē ziedi ''COMSI"-veicina ādas un gļotādas bojājumu dzīšanu,iesnu gadījumā atvieglo elpošanu,mīkstina lūpas un ieteicamas pret herpes vīrusu.
 Cēloņus,kas izraisa diskomforta sajūtu vēderā,skaidro gastroenterologs Hosams Abu Meri. Veselīgam mikrofloras līdzsvaram un lai uzlabotu vēdera darbību,ieteicams iedarbīgais dabīgais probiotiķis LACTO SEVEN- 7 pienskābo baktēriju veidi vienā tabletē,inulīns,D vitamīns.
 Tikšanās ar bērnu grāmatas "Gaisa kauja" autori Rutu Svažu un mākslinieku Dāvi Ozolu. Studijā arī  mazais  lasītājs Rūdolfs Otomers, kurš stāsta par to, kas viņam grāmatā paticis. Raidījumā redzēsim pirmo sižetu no Grāmatu izstādes Ķīpsalā - par 3 mākslinieku jaunatvērtajām bērnu grāmatām sērijā "Mākslinieki zīmē un raksta". Tās ir: "Mazais jēriņš", autore Dzintra Aulmane; "Āpsēns Pēcis", autore Agija Staka un "Zaķis Garausis", autore Natālija Kugajevska. Raidījumu vada Andris Bulis un Vija kilbloka - viņa stāsta par citiem Zvaigzne ABC jaunumiem.
Par labvēlīgo baktēriju labajiem darbiem,uzlabojot imunitāti-saruna ar ģimenes ārsti Sandru Černišovu.Uzzinām,kā atšķirt dažāda piedāvājuma probiotiķus.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo iedarbīgo probiotiķi LYL BIOTIC-  pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
 Kāpēc svarīgi izvēlēties klepus stadijai atbilstošu pretklepus līdzekli- ģimenes ārsta Andra Baumaņa ieteikumi.Vairāk par pretklepus līdzekļa FLUDITEC sērijas preparātu iedarbību,ko iesaka bērniem un pieaugušajiem.
 Dr. Mauriņa VĒNU KLĪNIKA aicina vasaru sagaidīt ar veselām un skaistām kājām,izvēloties klīnikas īpašos piedāvājumus.Prof.Dr.Med. Uldis Mauriņš raksturo jaunākās ārstēšanas tehnoloģijas un kādos gadījumos izvēlas pielietot skleroterapiju vai ķirurģisku metodi.Pacientes sajūtas pēc abu kāju operācijas.
 SOULSTONES zīmola radītāja Agnese Zeltiņa raksturo krāšņās un elegantās rotas- izvēle izsmalcinātai gaumei.
 Uzzinām par veselībai svarīgām augu izcelsmes Omega taukskābēm un vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL- ādas veselībai,sirds un smadzeņu darbībai,holesterīna normalizēšanai.
  Speciālisti raksturo,kā diskomforta sajūtu vēderā uzlabo dabīgie probiotiķi LACTO SEVEN -7 pienskābo baktēriju veidi vienā tabletē,inulīns, D vitamīns- veselīgam mikrofloras līdzsvaram un normālai vēdera darbību.
 
 
 
 
 Kāpēc veselībai ir vitāli nepieciešams saules un prieka vitamīns D un riskiem,ko izraisa D vit deficīts- saruna ar endokrinoloģi Maiju Mukāni,kura raksturo plaši D vit darbības spektru un pētījumus,kas apstiprina nepietiekamu D vit Latvijas iedzīvotājiem.Farmaceite Zanda Ozoliņa iepazīstina ar alternatīvu-Latvijas uzņēmuma "Solepharm" izstādātiem produktiem:SOLVITALE D3; SOLVITALE D+Omega3;SOLVITALE komplekss vit K,E,D un vit A .
 Par labvēlīgo baktēriju labajiem darbiem mūsu imunitātei-saruna ar ģimenes ārsti Sandru Černišovu.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo iedarbīgo probiotiķi LYL BIOTIC-  pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
  Sievišķīgā sarunā par intīmo veselību ginekoloģe Inga Dance iesaka,kā uzturēt maksts mirofloras līdzsvaru un par nelabvēlīgiem faktoriem,kas rada diskomfortu.Uzzinām par ECOVAG Balance vaginālo kapsulu priekšrocībām,kas paredzētas normālās maksts mikrofloras atjaunošanai un kā tās pareizi lietojamas.www.ecovag.lv
 Kā uzlabot novājinātu imunitāti- iesaka ģimenes ārste Anželika Rubene.Latvijas zinātnieku izstrādāto produktu organisma dabīgo aizsargspēju stiprināšanai IMMUNECO,kura sastāvā ir iedarbīgā dzintarskābe,raksturo "Be-Esse" pārstāve Baiba Kursiša.IMMUNECO kompleksa priekšrocības imunitātes stiprināšanai.
 Ieskats romāna "Vīrieša sirds" atvēršanas svētkos Grāmatu izstādē Ķīpsalā. Tikšanās ar autoru Jāni Lejiņu un lasītājiem. Kā tapis stāsts par kādu vienkāršu cilvēku, kurš mēģina izdzīvot tuvā pasaules kara nojausmās Latvijā. Lejiņa darbus vērtē sabiedrībā pazīstamas personības : Raimonds Graube, Kārlis Šadurskis, Viktors Avotiņš, Rišards Labanovskis, Virdžīnija lejiņa u.c. Studijā Vija kilbloka apskata citas jaunākās Zvaigzne ABC izdotās grāmatas.
 Kā atšķiras osteoartrīts un reimatoīdais artrīts– skaidro profesore,reimatoloģe Daina Andersone,akcentējot fizikālo procedūru,antioksidantu nozīmi iekaisuma mazināšanai.Produktu menedžere Una Bekmane raksturo produktus: LITOZIN kalogēns ar pretiekaisuma iedarbību un Litozin Strong +C vitamīns- palīdz uzturēt elastīgas locītavas,atjaunot kaulu un skrimšļu darbību osteoartrīta gadījumā.
 Ieteikumi,kā izvēlēties klepus stadijai atbilstošu pretklepus līdzekli.Vairāk par pretklepus līdzekļa FLUDITEC sērijas preparātu iedarbību,ko iesaka bērniem un pieaugušajiem.
 Par dabīgo preparātu LYL ImmunUP  imunitātes stiprināšanai ilgtermiņā un saaukstēšanās simptomu mazināšanai.Speciālisti raksturo tā jaudīgo sastāvu- 7 augu ekstrakti,6 nepieciešamākie vitamīni,4 minerālvielas.
 
  Kāpēc svarīgi rūpēties par aknām- mūsu organisma laboratoriju?Gastroenterologs Hosam Abu Meri skaidro aknu darbības būtību un faktorus,kas izraisa aknu slimības."Solepharm" vadošā farmaceite Lote Ansone raksturo kopīgi ar ārstiem,zinātniekiem izstrādātā produkta HEPASTRONG AMINO unikālo formulu-tā priekšrocības,ātrā un efektīvā iedarbība.Īpašais piedāvājums Euroaptiekās!
 Speciālisti raksturo,kā diskomforta sajūtu vēderā uzlabo dabīgie probiotiķi.Ar iedarbīgo probiotiķi LACTO SEVEN iegūstam 7 pienskābo baktēriju veidus vienā tabletē,inulīnu, D vitamīnu- veselīgam mikrofloras līdzsvaram un normālai vēdera darbībai.
   BENU AKADĒMIJAS ierosināta tēma- kompensējamie medikamenti.Kādi recepšu medikamenti iekļauti kompensējamo medikamentu sarakstā,nosacījumus to saņemšanai un apmaksas sistēmu izskaidro "Benu aptiekas" farmācijas nod. vadītāja Vizma Vīksna.Par "Benu akadēmijas" 20.03. bezmaksas semināru "Sievietes skaistums un veselība".
 Kā dažādu klepus stadiju ārstēšanā darbojas inhalāciju un aerosolu terapija- skaidro pulmonologs Viesturs Šiliņš.Iepazīstam jaunākā OMRON A3 inhalatora miglotāja komplekta pielietojumu klepus un bronhīta ārstēšanai.
 Ar ko īpaša un veselīga ir "GLUCOS CARE" tēja,kas ieteicama 2.tipa diabēta kontrolei un diabēta profilaksei,svara korekcijai-skaidro "GlucusCare" pārstāvniecības vadītāja Vineta Lapiņa,pamatojot tējas iedarbību ar apstiprinātiem pētījumiem.Padomi tējas pagatavošanā un lietošanā.
 Uzzinām par Omega 3 taukskābju nodrošinājumu visa mūža garumā un Omega 3 avotu ar zināmu izcelsmi- mazo krilu ieguvi tīrajos Antarktīdas ūdeņos.Sportiski aktīvi cilvēki atklāj,kāpēc izvēlas lietot LYL KRILA eļļas produktus.Par jaunumu - LYL Krila eļļa Winter Superba 2- bez tipiskā zivs aromāta.
 Atcerēsimies Grāmatu svētkus Ķīpsalas izstāžu centrā. Tikšanās ar autoru Rihardu Bargo. Viedokļus par viņa jauno grāmatu "Plikie rukši" izsaka literātes: Ieva Melgalve un Kristīne Ilziņa, redaktore Anda Brazauska un citi lasītāji. Studijā kopā ar Andri Buli - Bārbala Simsone.
 Par Latvijas zinātnieku izstrādāto produktu organisma dabīgo aizsargspēju stiprināšanai- kompleksu IMMUNECO,kura sastāvā ir iedarbīgā dzintarskābe."Be-Esse" pārstāve Baiba Kursiša raksturo IMMUNECO priekšrocības imunitātes stiprināšanai.
 Uzzinām par pētījumiem,kas apstiprina probiotiku labvēlīgo ieteikmi,stiprinot mūsu imunitāti.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL BIOTIC- pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
   Vīrusu vai gripas laikā speciālisti iesaka tikai no dabīgiem augiem radītu pulverveida preparātu bērniem ULGRIP HOT JUNIOR un ULGRIP HOT pieaugušiem karstā dzēriena pagatavošanai organisma stiprināšanai.
 Uzzinām,kāpēc visa mūža garumā veselībai nepieciešamas Omega 3 taukskābes un Omega 3 avotu ar zināmu izcelsmi- mazo krilu ieguvi tīrajos Antarktīdas ūdeņos.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL KRILA EĻĻA produktu visaptverošo iedarbību šūnu līmenī.Par jaunumu- LYL Krila eļļa Winter Superba 2 bez tipiskā zivju eļļas aromāta.
 Laba izvēle veselībai- GREEN OIL,kurā vērtīgās augu izcelsmes taukskābes apvienotas 1 kapsulā -uzlabo smadzeņu darbību,normalizē holesterīna līmeni asinīs.BENU aptiekās -25% atlaide!
 Kā palīdzēt sirdij strādāt ilgāk un kāpēc ir svarīgi sekot pareizam sirds ritmam un nepieļaut pārslodzi- saruna ar kardioloģi Anitu Makarovsku.Vitamīnu un minerālvielu ietekmi uz sirdsildzi skaidro profesors Antons Skutelis.Treneres Leldes Vanzovičas ieteikumi,kā fiziskās aktivitātēs aprēķināt sirds ritmu,nepieļaujot pārslodzi.Normālai sirdsdarbībai,sirds stiprināšanai farmaceits Andrejs Nikolajevs iesaka dabīgo preparātu VALERON ar tiamīnu,kas satur visas bioloģiski aktīvās vielas un vitamīnus sirds veselībai.
 Iepazīstam cukura alternatīvu bez kalorijām- dabīgo saldinātāju CANDEREL STEVIA.Diētas ārste Lolita Neimane iesaka,kā pareizi samazināt kalorijas.Canderel zīmola vadītāja Linda Ezera raksturo,kā visa ģimene,arī diabēta pacienti,var gatavot ēdienu ar cukura aizvietotāju Canderel Stevia dažādiem formas produktiem.Idejas brokastīm un kūkas recepte,lietojot Canderel Stevia.Iegāde aptiekās un lielveikalos.
 Bezmiega ietekmi uz veselību un ikdienu skaidro miega eksperts,RSU docents Normunds Limba.Par Latvijas zinātnieku radītu zem mēles izsmidzināmo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu- pētījumi un produkta iedarbība.
Tikšanās ar pazīstamo rakstnieci Māru Svīri. Viņa un grāmatas lasītāji stāsta par jauno romānu "Vēstule". Kā tas tapis, pusi sarakstot rakstniekam V.Kaijakam, bet pēc viņa nāves - to pabeidzot dzīvesbiedrei Mārai Svīrei. Citi grāmatu jaunumi - ar Viju Kilbloku.
Par Latvijas zinātnieku izstrādāto produktu organisma dabīgo aizsargspēju stiprināšanai- kompleksu IMMUNECO,kura sastāvā iekļuta iedarbīgā dzintarskābe.Uzzinām,kādas ir IMMUNECO priekšrocības imunitātes stiprināšanai.
 Kā saglabāt labu atmiņu ar iedarbīgo VITA B12?Kompānijas "Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo VITA B12 sūkājamās tabletes psiholoģisku funkciju un atmiņas uzlabošanai.
 Par pētījumiem,kas apstiprina probiotiku labvēlīgo ieteikmi,stiprinot mūsu imunitāti.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL BIOTIC- pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
 Kāpēc veselībai nepieciešams saules un prieka vitamīns D un kā novērst tā deficītu- saruna ar endokrinoloģi Maiju Mukāni.Farmaceite Zanda Ozoliņa raksturo Latvijas uzņēmuma "Solepharm" izstādātos produktus:SOLVITALE D3; SOLVITALE D+Omega3;SOLVITALE komplekss vit K,E,D un vit A .
 Par iedarbīgiem probiotiķiem,jaunākās paaudzes dabīgām pienskābām baktērijām zīdaiņiem JOGURT BABY un īpaši bērniem izstrādātām košļājamām tabletēm JOGURT KID.To iedarbība,atjaunojot zarnu mikrofloru,uzlabojot vēdera darbību.
 Par dabisko antioksidanta,C vitamīna avotu-ACEROLA ķirši.ACEROLA SWEET pret saaukstēšanos un pretiekaisuma līdzeklis.
Ilgstoša bezmiega ietekmi uz veselību un tā sekas izskaidro neiroloģe Ināra Roja.Par Latvijas zinātnieku radītu zem mēles izsmidzināmo inovatīvo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu- pētījumi un produkta iedarbība.
 Visu kvalitatīva jumta uzklāšanai piedāvā starptautiskā kompānija TOODE - tērauda jumta segumi ar dažādiem pārklājumiem un profila veidi. www.toode.lv
Kā saglabāt labu atmiņu,apgūstot jaunas prasmes un aktīvi darbojoties- iesaka psihiatre Dr. Marina Vegere.Par iedarbīgo un kvalitatīvo produktu VITA B12- sūkājamās tabletes psiholoģisku funkciju un atmiņas uzlabošanai.
 
  Kādas ir aizkuņģa dziedzera funkcijas un kas izraisa tā darbības traucējumus- skaidro ģimenes ārsts Gnātijs Kuļišovs.Par jaunāko fermentu preparātu lietošanu aizkuņģa darbības uzlabošanai un KREON 10000 iedarbību aizkuņģa funkciju uzlabošanai.
 Mazuļa pirmā dāvana dzīvības vērtībā- nabassaites cilmes šūnas.Ģimenes ārste Gita Gaņģe skaidro cilmes šūnu spēju atjaunot bojātās šūnas bērna vai ģimenes veselības problēmu risināšanai. LYL BioBank vadītāja Zane Roga raksturo izveidoto cilmes šūnu banku LYL BioBank un tās partneri- pasaules standartu līderi Future Health Biobank.Īpašais piedāvājums un priekšŗocības.
 Laba izvēle veselībai- GREEN OIL,kurā vērtīgās augu izcelsmes taukskābes apvienotas 1 kapsulā- ādas veselībai,smadzeņu darbībai,normalizē holesterīna līmeni asinīs.
 Tikšanās ar jauna latviešu detektīvromāna "Klavierkoncerts" autori Janu Veinbergu. Izdevējas Vijas Kilblokas un grāmatas lasītāju viedokļi. Citi grāmatu jaunumi.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs