Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 JAUNUMS mazākajiem LYL KRILA eļļa lietotājiem- želejveida lācīši, 100% dabīgi radīts produkts ar cukura aizvietotāja/ stēvijas/ glazūru.Jauno veselības konfekti vērtē mazie lietotāji un viņu mammas.Farmaceite Ieva Virza raksturo jau sesto LYL Krila eļļas produktu- bērniem ērti lietojamās LYL KRILA eļļa KID. Izdevīgi LYL Krila eļļa KID želejveida lācīšiem -20 % atlaide Mēness aptiekās un www.well24.eu
  Kā aizkavēt izplatīto kaulu slimību-osteoporozi? Ārsta Oskara Ābelītes pētījumi un paša pieredze par vitamīna K2 nozīmi kaulu stiprināšanā,vērtē preparātu OSTEOKOMPLEKS K2 .
 Tiekamies ar Latvijas meža īpašniekiem no dažādiem novadiem -Latvijas meža īpašnieku biedrības biedriem.Par viņu iniciatīvām par ilgtspējīgas un ekonomiski efektīvas mežsaimniecības attīstību Latvijā,kas saistītas ar mežu kopšanu un atjaunošanu.Par ES atbalsta lietderīgu izmantošanu un atbalsta programmām,kompensācijām.
 Kāpēc regulāri,īpaši pavasarī,jāveic kondicioniera pārbaude un kā pareizi par to rūpēties- konsultē SIA "GVIDIS" speciālisti,īpašnieks Gvido Kakliausks.Vairāk uzzini-www.autoklimats.lv
 Speciālisti skaidro,ko nozīmē kairināto zarnu sindroms un kā to novērst.Iepazīstam VITABIOTIC dabīgos preparātus LEPICOL un LEPICOL +ar smilšu ceļtekas sēnalām,inulīnu un prebiotiskām baktērijām,kas veicina gremošanu,uzlabo zarnu darbību.
 
 
 Dr. Mauriņa VĒNU KLĪNIKAS flebologs Dr.Juris Rīts raksturo trofiskās čūlas pazīmes un par klīnikas pieredzi venozo čūlu terapeitiskā un ķirurģiskā ārstēšanā.Informācija par izdevīgiem piedāvājumiem klīnikas VĒNU PAVASARĪ un nosacījumiem,lai pacienti iesaistītos klīnikas pētījumu procesā. www.venucentrs.lv ,tālr.67374747
 Kāpēc muskuļu un nervu sistēmas darbībai nepieciešams magnijs un kālijs? Iepazīstam Izraēlas pulverveida preparātu BIO MAGNIJU + BIO KĀLIJS bez ķīmiskām piedevām,kas kompensē minerālvielu deficītu organismā.
 Kā rūpēties par asinsvadiem,pielietojot fitoterapiju:holesterīna pazemināšanai- CHOLESTEROL BALANCE no sarkanā rauga rīsu ekstrakta un asinsspiediena pazeminošu dabīgo kompleksu ARONIA BALANCE C+
 Kā nepieļaut organisma pārslodzi un relaksēties pēc saspringtas dienas.Neiroloģe Ruta Plotniece raksturo smadzeņu pārslodzes iemeslus;mikroelementi,vitamīni,kas uzlabo atmiņu.Risinājumam NEUROZAN /Vitabiotic/- iedarbība veicina smadzeņu šūnu efektīvu darbību,atmiņu.
 Zīdīšanas veicināšanas konsultantes Sandras Lases padomi jaunajām māmiņām,kā rūpēties,lai mazulim piens būtu pietiekoši un kad papildus ieteicams dabīgais produkts laktācijas veicināšanai MARIA LACTATION.
 Iepazīstam dermatoloģisko līdzekli pret kāju svīšanu un nepatīkamo smaku.Pulveris BOROZIN apavu dezinfekcijai ar pretsēnīšu un pretmikrobu iedarbību pret kāju svīšanu un likvidē pēdu ādas sabiezējumus.
 Tikšanās Somijas vēstniecībā ar somu rakstnieci Sofi Oksanenu viņas jaunākās grāmatas "Kad pazuda dūjas"atvēršanas svētkos. Andra Buļa saruna ar autori par jaunāko vēsturisko romānu tapšanu. Piedalās Somijas un Igaunijas vēstnieki, Ziemeļu Ministru padomes biroja vadība, apgāda "Zvaigzne ABC"pārstāvji un tulkotāja.
  Kā sagatavot sevi vasarai un par spēcīgāko dabīgo antioksidantu LYL ASTAXAN,kas iegūts no mikroaļģēm,pozitīvo ietekmi uz mūsu ādu.Kā acis no saules starojuma aizsargā antioksidanti un kā izvēlēties piemērotas saulesbrilles- oftalmoloģes Ilvas Pūķes ieteikumi.Dermatoloģe Lauma Valeine skaidro,kā rīkoties,ja saulē apdegusi āda,kā izvēlēties saules aizsargkrēmu un uzzināsim par pētījumiem,kas apstiprina antioksidanta LYL ASTAXAN iedarbību šūnu līmenī,aizkavējot novecošanās procesu.
 
 Ko darīt,ja sāp lielās locītavas un kādas atsāpināšanas manipulācijas sāpju gadījumā veic ārsts ALGOLOGS- saruna ar algologiem Dr.med. Ivetu Golubevsku un Dr.med. Alekseju Miščuku.Par jaunākajām metodēm,kas aizkavē locītavu deģenerācijas procesu.Ārsti-algologi LĀZERMEDICĪNAS KLĪNIKĀ -tālr. 67374747
 Par “EUROAPTIEKA” tīkla aptieku sadarbības projektu,kas ļauj izvērtēt sirds veselības risku,- “SIRDS VESELĪBAS SKOLA” Informācija par bezmaksas mērījumiem un konsultācijām 15 Euroaptiekās maijā- www.euroaptieka.lv
 Kāpēc muskuļu un nervu sistēmas darbībai nepieciešams magnijs un kālijs? Iepazīstam Izraēlas pulverveida preparātu BIO MAGNIJU + BIO KĀLIJS bez ķīmiskām piedevām,kas kompensē minerālvielu deficītu organismā.
  Par produktiem sirds veselībai- saruna ar PSKUS kardioloģijas nod. vadītāju Janīnu Romanovu.Iepazīstam Latvijas zinātnieku,vadošo kardiologu radītu unikālu dabīgo vielu produktu CARDIO CHOCOLATE /Purifield/,kuras pamatā-atzītā Vidusjūras diēta,kas mazina risku saslimt ar sirds slimībām.Zinātniskās grupas dalībnieku Mārtiņa un Kristapa Ērgļu komentārs.
  Lai novērstu vēdera darbības traucējumus, speciālisti iesaka jaunākās paaudzes probiotiķus LACTOBEX pieaugušiem un LACTOBEX BABY- atjauno zarnu mikrofloru un stiprina imunitāti.
  Par aizsardzību vēnu veselībai- pārbaudīts dabīgais preparāts PHLEBODIA-venozas mazspējas un hemoroīdu ārstēšanai.www.arsti.lv
 Kā sirds veselību ietekmē ateroskleroze -saruna ar ģimenes ārsti Inesi Kuģi un fitoterapeitu Arvi Eisaku.Pozitīvā pieredze,lietojot dabīgo līdzekli holesterīna pazemināšanai- CHOLESTEROL BALANCE un fitopreparātu ARONIA BALANCE C+ asinsspiediena normalizēšanai.
 Lai rūpētos par pietiekošu kalcija uzņemšanu,iepazīstam BIO CALCIUM fORTE ar vit D3 /Izraēla/- preparāta iedarbība,salīdzinot ar jau zināmiem kalcija preparātiem.
  Par “EUROAPTIEKA” tīkla aptieku sadarbības projektu - bezmaksas sirds veselības svarīgāko rādītāju pārbaudes Euroaptiekās un rekomendācijas.Par bezmaksas akciju 15 Euroaptiekās maija mēnesī- www.euroaptieka.lv
 Sarunas par laimi - kā tās risina psihoanalītiķis, psihoterapeits un psihiatrs Arkādijs Pancs grāmatā "SARUNAS PAR LAIMI" ? Atbildi meklēsim jaunas grāmatas atvēršanas svētkos,kur pazīstami cilvēki atcerēsies A.Panca ieteikumus ikdienas problēmu risināšanā.
 
Vai skaisti mati ir dabas dāvana un kā pareizi par tiem rūpēties?Iesaka matu speciāliste Inga Zemīte.Uzzinām,kā uzlabot matu veselību ar vitamīnu /mikroelementu kompleksu EVONIA,kas uzlabo matu augšanu un stiprina matu saknes.
 Par izvēli lietot tīru ūdeni,izmantojot dziļurbuma priekšrocības.Iepazīstam SIA "AB-GEO" urbšanas speciālistu meistarību kvalitatīva ūdens ieguvē līdz 400 m dziļumā.Urbšana ar garantiju -tālr. 26421218
 Par jaunumu mazākajiem LYL KRILA eļļa lietotājiem- želejveida LĀCĪŠI.100% dabīgi radīto,ērti lietojamo produktu LYL KRILA eļļa KID raksturo farmaceite Ieva Virza.
  Ja traucē pārmērīga svīšana,dermatoveneroloģe Olga Zaikovska iesaka šo diskomfortu risināt,pielietojot botulīna injekcijas.Vērosim,kā notiek botulīna toksīna injekcijas procedūra un pārliecināsimies par ātro efektu.
 Sarunā ar “EUROAPTIEKA” valdes pr.-tāju Māri Lūku uzzinām par lielo iedzīvotāju atsaucību,veicot bezmaksas sirds veselības mērījumus projekta “SIRDS VESELĪBAS SKOLA” iesaistītajās Euroaptiekās. www.euroaptieka.lv
 Fitoterapijas preparāti aterosklerozes profilaksei:dabīgais līdzeklis holesterīna pazemināšanai- "Cholesterol balance"  no sarkanā rauga rīsu ekstrakta un asinsspiediena pazeminošs dabīgais komplekss "Aronia Balance C+ "
 Kā uzlabot asinsvadu un sirds veselību un kā senioru vecumā samazināt slodzi sirdij ... arī dejojot senioru dejas-saruna ar ģimenes ārsti Karīnu Verneri.Farmaceits,zāļu portāla zalesinfo.lv vadītājs,Andrejs Nikolajevs raksturo dabīgo preparātu VALERON,kas satur sirds visas sirds veselībai nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas,minerālvielas un vitamīnus- profilaktiski stiprina sirdi,samazina slodzi sirdij. www.valeron.lv
  Kā sabalansēt uzturu ar vajadzīgo šķiedrvielu daudzumu – iesaka uztura speciāliste Eva Kataja.Lai mazinātu šķiedrvielu deficītu,speciālisti rekomendē dabīgos preparātus ar labajām baktērijām LEPICOL un LEPICOL +
 Profesors,kardiologs Andrejs Ērglis atzinīgi vērtē inovatīvu  un spēcīgu dabas vielu produktu CARDIO CHOCOLATE /Purifield/,kuru radījuši Latvijas zinātnieki un vadošie kardiologi un kuras iedarbības pamatā-atzītā Vidusjūras diēta,kas mazina risku saslimt ar sirds slimībām.
 Par jaunākās paaudzes dabīgo probiotiķu LACTOBEX pieaugušiem un LACTOBEX BABY iedarbību,atjaunojot zarnu mikrofloru,uzlabojot vēdera darbību.
  Pasaules bestselleri pusaudžiem -amerikāņu rakstnieka Džona Grīna grāmatas."CĀĻA ZUPA MĀTES DVĒSELEI". Saikne starp ilūzijām un realitāti, noslēpumi un piedzīvojumi jauniešu dzīvē. Andris Bulis tiekas ar šo grāmatu tulkotāju Dainu Grūbi un redaktori Andu Brazausku.
  Turpinot tēmu par sirdij labvēlīgu uzturu un ieteicamiem papildlīdzekļiem, iepazīstam uztura bagātinātāju KARDIO START-  31 komponentu formulu.Preparāta iedarbību un lietošanu raksturo projekta vadītāja Baiba Kursiša.
 Vērtīgo KAŅEPJU PRODUKCIJU uzturvērtību un pielietojumu uzturā, raksturo ekoloģiski tīras kaņepju produkcijas ražotājs un pārstrādātājs Z/S VIRŠI īpašnieks Valdis Vēvers Tālr. 29484843
 Ikmēneša avīzes "TAUTAS VESELĪBA" redaktore Anda Leiškalne raksturo MAIJA avīzes tematiku.
 Dodamies uz Limbažiem,lai uzzinātu,kāds ir Normunda Bomja MAIZNĪCĀ "LIELEZERS" ceptās rupjmaizes un izslavētās saldskābmaizes noslēpums.Iepazīstam maizītes tapšanas procesu,kura pamatā ir roku darbs,sentēvu tehnoloģijas un receptes.Par uzņēmuma jaunāko sortimentu un konditorejas piedāvājumu.
  Par veselībai ieteicamu dabīgi sārmaino minerālūdeni ar paaugstinātu PH līmeni,iegūtu no Bulgārijas kalnu dzīlēm- AQUALAR pH9+,kas palīdz organismā paaugstināt un līdzsvarot PH līmeni.www.aqualar.lv, tel.67288249
  Par jaunākās paaudzes dabīgo probiotiķu LACTOBEX pieaugušiem un LACTOBEX BABY iedarbību,atjaunojot zarnu mikrofloru,uzlabojot vēdera darbību.
 Kāpēc mūsu veselību tik ļoti ietekmē nervu sistēma - Normunds Bērzs noskaidro sarunā ar speciālistiem un gūst apstiprinājumu,cik svarīgi stiprināt nervu sistēmu.Farmaceits,portāla zalesinfo.lv vadītājs Andrejs Nikolajevs,raksturo Latvijā izstrādātā preparāta  NERVOSTRONG unikālo sastāvu,kas ilgstoši stiprina un nomierina nervus.Padomi,kā stresa mazināšanai veikt sejas masāžu. 
  Par Rīgas sociālā dienesta un labdarības organizācijas "Palīdzēsim LV" īpašu pārsteigumu teritoriālā centra     ĀGENSKALNS sievietēm- labdarības projektu,kura laikā 10 sievietes bez maksas saņēma skaistumkopšanas pakalpojumus. www.ldriga.lv,bezmaksas tālr. 80005055
 Par fitoterapijas preparātiem aterosklerozes un asinsvadu slimību profilaksei.Iedarbīgs dabīgais produkts holesterīna pazemināšanai- CHOLESTEROL BALANCE un asinsspiediena pazeminošs komplekss ARONIA BALANCE C+
 Par jaunākās paaudzes dabīgo probiotiķu LACTOBEX pieaugušiem un LACTOBEX BABY iedarbību,atjaunojot zarnu mikrofloru,uzlabojot vēdera darbību.
  Kāds bija Latvijas Republikas himnas autors Baumaņu Kārlis? Par ko stāsta jauna grāmata "MŪSU BAUMAŅU KĀRLIS", kas izdota viņa 180.gadu jubilejā? Andra Buļa saruna ar autori, mūzikas vēsturnieci Zani Gailīti un redaktori Zaigu Lasenbergu. Studijā Latvijas Mūzikas akadēmijas profesors , goda virsdiriģents Juris Kļaviņš."
 
 
 Veikala SOMIJAS APAVI piedāvājums izlaidumu laikam,svētkiem un vasaras sezonas apavu modes aktualitātes.Kopā ar konsultanti Tatjana iepazīstam modernos un ērtos Eiropas zīmolu apavus jebkuram vecumam un gaumei,par simboliem,kas raksturo apavus pēc platuma.Atbilstošu somu izvēle.Vairāk - www.somijasapavi.lv
 Iepazīstam medicīnas un rehabilitācijas pakalpojumus,ko piedāvā SALASPILS VESELĪBAS CENTRĀ.Jaunums- labiekārtotā sāls istaba un par sāls terapijas plašo pielietojumu ārstniecībā.Reģistratūras tālr. 67800750

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs