Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Vai atmiņas zudums ir neatgriezenisks process un kā to saglabāt,apgūstot jaunas prasmes un aktīvi darbojoties- skaidro psihiatre Dr. Marina Vegere.Kompānijas "Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo iedarbīgo VITA B12 sūkājamās tabletes psiholoģisku funkciju un atmiņas uzlabošanai.Aktrises Tamāras Soboļevas pieredze,kā saglabājusi labu atmiņu.
 Bezmiega ietekmi uz veselību un ikdienu skaidro miega eksperts,RSU docents Normunds Limba.Iepazīstam Latvijas zinātnieku radītu zem mēles izsmidzināmo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu- pētījumi un produkta iedarbība.
                                                             l
 
 Turpinām stāstīt par jaunākajām koši ilustrētām bērnu grāmatām. Studijā rakstniece Linda Nemiera ar savu dēlu Marko, mākslinieces Aija Vinkelmane - Dreiere un māksliniece Agija Staka. Par citiem jaunumiem stāsta Bārbala Simsone.  
 Kā tievēt patīkami ,saudzējot savu veselību- iesaka diētas ārste Lolita Nemane.Iepazīstam mazkaloriju ēdienreižu aizvietotāja NUTRILESS drošo sastāvu efektīvai svara mazināšanai un kontrolei.Produktu menedžere Una Bekmane raksturo dažādos NUTRILESS tievēšanas produktus un pētījumus par to veselīgo iedarbību.www.nutriless.lv
 Kā atveseļot matus un novērst matu izkrišanu- iesaka matu speciāliste,ģimenes ārste Inga Zemīte.Iepazīstam praksē pārbaudītos matu kopšanas sērijas produktus DSD de LUXE,kas uzlabo matu apjoma atjaunošanos.www.dsddeluxe.eu
 
 Kā sievietes intīmo labsajūtu un intīmās attiecības var uzlabot FemiLift lāzerprocedūras,mazinot maksts atslābumu,novēršot urīna nesaturēšanu- saruna ar LĀZERMEDICĪNAS KLĪNIKA ginekoloģi Daigu Baranovsku.Iedvesmojošs pacientes stāsts.Info par atlaidēm- www.lazermedicinasklinika.lv  
 Par veiksmīgo kombināciju- LYL KRILA eļļu B ACTIV un bērniem-LyL Krila eļļa KID un jaunumu- LYL KRILA eļļa WINTER ar D3 vit bez tipiskās zivs smaržas.
 Kā veģetāru uzturu sagatavot pilnvērtīgu un garšīgu- veģetārā uztura "Vegus" vadītājas Ditas Lases ieteikumi.Kompānijas "SILVANOLS" produktu menedžere Ginta Rubene raksturo uzņēmuma pieredzi un tikai no dabīgām izejvielām gatavotos uzturbagātinātājus;bērniem- KINDERSIL CA-uztura bagātinātāju ar kalciju un vitamīniem no 1 gada vecuma.Inovatīvs dabas līdzeklis RinoQuick - uz apģērba līmējams ēterisko eļļu plāksteris elpošanas atvieglošanai iesnu laikā.
 Par vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību - terapeites Sandras Černišovas komentārs.Uzzināsim par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Par iemesliem,kas ierosina kakla sāpes un kā ārstēties pareizi- saruna ar otorinolaringologu,klīnikas HeadLine vad. Kasparu Peksi,akcentējot dabīgo spreju priekšrocības kakla ārstēšanā.BENU aptieka iesaka 5 dabīgo eļļu kombināciju OLEFAR DUO oil spray-iedarbīgu ārstniecisku līdzekli kakla ārstēšanai un dabīgai imunitātes stiprināšanai- SOLEFARIN.
 Dermatoloģe Lauma Valeine raksturo dabīgo antioksidantu astaksantīnu un jauno produktu līniju- LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu dabīgo formulu,kas apstiprina to iedarbību šūnu līmenī- aizsargā,atjauno,dziedē.
Kā saglabāt labu atmiņu ? Kompānijas "Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols iesaka iedarbīgo VITA B12 sūkājamās tabletes psiholoģisku funkciju un atmiņas uzlabošanai.
  Ieskats jaunas grāmatas "Asinīs rūdītais" atvēršanas svētkos, kur autors Ivars Bražis atklāj patiesu stāstu par Ziemassvētku kauju un Latvijas atbrīvošanas cīņu dalībnieku, kaprāli Indriķi Ekertu, kurš ir arī autora vectēvs! Tā ir arī Ivara Braža dzimtas hronika cauri laikiem! Par citiem jaunumiem informē Bārbala Simsone.
  Par MOLLER'S zivju eļļas ražošanas 160 gadu vēsturi Norvēģijā un pētījumos pierādītu iedarbību un kvalitāti.Kardiologs Andris Skride raksturo Möller’s Omega-3 Ekstra un Möller’s Premium augsto taukskābju koncentrāciju un  labvēlīgo ietekmi kardioloģijā,smadzeņu darbības,redzes uzlabošanā un veselības stiprināšanai visai ģimenei.
 Matu atveseļošanas speciāliste,ārste Inga Zemīte raksturo apstākļus,kas veicina matu izkrišanu un iesaka praksē pārbaudītu pēdējā laika atklājumu- DSD deLUXE matu kopšanas sērijas produktus matu apjoma atjaunošanai.
  "BENU akadēmijas" ierosināta tēma- kā kopt un pabarot matus ziemā.Ilggadējā pieredzē dalās ārste triholoģe Inga Zemīte.Vitamīnu/minerālvielu izvēle matu veselībai-iesaka BENU farmaceite Jeļena Gribunova.Informācija par "Benu akadēmijas" 15.02. bezmaksas semināru par matu veselību.Matu kopšanas līdzekļiem līdz -40% BENU aptiekās.
 Kāpēc,rūpējoties par zaļāku Latviju, ir jāšķiro atkritumi un kā,tos šķirojot pareizi,varam samazināt  atkritumu apsaimniekošanas tarifus- izskaidro Latvijas Atkritumu saimn. uzņēmumu asoc. izpilddirekcijas vadītājs Armands Nikolajevs.Iepazīstam,kā strādā gudrās tehnoloģijas atkritumu sasmalcināšanas iekārtas Getliņu poligonā.
 Par pretklepus līdzekļa FLUDITEC sērijas preparātu iedarbību,ko dažādās klepu stadijās iesaka bērniem un pieaugušajiem.
 Autoskolas "TĪĢERIS" /Ogrē,Rīgā/ dibinātāja un instruktore ar ilgstošu pieredzi Aija Sniķere iedrošina apgūt braukšanas  prasmes un izprast sarežģīto satiksmes noteikumu teorētisko daļu.Jauno autovadītāju atsauksmes par atšķirīgo un veiksmīgo apmācības procesu autoskolā "Tīģeris".
  Kas ir disbioze un par labo baktēriju ietekmi uz imunitāti.Gastroenteroloģe Dr.Diāna Zandere skaidro mikrobiomu raksturojošos faktorus un iesaka,kā izvēlēties probiotiķus.Iepazīstam labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram un imunitātei LYL BIOTIC un jaudīgo imunitātes stiprinātāju LYL ImmunUP.
  Ar ko īpaša un veselīga ir "GLUCOS CARE" tēja,kas ieteicama 2.tipa diabēta kontrolei un diabēta profilaksei,svara korekcijai-skaidro "GlucusCare" pārstāvniecības vadītāja Vineta Lapiņa,pamatojot tējas iedarbību ar apstiprinātiem pētījumiem.Padomi tējas pagatavošanā un lietošanā.
  Kā saglabāt labu atmiņu,apgūstot jaunas prasmes un aktīvi darbojoties- skaidro psihiatre Dr. Marina Vegere.Kompānijas "Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo iedarbīgo VITA B12 sūkājamās tabletes psiholoģisku funkciju un atmiņas uzlabošanai.Aktrises Tamāras Soboļevas pieredze,kā trenē atmiņu.
 Projektu vadītāja Bārbala Simsone sarunā ar Andri Buli atklāj jaunas autores asprātīgo grāmatu "Kritiens uz augšu" - par cīņu ar lieko svaru  un  par piemērotāko diētu meklējumiem. Vērtējumu izsaka kluba "Figūras draugi" grupu vadītāja Indra Filipsone.
  Uzzinām par Latvijas zinātnieku un ārstu radītu inovatīvo produktu BEE PEARL- Latvijas bišu maizes ekstrakts,kas  satur vairāk kā 2000 aktīvās vielas.Kā bites veido bišu maizi un to vērtīgo sastāvu raksturo ārste Inese Sproģe,akcentējot nealerģisko kapsulu "Bee Pearl" visaptverošo iedarbību veselības uzlabošanā. Kompānijas "Kiin" īpašnieks un BEE PEARL idejas autors Oskars Mickevičs raksturo produkta izstrādi un risinājumu.Vairāk- www.kiin.lv
 Uzzinām par labāko iespējamo risinājumu,novēršot nekontrolētu urīna noplūdi un guļošu tuvinieku aprūpei-  TENA autiņbiksītes.INCO centra pārstāvis Raimonds Rutkis raksturo inovatīvās Tena FLEX jostiņbiksītes-to priekšrocības un komfortu pašaprūpei un augstu urīna uzsūktspēju tuvinieku aprūpei.Bezmaksas paraugi - www.tena.lv
Kā atveseļoties,ja gadījies saslimt ar vīrusu vai gripu - iesaka ģimenes ārste Gita Gaņģe.Iepazīstam tikai no dabīgiem augiem radītu pulverveida preparātu bērniem ULGRIP HOT JUNIOR un ULGRIP HOT pieaugušiem- karstā dzēriena pagatavošanai saaukstēšanās atvieglošanai un organisma spēcināšanai vīrusu un gripas laikā.
  Par labvēlīgo baktēriju labajiem darbiem,uzlabojot mūsu imunitāti.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL BIOTIC-  pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
  Kā pareizi stiprināt un līdzsvarot nervu sistēmu? Dr.med. profesors,farmokologs Antons Skutelis skaidro magnija iedarbību kompleksā ar nervu sistēmas veselībai nepieciešamiem vitamīniem,minerālvielām.Neiroloģe Ināra Roja iepazīstina ar fitomedicīnas pētījumiem,kas apstiprina fitopreparātu iedarbību stresa un psihosomatisko traucējumu mazināšanai. Farmaceits Andrejs Nikolajevs raksturo dabiskā kompleksa NERVOSTRONG priekšrocības,kura unikālais sastāvs- dabīgie augu ekstrakti,magnijs,B grupas vitamīni,melatonīns ilgstoši stiprina un nomierina nervus. 
  Salonā  ARBOR BEAUTY iepazīstam pasaules pretnovecošanas procedūru tendences.Ieva Aleksandrova-Eklone pēc procedūras pārliecinās par Biolukss procedūras efektivitāti.Kosmētiķe Kristīne Mekša raksturo "Arbor Beauty" pretnovecošanās procedūras,kas balstās uz zinātnes un dabas efektivitātes apvienošanu,atjaunojot ādu šūnu līmenī."Arbor Beauty" pārstāve Eleonora Lāce iepazīstina ar precēm un pakalpojumiem skaistumam un veselībai.
 Kādu „vairogu”  izvēlēties bērna imunitātei vīrusu laikā- iesaka pediatre Sanita Mitenberga, raksturojot "SILVANOLS" radīto IMUVITAL balzamu,kura sastāvs profilaktiski stiprina bērna imunitāti un ieteicams slimošanas laikā.
 Par augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību - terapeites Sandras Černišovas komentārs.Uzzinām par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.   
 Tikšanās ar izcilo ārzemju literatūras tulkotāju Silviju Brici. Uzzināsim tuvāk par jaunākajiem izdevumiem:D.Glatauera trilleri "Mūžam tavs", Dž.Klementas dokumentālo romānu "Lūgšanas par nolaupītajām"- par Meksikas narkobaronu visatļautību ( vērtē Modris Pelsis ) un E.O.Kiroviča kriminālromānu. Aktrises un psiholoģes Diānas Zandes redzējums
  Ar apgāda PĒTERGAILIS jaunumiem pirms Rīgas Grāmatu svētkiem iepazīstina apgāda vadītāja Inguna Cepīte,kura īpaši lepojas ar sērijā "Latvijas laika zīmes" izdoto grāmatu "Dziesma čellam" par izcilo mūziķi Māri Villerušu un debiju dzejā-Jāņa Tomaša sociāli aktīvo krājumu "Melnie darba cimdi".
 Par uzņēmuma SILVANOL inovatīvo dabas līdzekli RinoQuick - uz apģērba līmējams ēterisko eļļu plāksteris elpošanas atvieglošanai iesnu laikā.
 Par labvēlīgo baktēriju labajiem darbiem,uzlabojot imunitāti- saruna ar ģimenes ārsti Sandru Černišovu.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL BIOTIC-  pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
 
  Uzzinām par veselībai svarīgām augu izcelsmes Omega taukskābēm un vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL- ādas veselībai,sirds un smadzeņu darbībai,holesterīna normalizēšanai.
 Zobārstniecības centra ,Brīvības ielā 103,pieredzi,ieviešot jaunāko zobārstniecībā,ortodontijā un implantoloģijā,bērnu stomatoloģijā atklāj SVENATA zobārstniecības centra vadītājs Leonīds Veļkovičs.  www.svenata.lv
 Kas ierosina kakla sāpes un kā tās ārstēt pareizi- skaidro otorinolaringologs Kaspars  Peksis,akcentējot dabīgo spreju priekšrocības.Par iedarbīgo dabīgo eļļu kombināciju OLEFAR DUO oil spray- līdzekli kakla ārstēšanai;dabīgai imunitātes stiprināšanai- SOLEFARIN.
 Kā izskaidrojami pārtikas nepanesības un alerģijas procesi,kas veicina iekaisumus un vājina imunitāti - skaidro ortomolekulārās terapijas speciāliste Antra Briede.Par pilnvērtīgu mikroelementu/vitamīnu kombināciju ORTHOMOL IMMUN - viss nepieciešamais imunitātes stiprināšanai.
 Par dabīgo preparātu LYL ImmunUP  imunitātes stiprināšanai ilgtermiņā un saaukstēšanās simptomu mazināšanai.Speciālisti raksturo tā jaudīgo sastāvu- 7 augu ekstrakti,6 nepieciešamākie vitamīni,4 minerālvielas.
  Par iespēju saņemt informāciju par savu veselību- 1 vizītes laikā VESELĪBAS SALONĀ  888! Iepazīstam biorezonanses diagnostikas metodi,kas izvērtē kopējo veselības stāvokli un par speciālistu konsultācijām "Veselības salonā 888".

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs