Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Jaunā Ievas Melgalves fantāzijas žanra grāmata "Mājas bez durvīm"! Par to tuvāk - Ievas Aleksandrovas - Eklones saruna ar rakstnieci Ievu Melgalvi un Bārbalu Simsoni. Fantāzijas literatūras kritiķa Imanta Belogrīva un lasītāja Inta Valča viedokļi par Ievas Melgalves darbu. Jaunāko "Zvaigzne ABC" grāmatu apskats.
 
 Kā atvieglot ikdienu,ja ir apgrūtināta pārvietošanās? Iepazīstam Protezēšanas un ortopēdijas centra tehnisko palīglīdzekļu plašo piedāvājumu dažādām dzīves   situācijām.www.poc.lv
 Mājas aptieciņā- pretklepus FLUDITEC sērijas preparāti ,ko dažādās klepu stadijās speciālisti iesaka bērniem un pieaugušiem.
 Uzzinām,kāpēc laika maiņa ietekmē imunitāti un kā to stiprināt ar uzturu- saruna ar ģimenes ārsti Jevgēņiju Nikolajevu un uztura speciālisti Alise Kindzuli.Novērtējam LYL ImmunUP  jaudīgo sastāvu- augu ekstrakti,dabīgs C vit un nepieciešamie vitamīni/minerālvielas- imunitāti stiprinošs komplekss un elpceļu veselībai.
 Kāda ir senioru veselības recepte,par aktivitātēm un uztura izvēli- saruna ar uztura speciālisti Evu Kataju.Kā pareizi kontrolēt savu asinsspiedienu- demonstrē OMRON pārstāve Inguna Soldāne,akcentējot uzlabotā OMRON mērītāja priekšrocības.
 Kas izraisa diskomforta sajūtu vēderā un kāda loma ir labajām baktērijām- skaidro gastroenterologs Hosams Abu Meri. Kompānijas "Vitabalanss" vadītājs Latvijā Uldis Ozols raksturo iedarbīgo dabīgo probiotiķi LACTO SEVEN -7 pienskābo baktēriju veidi vienā tabletē,inulīns, D vitamīns- veselīgam mikrofloras līdzsvaram,uzlabo vēdera darbību.
 Labvēlīgo baktēriju labos darbus,uzlabojot mūsu imunitāti -izskaidro diētas ārsts Andis Brēmanis.Uzzinām,kā probiotikas un prebiotikas ietekmē sievietes veselību.Uztura speciāliste Linda Šlēziņa raksturo LYL BIOTIC-  pilnvērtīgāko labvēlīgo baktēriju atlasi mikrofloras līdzsvaram- 11 miljardu baktēriju 1 kapsulā!
 Kāpēc muskuļu un nervu sistēmas darbībai vitāli nepieciešams magnijs un kālijs? Iepazīstam pulverveida preparātu BIO magnijs+ BIO kālijs - kompensē svarīgo minerālvielu deficītu organismā.
  Uzzinām,kā atveseļoties,izsildot bronhus un kādus augļus, dārzeņus izvēlēties uzturā vīrusu laikā - iesaka uztura speciāliste Tatjana Tepo.Ieteicamie pirts rituāli un procedūras saaukstēšanās laikā. Mājas aptieciņai  farmaceits Andrejs Nikolajevs iesaka ērti pagatavojamo  ārstniecības augu dzērienu TERMOBRONX - intensīvi izsilda  bronhus un savlaicīgi pasargā no saslimšanas.
 Kā tapis Jāņa Ūdra vēsturiskais romāns par leitnantu Robertu Rubeni "Bruņinieks Roberts" ? Mazzināma lappuse Otrā pasaules kara laikā. Ar grāmatas autoru, redaktori Andu Brazausku un izdevēju Viju Kilbloku, tiekas Ieva Aleksandrova - Eklone.
Tiekamies ar uzņēmēju,miljonāru Jūliju Krūmiņu pirms viņa grāmatas "Iļģuciema pašpuikas stāsts" iznākšanas.Iepazīstam viņa bērnības vietas,darba dzīvi,labdarības projektus  un draugus,tagad zināmus politiķus un uzņēmējus.
 Par RADIOĶIRURĢIJAS centra "Sigulda"-  "CyberKnife" tehnoloģiju pielietojumu labdabīgu un ļaundabīgu audzēju ārstēšanā.Metodes priekšrocības bez ķirurģiskas iejaukšanās komfortabli ārstēt audzēju raksturo radiologi-terapeiti Dace Saukuma un Māris Mežeckis.Informācija par pieteikšanos ārstēties SRC "Sigulda". www.cyberknife-sigulda.lv
 Kā spēcināt bērna imunitāti vīrusu laikā- skaidro pediatre Sanita Mitenberga,papildus iesakot uzņēmuma "SILVANOLS" radīto IMUVITAL balzamu,kura pilnvērtīgais sastāvs profilaktiski stiprina bērna imunitāti un ieteicams slimošanas laikā.
 Speciālisti skaidro,kā diskomforta sajūtu vēderā uzlabo dabīgie probiotiķi LACTO SEVEN -7 pienskābo baktēriju veidi vienā tabletē,inulīns,D vitamīns - veselīgam mikrofloras līdzsvaram un normālai vēdera darbību.
 Kā tiek garantēta attīrītas LYL Krila eļļas ieguve un ekoloģiskā izcelsme.Uzzinām,kā top LYL KRILA EĻĻA dažādie produkti un jaunums- produkti bez tipiskās zivs smakas. Par veiksmīgo kombināciju- LYL KRILA eļļu B ACTIV un bērniem-LyL Krila eļļa KID.
   Iepazīstam zīmola LYL jaunumu- LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu un LYL ASTAXAN kapsulu komplekso risinājumu,kā aizkavēt novecošanos ārīgi un iekšķīgi.Dermatoloģe Lauma Valeine izskaidro spēcīgā dabīgā antioksidanta,no mikroaļģēm iegūtā astaksantīna, iedarbību un raksturo jaunās produktu līnijas sastāvu- absolūti dabīgo formulu.LYL zīmola pārstāve Munise Lamberte iepazīstina ar LYL ASTAXANthin sejas krēma un acu zonas krēma izstrādes procesu un testēšanas rezultātiem,kas apstiprina to iedarbību šūnu līmenī- aizsargā,atjauno,dziedē.Vērtīgi padomi,kā pareizi uzklāt un lietot šos krēmus.Euroaptiekās- 25% atlaide!
 Kāpēc rodas tumšie loki un maisiņi zem acīm un kā tos ātri,efektīvi mazināt- noskaidrojam sarunā ar dermatoloģi Laumu Valeini,kura iepazīstina ar pasaulē atzītā,klīniski testētā inovatīvā produkta REMESCAR iedarbību ātri mazināt maisiņus un lokus zem acīm.REMESCAR ikdienas lietotāji pārliecina par tā tūlītēju,efektīvu iedarbību.
 Iepazīstam RĪGAS VESELĪBAS CENTRA bērna attīstību veicinošus ūdens dziedniecības un rehabilitācijas  pakalpojumus.RVC rehabilitācijas galv. speciāliste dr. Lolita Cibule raksturo programmu vecākiem- iespēju izvērtēt bērna attīstību un izstrādāt atbilstošu korekcijas programmu. www.rigasveseliba.lv
  Par dabīgā probiotiķa LACTO SEVEN -7 efektīvo iedarbību,uzlabojot mikrofloras līdzsvaru un vēdera darbību.
 Tikšanās ar Dainu Grūbi - tulkotāju, redaktori, dzejnieci un tagad arī aizraujoša romāna "Ducis cara rubļu" autori. Ieskats grāmatas atvēršanas svētkos. Sarunas ar cilvēkiem, kuri atklāj ko vairāk par romāna tapšanu....Raidījumu vada Andris Bulis, par citiem grāmatu jaunumiem stāsta Bārbala Simsone.
 Ziemassvētku noskaņās raidījuma vadītāja Ieva Aleksandrova- Eklone uzaicinājusi astroloģi Līgu Šīroni,kura sagatavojusi 2017.gada veselības horoskopus.Mūziķa Gunta Veita muzikāls Ziemassvētku sveiciens;uzzinām par viņa ilgstošo pieredzi stiprināt veselību,izvēloties LYL KRILA eļļas līnijas produktus.LYL  zīmola pārstāve Linda Šlēziņa iesaka veselīgas dāvanas visai ģimenei no zīmola LYL piedāvājuma:LYL KRILA eļļa līnijas produkti un jaunākie produkti - LYL ASTAXAN kapsulas un LYL ASTAXANthin sejas krēma un acu zonas krēmi;spēcīgais  imūnsistēmas stiprinātājs LYL ImmunUP;LYL BIOTIC-  mikrofloras līdzsvaram;bērniem 100% dabīgo LYL KRILA eļļa KID LĀCĪŠI.Vērtīgi ieteikumi,kā skaisti iesaiņot dāvanas.
 Kā priekšsvētku laikā nesteidzīgi izvēlēties dāvanas internetveikalā un INTERNETVEIKALA 220.lv daudzveidīgo piedāvājumu- raksturo valdes locekle Laila Snidzāne.Uzzinām par ap 400 tūkst. preču sortimentu,iepirkšanās priekšrocībām un ātru preču bezmaksas piegādi.
 Kādu uzturu un ārstēšanos izvēlēties,ja ir 2.tipa diabēts- rekomendē endokrinoloģe Renāte Helda.Par pētījumos izvērtētās medicīniskās tējas GLUCOS CARE iedarbību,ko iesaka 2.tipa diabēta profilaksei un svara korekcijai.
 Speciālisti skaidro,kā diskomforta sajūtu vēderā uzlabo dabīgie probiotiķi LACTO SEVEN -7 pienskābo baktēriju veidi vienā tabletē,inulīns,D vitamīns - veselīgam mikrofloras līdzsvaram un normālai vēdera darbību.
 Ķīniešu medicīna+mūsdienu tehnoloģijas = SCENAR TERAPIJA.Turpinām iepazīt šīs alternatīvās medicīnas metodes pielietojumu-sākot no sāpēm līdz iedarbībai organisma enerģētiskā līmenī.Scenar terapeites demonstrē,kā scenar aparātu ērti lietot mājas apstākļos,lai uzlabotu atveseļošanās procesu. www.scenar-baltic.lv
 Iepazīstam zīmola LYL jaunumu- LYL ASTAXANthin sejas krēmu un acu zonas krēmu un LYL ASTAXAN kapsulu komplekso risinājumu,kā aizkavēt novecošanos ārīgi un iekšķīgi;to iedarbība šūnu līmenī- aizsargā,atjauno,dziedē.
 Laba dāvana svētkos- fotomākslinieka Romualda Salceviča izdots 2017.gada kalendārs "Jūgendstila ēkas Rīgā".
  Kā bezmiegs ietekmē veselību un ikdienu,skaidro miega eksperts,RSU docents Normunds Limba.Iepazīstam zem mēles izsmidzināmo dabas vielu produktu GOOD SLEEP Spray ar malatonīnu- pētījumi un produkta iedarbība.
 Svētku galdam un ikdienā G.Undzēna ģimenes saimniecība piedāvā pašaudzētus dabīgi skābētus kāpostus un savā saimniecībā audzētu dārzeņu konservus.Iegāde- Centrāltirgū,Brāļu un Saimes tirgū Rīgā.Tālr.29176517
 Ieskats,kā pēc sentēvu metodēm mājas ceptuvē cep dabīgi raudzēto rudzu rupjmaizi,ķiplokmaizi,sēklu maizi,saldskābmaizi un baltmaizi-iesaka "TĒRVETES Maize" īpašnieks,maizes cepējs Jānis Kurpnieks. Tālr.29967553
 Blankenfeldes muižas veselīgais piedāvājums- 100% dabiskas plūškoku u.c. sulas, plūškoku ziedu sīrups,kas ražotas pēc senām receptēm veselības stiprināšanai.Iegāde-SKY u.c. veikalos. www.blankenfeldesmuiza.lv
 Izteiksmīgie zvērkopes Velgas Vītolas dzīvnieku fotoattēli - jaunā fotoalbumā.  Velga Vītola stāsta par fotoalbuma tapšanu, viņas meita Dace un mazmeita to novērtē!  Maskošanās Ziemassvētku laikā - Dzīvītes studijā, kad ierodas Krūžu ģimene. Raidījumu vada Andris Bulis un Ieva Aleksandrova - Eklone, par citiem apgāda "Zvaigzne ABC" jaunumiem stāsta Vija Kilbloka.Katra grāmata - laba dāvana svētku laikā!
 Jaunās rubrikas "BENU Akadēmija" ideju un tēmas atklāj BENU Aptiekas farmācijas daļas vadītāja Vizma Vīksna,aktualizējot pirmo tēmu- garīgā veselība.BENU Aptieka farmceite Zanda Ozoliņa raksturo sadarbību un izglītojošo darbu ar klientiem,farmaceitu konsultācijām.Informācija par 18.01. BENU Akadēmijas semināru- imunitāte.
 Lai pankūkas būtu gardākas, iepazīstam z/s "STRĒLNIEKI" jaunāko produkciju- īpaši gatavoti pašaudzēto melleņu,cidoniju un dzērveņu sīrupi.Par pārējo produkciju- www.strelnieki.lv
 Ieskats senioru Ziemassvētku tirdziņā,kurā ar Pensionāru Iespēju centra un Pensionāru federācijas atbalstu savus darinājumus piedāvāja ap 100 seniori rokdarbnieki un amatnieki.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs