Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 DR.MAURIŅA VĒNU klīnikas vadītājs Uldis Mauriņš vērtē kārtējo vēnu pavasari un raksturo jaunākās ārstēšanas tehnoloģijas un pētniecības rezultātus,kas pārliecina par vēnu operāciju veikšanu arī vasarā,nevalkājot kompresijas zeķes.Jūnijā vēnu lāzeroperācijām - 20% atlaide pensionāriem un privelēģiju kartes īpašniekiem! www.venucentrs.lv, tel.67374747
 Par jaunumu mazākajiem LYL KRILA eļļa lietotājiem- želejveida LĀCĪŠI.100% dabīgi radīto,ērti lietojamo produktu LYL KRILA eļļa KID raksturo farmaceite Ieva Virza.
 Ieskats 3. Vislatvijas mazpulku salidojumā,kas sadarbībā ar SIA AMAZONE notika Kuldīgas nov. Padurē,kur mazpulcēni saņēmuši dāvinājumā zemes platību no SIA "Amazone".17 mazpulku biedri sacentās veiklībā un prasmēs,bija arī interesanta tikšanās ar Zemkopības ministru Jāni Dūklavu.
  Par izmaiņām sievietes organismā menopauzes laikā- diskusija ar ginekoloģi Maiju Brošu un ārsti Gitu Erviku-Norveli.Ieteikumi,kā mazināt menopauzes simptomus,lietojot pētījumos apstiprināto un lietotāju atzīto vitamīnu un augu produktu MENOPACE un MENOPACE PLUS.
 
 Iepazīstam profesiju ar nākotni -MAŠĪNBŪVE un METĀLAPSTRĀDE.Profesijas perspektīvas un atbalstu profesijas apguvei raksturo nozares eksperts Andis Lejiņš.Par profesijas apguvi Rīgas Tehniskā koledžā un Rīgas 3. arodskolā. www.masoc.
   Vēnu veselībai- pārbaudīts dabīgais preparāts PHLEBODIA-venozas mazspējas un hemoroīdu ārstēšanai.www.arsti.lv
  Kā holesterīns ietekmē sirds veselību,asinsspiedienu.Iepazīstam dabīgo produktu REDASIN STRONG ar sarkanā rauga rīsu ekstraktu,koenzīmu Q10,vit B6 un B12,kura iedarbība palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni.
  Kā robežsargs saraksta grāmatu mobilajā telefonā un tā iegūst pasaules slavu? To skaidrosim, tiekoties ar autoru - spāņu izcelsmes franču rakstnieku - Romēnu Puertolā grāmatas atvēršanas svētkos. Uzināsim, kāds ir šis nopietnais, bet reizē arī komiskais darbs. Interesanta Andra Buļa saruna ar autoru R.Puertolā. Bārbalas Simsones jaunāko grāmatu apskats.
 Ieskats Latvijas Meža īpašnieku biedrības organizētajā pasākumā MEŽZINĀTNES DIENAS 2015 par mežu efektīvu apsaimniekošanu no zinātnes viedokļa.Par ekonomiskāku un gudrāku saimniekošanu,apvienojoties kooperatīvās sabiedrībās- pozitīvā pieredzē dalās MPKS vadītāji Grigorijs Rozentāls un Modris Kalvāns.
 Drošības festivālā  "PIEDZĪVOJUMU VASARA".Speciālistu ieteikumi un praktiskas nodarbības par riskiem vasarā un atgādinot zināšanas par drošību dažādās dzīves situācijās.
 Dārza kapļa aizvietotājs-DĀRZA KULTIVATORS! Jaunā parocīgā darbarīka, dārza kultivatora priekšrocības raksturo tā izgudrotājs- ražotājs Gints Šusts. Tālr. 29961595
 
 
 Kā sagatavot sevi vasarai,lai saule nekaitētu ādai un neizraisītu audzējus -iesaka dermatoloģe Linda Kapteine,komentējot dabīgā antioksidanta LYL ASTAXAN pozitīvo ietekmi uz mūsu ādu.Kā pasargāt acis un  izvēlēties piemērotas saulesbrilles- oftalmoloģes Ilvas Pūķes padomi.Dermatoloģe Lauma Valeine skaidro,kā rīkoties,ja saulē apdegusi āda un kā izvēlēties aizsargkrēmu.Pētījumi,kas apstiprina antioksidanta LYL ASTAXAN iedarbību šūnu līmenī,aizkavējot novecošanās procesu.
 Iepazīstam kooperatīvās sabiedrības "MĀRŠAVA" augstvērtīgos piena produktus,kas ražoti tikai no dabīgiem produktiem.Kooperatīva izpilddirektore Signe Seile raksturo jaunāko produktu līniju- iecienītā vaniļas mērce desertiem,kalcinētais biezpiens,dažādi jogurti.Piedāvājums- RIMI,TOP,PRIZMA.
 Lai novērstu izdegšanas sindromu,paaugstināta darba un sadzīves stresa apstākļos, speciālisti iesaka Latvijā ražotu preparātu HERBASTRESS-dabīgo ekstraktu un vitamīnu kompleksu aizsardzībai pret stresu, veselīgam miegam.
  Kā rūpēties par asinsvadiem,lietojot dabīgo līdzekli holesterīna pazemināšanai- CHOLESTEROL BALANCE,kas iegūts no sarkanā rauga rīsu ekstrakta un asinsspiediena pazeminošu dabīgo kompleksu ARONIA BALANCE C+
 RĪGAS SILTUMS aktualitāte- vasarā plānotie rekonstrukcijas darbi Juglā,Imantā un Ķengaragā.A/S "Rīgas siltums" valdes priekšsēdētājs Normunds Talcis skaidro,kā cauruļvadu nomaiņu uzlabos energoefektivitāti un rīdziniekiem-lētāku siltumu! Info tālr. 80000090
  Rūpēs par skaistumu un labsajūtu,iepazīstam VITABIOTIC vitamīnu/minerālvielu kompleksu PERFECTIL,kas uzlabo ādas,matu, nagu veselību.Par skaistuma zinātnē pierādītu dabīgo vielu ekstraktu PERFECTIL PLATINUM,kas aizkavē ādas novecošanos.Skaistumkopšanas speciālistu un ārstu ieteikumi.
 
 
 Kādus romānus vasarā iesaka lasīt raidījuma vadītāji - aktieris Andris Bulis un apgāda "Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka? Un sākas aprakstu konkurss bērniem - par vasaras lasīšanu! Balva - ceļazīme uz vasaras nometni. Vija Kilbloka komentē jaunākās grāmatas.
  Veiksmīga izvēle visai ģimenei -IZZIŅAS un EKSPERIMENTU CENTRS "LIELVĀRDI",kurā apmeklētāji paši pārbauda Arhimeda atklājumus,veic eksperimentus;aizraujoši lego mehānismi bērniem.Par projektiem,ko izdevies realizēt Lielvārdē-  biedrības "Zied zeme" vadītāja Linda Cīrule.
  Lai mazinātu ikdienas stresu,iepazīstam Latvijā ražotu preparātu HERBASTRESS-dabīgo ekstraktu un vitamīnu kompleksu aizsardzībai pret stresu, veselīgam miegam.
  Iepazīstam BIO CALCIUM forte ar vit D3 /Izraēla/  preparāta iedarbību,salīdzinot ar jau zināmiem kalcija preparātiem.
  Rūpēs  par asinsvadiem un holesterīna pazemināšanai- CHOLESTEROL BALANCE no sarkanā rauga rīsu ekstrakta un asinsspiediena pazeminošu dabīgo kompleksu ARONIA BALANCE C+
 Iepazīstam Svara korekcijas centru VITALITĀTES AKADĒMIJA,kas atrodas Aizputes novadā unikāli skaistā ainavā,slēgtā teritorijā.Iveta Vītola sarunā ar direktori Maiju Atvari noskaidro šī tievēšanas centra priekšrocības un atšķirību no zināmajām tievēšanas programmām.Akadēmijā katram klientam individuāla programma nodrošina veiksmīgu tievēšanas procesu,lai klients zaudētu nevis ūdeni un muskuļus,bet tieši tauku daudzumu.Uzklausām programmas dalībnieces,akadēmijas idejas atbalstītājas Astras Dreimanes emocionālo stāstu. www.academyvitality.com
  Par vairogdziedzera funkciju uzlabošanos un svara samazināšanos LYL KRILA EĻĻAS ietekmē raksturo uztura speciāliste Linda Šlēziņa,pamatojot ar pētījumiem,kā Omega3 taukskābes regulē tauku uzkrāšanos.Uzzinām,cik nozīmīgi ir sekot vairogdziedzera veselībai un kā Omega 3,LYL Krila eļļa spēj uzlabot vairogdziedzera funkcijas.
 SIA "Dr.Leopolds" pārstāvis,ārsts Pauls Ozoliņš atgādina,kā pareizi lietot plašas iedarbības ārstniecisko aerosolu COMSI un krēmu COMSI-saules u.c. apdegumiem,ādas bojājumiem,kukaiņu kodumiem ;kāju aprūpes līdzeklis-aerosols AMICOS.www.drleopolds.lv
 Sezonas noslēguma jaunāko grāmatu raidījums. Ieraksts no Torņakalna Rīgas Lutera draudzes baznīcas dārza - par Evitas Maurmanes atziņu jauno grāmatu "Dvēseles čuksti" tapšanu stāsta autore un mācītājs Linards Rozentāls. Turpat Andris Bulis un Vija Kilbloka sarunājas ar jauno autori Elizabeti Eglīti - par viņas pirmo romānu "Tikšanās laikā". Ir arī citu apgāda "Zvaigzne ABC" jaunāko grāmatu apskats, novēlējumi vasarai un - aicinājums tikties augusta beigās!
 
 Kopā ar raidījuma vadītājiem Zani un Normundu uzzinām,kā sagatavoties Saulgriežu sagaidīšanai.Ikmēneša avīzē "TAUTAS VESELĪBA" uzzinām par maģisko zālīšu iedarbību un iedvesmojoši saulgriežu sagaidīšanas stāsti.
 Svētku galdam A/S SMILTENES PIENS valdes pr.-tāja Ilze Bogdanova iesaka jauno mocarella sieru un lieliskās biezpiena tortes.Receptes, izmantojot "Smiltenes piens" produkciju.
 Putnu fabrika "ĶEKAVA" lepojas ar iegūto zaļās karotītes kvalitātes zīmi svaigai gaļai un jaunu produktu līnija,kas tapusi sadarbībā ar pavāriem Sirmais & Dreibants.
 Dravnieka Daugmales Jāņa MEDUS ISTABĀ Vecrīgā un jaunumi- ekskursijas bišu dravā,sveču liešana un laimes pogu gatavošana- tālr. 29494234.
 Kazu piena produkcija no z/s "Mežadruvas" -tālr. 26549584
 
 

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs