Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Vai tiešām mūsu veselība dzīvo vēderā? Ģimenes ārste Sandra Černišova izskaidro,kas ir disbioze un labo baktēriju, mikrobiomu ietekmi uz imunitāti.Pilnvērtīgo labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram un imunitātei  - LYL BIOTIC raksturo uztura speciāliste Linda Šlēziņa.Vitamīnu rezerves iesaka papildināt ar  LYL ImmunUP,kura jaudīgajā sastāvā iekļauti  visi nepieciešamie augu ekstrakti,dabīgs C vit un svarīgākie vitamīni/minerālvielas imunitātes stiprināšanai.
 Kāpēc dzīves laikā izmainās locītavas un kā aizkavēt skrimšļu nodilumu -skaidro reimatologs Anda Kadiša.Aktiera Gunāra Placēna pieredze,kā saglabājis vingrumu."Vitabalanss" pārstāvis Uldis Ozols raksturo dabisko preparātu ARTHRO BALANS PLUS-locītavu uzturēšanai un atjaunošanai,ar sāpju mazinošu iedarbību.
 Miega nozīmi organisma atjaunošanā raksturo RSU docents,miega eksperts  Normunds Limba.Uzzinām par zem mēles izsmidzināmo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu."Good Sleep" izstrādātājs Kaspars Ivanovs raksturo pētījumus un produkta iedarbību.
 Kas liecina par novājinātu imunitāti un kā to uzlabot- iesaka ģimenes ārste Anželika Rubene.Jaunums- Latvijas zinātnieku izstrādāts inovatīvs produkts organisma dabīgo aizsargspēju stiprināšanai-IMMUNECO,kura sastāvā ir iedarbīgā dzintarskābe."Be-Esse" pārstāve Baiba Kursiša raksturo kompleksa īpašo sastāvu,priekšrocības imunitātes stiprināšanai.IMMUNECO izdevīgi- "Euroaptiekās".
 Kā novērst locītavu sāpes,aizkavēt to nodilumu tās "ieeļļojot" - skaidro fizioterapeiti  Andrejs Korols un Linda Kante.Iepazīstam Latvijā izstrādātu aktīvo vielu kombināciju ORTOMAKSS- palīdz uzturēt kaulu un skrimšļaudu veselību,saglabāt locītavu kustīgumu.Vingrojumu komplekss locītavām.
 Andra Buļa un izdevējas Vijas Kilblokas tikšanās ar aktrisi, astroloģi un jaunas grāmatas "Atvērto siržu sarunas" autori Akvelīnu Līvmani. Saruna par enerģētisko lauku mijiedarbību ar redzamo un neredzamo pasauli, kas ietekmē mūsu dzīvi. Kā izprast sevi un gūt panākumus?" Citi apgāda "Zvaigzne ABC" jaunumi - kopā ar Viju Kilbloku.
 
 Kāpēc rodas tumšie loki un maisiņi zem acīm un kā tos ātri,efektīvi mazināt- noskaidrojam sarunā ar dermatoloģi Laumu Valeini,kura iepazīstina ar pasaulē atzītā,klīniski testētā inovatīvā produkta REMESCAR iedarbību ātri mazināt maisiņus un lokus zem acīm.Agneses Zeltiņas pieredze,kā izvēlas kosmētiku un pārliecina par "Remescar" efektu.
 Delikāta tēma-proktoloģija.Par simptomiem,kad nedrīķst atlikt vizīti pie proktologa-saruna ar Lāzermedicīnas klīnikas Proktoloģijas nod.vadītāju, dr.Aigaru Martinsonu.Par klīnikas jaunākām diagnostikas, ārstēšanas metodēm,pielietojot lāzertehnoloģiju.Informācija par izbraukuma konsultācijām un atlaidēm janvārī.
 
 Ko nozīmē -IZSILDĪT BRONHUS ?Uzzinām,kā savlaicīgi atveseļoties vīrusu laikā, kā to var veicināt pareiza uztura izvēle- iesaka uztura speciāliste Tatjana Tepo.Ieteicamie pirts rituāli un procedūras saaukstēšanās laikā. Mājas aptieciņai farmaceits Andrejs Nikolajevs iesaka ērti pagatavojamo  ārstniecības augu dzērienu TERMOBRONX - intensīvi izsilda  bronhus un savlaicīgi pasargā no saslimšanas.
  Mīti un patiesība par imunitāti un priekšnoteikumi tās stiprināšanai- BENU AKADĒMIJAS diskusijā studijā par šo tēmu piedalās imunologs Lauris Līcītis un Benu farmaceite Iveta Zicāne.Ieteikumi,kā un kad  lietot imunitātes stiprinošus līdzekļus un kā to stiprina pareiza pārtikas izvēle.Ieskats Apmeklētāji vērtē BENU Akadēmijas semināru par imunitāti.
 Uzzinām,kā tiek garantēta LYL Krila eļļas ieguve un ekoloģiskā izcelsme un kā top LYL KRILA EĻĻA dažādie produkti un jaunums- LYL KRILA eļļa ar D3 vit bez tipiskās zivs smaržas.
 Iepazīstam zīmola LYL jaunumu- LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu.Par LYL ASTAXAN kapsulu komplekso risinājumu- aizkavēt novecošanos ārīgi un iekšķīgi.Dermatoloģe Lauma Valeine skaidro dabīgā antioksidanta astaksantīna iedarbību un jaunās produktu līnijas absolūti dabīgo formulu.LYL zīmola pārstāve Munise Lamberte iepazīstina ar LYL ASTAXANthin sejas krēma un acu zonas krēma izstrādes procesu un testēšanas rezultātiem,kas apstiprina to iedarbību šūnu līmenī- aizsargā,atjauno,dziedē.Padomi,kā pareizi uzklāt un lietot šos krēmus.
 Andris Bulis tiekas ar pazīstamo dramaturģi Leldi Stumbri, kura tagad uzrakstījusi grāmatu bērniem par Pūcīti un citiem meža iemītniekiem - pasakas tēliem. Par to iespaidos dalīsies izdevēja Vija kilbloka un mazie lasītāji.
 Ģimenes ārste Sandra Černišova izskaidro,kas ir disbioze un labo baktēriju ietekmi uz imunitāti.Gastroenteroloģe Dr.Diāna Zandere raksturo mikrobiomu raksturojošos faktorus un iesaka,kā izvēlēties probiotiķus.Iepazīstam labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram un imunitātei LYL BIOTIC .Tā  priekšrocības raksturo uztura speciāliste Linda Šlēziņa.Par jaudīgo imunitātes stiprinātāju LYL ImmunUP,kura sastāvā- visi nepieciešamie augu ekstrakti,dabīgs C vit un svarīgākie vitamīni/minerālvielas,
 Lāzermedicīnas klīnikas proktologs,ķirurgs Ints Bruņenieks iedrošina vīriešus izmeklēties pie proktologa,ja radušās delikātas problēmas.Risinājums- nesāpīgi izmeklējumi, mazinvazīvas ārstēšanas metodes vai sekmīgas radikālas LHP operācijas.Par Lāzermedicīnas klīnikas atlaidēm februārī.
 Kāpēc mūža laikā nodilst locītavu skrimšļi un kā to aizkavēt--skaidro reimatologs Anda Kadiša.Aktiera Gunāra Placēna pieredze,kā saglabājis vingrumu.Uzzinām par dabiskā  preparāta ARTHRO BALANS PLUS iedarbību locītavu uzturēšanai un atjaunošanai,ar sāpju mazinošu iedarbību.
 Kā atšķirt galvassāpes no migrēnas- raksturīgos migrēnas simptomus raksturo neiroloģe,sāpju ārste Dr.Daina Jēgere.Uzzinām,kādas metodes pielieto sāpju ārsti,lai mazinātu migrēnas lēkmes un praktiskus paņēmienus,punktu masāžu,kā sev palīdzēt migrēnas gadījumā. Informācija par kampaņu sociālajos medijos un www.migrena-help.lv
  Kā gaitas problēmas un pēdu deformācija  ietekmē mūsu veselību  un kā to konstatē,pielietojot statisko un dinamisko podometriju- skaidro sertificēts tehniskais ortopēds Jānis Pelnis. Individuālie ortopēdiskie risinājumi.www.podometrija.lv
  Par vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību - terapeites Sandras Černišovas komentārs.Uzzināsim par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.   

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs