Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 
  Dr.MAURIŅA VĒNU KLĪNIKĀ ikgadējā  akcija VĒNU PAVASARIS! Saruna ar klīnikas vadītāju,Dr. med. flebologu Uldi Mauriņu par akcijas laika priekšrocībām veikt vēnu diagnostiku un ārstēšanu par īpašām cenām.Ārsts uzsver klīnikas priekšrocības un zinātnisko pētījumu rezultātus.www.venucentrs.lv tel.67374747
 Kā aizkavēt novecošanos šūnu līmenī un antioksidantu nozīmi šajā cīņā- šūnu pētnieces,Dr.Biol. Ineses Čakstiņas komentārs.Uztura zinātniece Linda Šlēziņa raksturo pētījumus par dabīgo antioksidantu no mikroaļģēm- LYL produktu ASTAXAN- tā iedarbību šūnu līmenī,aizkavējot novecošanās procesu.
 Par vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību - terapeites Sandras Černišovas komentārs.Uzzināsim par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā GREEN OIL.
 
 
 
  Raidījuma vadītāja Iveta Vītola sarunā ar uztura zinātnieci Lindu Šlēziņu atgādina, kādus veselības uzlabojumus iegūstam, regulāri lietojot LYL KRILA EĻĻA  produktus un raksturo pētījumus,kas apstiprina KRILA EĻĻAS unikālās īpašības,uzlabojot sirds veselību un normalizējot holesterīna līmeni asinīs. Atgādina par LYL KRILA eļļa FISH,LYL Krila eļļu WINTER, LYL KRILA EĻĻU B activ iedarbību šūnu līmenī.Izdevīgi - www.well24.eu un EUROAPTIEKĀS martā -20% atlaide !
 
 
 
  Andris Bulis sarunā ar speciālistiem noskaidro mītus un patiesību par holesterīna rašanos.Uztura speciālistes Lienes Sondores ieteikumi veselīgām brokastīm.Farmaceita Andreja Nikolajeva personīgā pieredze,kā izdevies uzlabot sirds veselību.Ieteikums pagarināt savu sirds veselības mūžu,profilaktiski lietojot dabīgo līdzekli sirds slodzes un holesterīna samazināšanai-VALERON, kas satur dabiskus ekstraktus,minerālvielas un vitamīnus. www.valeron.lv
 
 
 
 Ieskats Šveices rakstnieka Paskāla Mersjē romāna "Lea" atvēršanas svētkos Gētes institūtā. Piedalās vēstniecības padomniece Dominika Pettere, Gētes institūta direktors Dr.Johaness Dāls, tulkotāja Silvija Brice, izdevēja Vija Kilbloka.
 
 
 
 Vērtīgi padomi sievietes ādas,matu veselībai un skaistumam.Matu speciāliste,ārste Inga Zemīte skaidro,cik lielā mērā matu veselību nosaka gēni un kādas palīgvielas to var uzlabot.Farmaceite Ieva Virza raksturo unikālos Somijā izstrādāto dabīgo uzturvielu kompleksus- EVONIA,kas veicina matu augšanu un  stiprina matu saknes.
 Problemātiskai un sausai ķermeņa ādai profesors Jānis Ķīsis iesaka barojošos krēmus ar dabīgajiem lipīdiem- DECUBAL sērijas produktus.
 Iepazīstam PANTHENOL FORTE līnijas produktus - krēmus ārīgai lietošanai un vitamīnu kompleksus arī iekšķīgai lietošanai,kas uzlabo ādas matu un nagu veselību.
 
 
 
  Par kāju vēnu saslimšanas simptomiem- saruna ar Dr.MAURIŅA VĒNU KLĪNIKAS ķirurgu-flebologu Arnoldu Kadišu.Iepazīstam,kā notiek diagnostika un ārstēšana,pielietojot skleroterapiju; pacienta atsauksmes.Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas akcijas-VĒNU PAVASARIS.www.venucentrs.lv  
 Ieskats radošā seminārā,ko attīstošo rotaļu ražotājs LEGO un žurnāls "Mans Mazais"  organizēja jaunajām māmiņām un mazuļiem Tukuma "Sajūtu Lādē"- vērtīgas sarunas un padomi vecākiem.
 Par vērtīgo augu izcelsmes taukskābju pozitīvo iedarbību - terapeites Sandras Černišovas komentārs.Uzzinām par vērtīgo naktssveces,rapšu un linsēklu eļļas apvienojumu 1 kapsulā - GREEN OIL. 
 
 
 
 
Kādi produkti veicina kariesu un kā ievērot zobu higēnas pamatprincipus- zobu higiēnistes Liānas Maldares ieteikumi.Padomi,kā orientēties plašajā zobu pastu piedāvājumā un izvēlēties sev labāko.Iepazīstam zobiem un veselībai draudzīgākās,dabīgās un dziednieciskās zobu pastas ALOE DENT- dažādai izvēlei visai ģimenei.
 Par Latvijas zinātnieku radīto dabīgo produktu SILVA SEPT AKTIV ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu- efektīvas sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos visai ģimenei.
 Speciālistu viedoklis par Latvijā radītu dabas vielu produktu HEPASAN FORTE- ātri iedarbīgs līdzeklis aknu aizsardzībai,ko izraisa kaitīgie ieradumi.
 
 
 
  Kāpēc mūsu veselību tik ļoti ietekmē nervu sistēma - raidījuma vadītājs Normunds Bērzs noskaidro sarunā ar speciālistiem un gūst apstiprinājumu,cik svarīgi stiprināt nervu sistēmu.Farmaceits,portāla zalesinfo.lv vadītājs Andrejs Nikolajevs,raksturo Latvijā izstrādātā preparāta  NERVOSTRONG unikālo sastāvu,kas ilgstoši stiprina un nomierina nervus.Padomi,kā stresa mazināšanai veikt sejas masāžu.
 
 
 
   Atskats Baltijas Grāmatu svētkos Ķīpsalā. Atraktīva tikšanās ar populāro latviešu rakstnieci Ingunu Baueri, aktieriem no Vecpiebalgas un mūziķi no Jaunpiebalgas. Jauna vēsturiskā romāna "Mācītājs un viņa dēls" prezentācija.  Zvaigzne ABC jaunākās grāmatas komentē projektu vadītāja, zinātņu doktore Bārbala Simsone.
  Kā aizkavēt novecošanos šūnu līmenī un antioksidantu nozīmi šajā cīņā- šūnu pētnieces,Dr.Biol. Ineses Čakstiņas komentārs.Uztura zinātniece Linda Šlēziņa raksturo antioksidantu pozitīvo iedarbību un pētījumus par spēcīgāko dabīgo antioksidantu no mikroaļģēm- LYL produktu ASTAXAN- līdzeklis,kas aizkavē novecošanās procesu.  Rūpēs par veselu sirdi un asinsvadiem- ATEROLIP !
  Dr. MAURIŅA VĒNU KLĪNIKAS pārstāve Kristīne Šaberte raksturo,kā savlaicīgi rūpēties par vēnu veselību,profilaktiski ikdienā izvēloties kompresijas zeķes un par kompresijas terapijas pielietošanu atveseļošanās procesā.Vācijas ražotāju pieredze un plašais kompresijas zeķu piedāvājums.www.venucentrs.lv
 Unikāla ikmēneša avīze par veselību, nevis par slimībām- "TAUTAS VESELĪBA".Avīzes galv. redaktore Anda Leiškalne raksturo populārākās rubrikas- labākie nozaru speciālistu ieteikumi,populāru cilvēku pieredze,veselīgi un noderīgi padomi.
 Vai skaisti mati ir dabas dāvana un kā pareizi par tiem rūpēties? Gūsim apstiprinājumu,cik nozīmīgi matu veselībai papildus lietot vitamīnu/mikroelementu kompleksu EVONIA, kas veicina matu augšanu un stiprina matu saknes.
 Pārliecināmies,kā atjaunot veselību,pielietojot jauno alternatīvo medicīnas metodi Latvijā- SCENAR terapiju.Uzzinām par SCENAR aparāta darbības principiem,kas palīdz koriģēt ķermeņa procesus,likvidējot slimības cēloņus un veicinot atveseļošanos.Vairāk par SCENAR TERAPIJU-  www.scenar-baltic.lv ,tālr.27060705
 Speciālisti vērtē Latvijā radītu dabas vielu produktu HEPASAN FORTE- ātri iedarbīgs līdzeklis aknu aizsardzībai,uzlabojot aknu aizsargfunkcijas, ko izraisījis alkohols, medikamenti, taukaina pārtika.
 Mītus un patiesību par saaukstēšanās iemesliem izskaidro ģimenes ārste Inese Kuģe un fitoterapijas speciālists Uģis Klētnieks.Iepazīstam Latvijas zinātnieku radīto dabīgo produktu SILVA SEPT aktiv ar dziedniecisko skujkoku ekstraktu- sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos visai ģimenei.
 Speciālisti raksturo preparāta MILDRONĀTS GRINDEKS iedarbību enerģijas atjaunošanai un pret nogurumu.
 Mājas aptieciņā sadzīves traumu,nobrāzumu,apdegumu gadījumos ieteicams ARGO SEPT gēls- Šveices kvalitātes preparāts veicina akūtu un hronisku  brūču dzīšanu.
  Ieskats detektīvromānu sērijas "Izmeklē Anna Elizabete" jaunas grāmatas "Siers otrajai pelītei" atvēršanas svētkos izstādē Ķīpsalā. Tikšanās ar autori Daci Judinu, aktieri Jāni Skani - detektīvu, tiesu psiholoģijas eksperti Ilzi Veitneri un psihologu Juri Blumbergu.
 
 Kas jāzin vīriešiem par PROSTATAS veselību- simptomi,kas liecina par prostatas saslimšanu,diagnostika un ārstēšana- saruna ar RKUS urologu Ivaru Kukuli.Ārsts fitoterapijas izvēlei raksturo sojas preparātu BRIZO- ātrs risinājums pacientiem ar viegliem urīnceļa darbības  traucējumiem,BRIZO efektivitāti apliecina pētījumi.
 Mājas aptieciņā visai ģimenei dažāda veida sāpēm,pirmā palīdzība traumu,muskuļu vai locītavu sāpju mazināšanai- sildošā ziede CAPSICAM /Grindex/.
 Praktiski padomi,kā pareizi apstrādāt venozas nedzīstošās čūlas, pielietojot ARGOSEPT- Šveices kvalitātes hidrokoloidālo atvēsinošu gēlu.ARGOSEPT dziedē visa veida ādas bojājumus,apdegumus un trofiskās čūlas.
 Uzzinām,kā pareizi sākt sportiskās aktivitātes,ja ir 50+ un cik veselīgi sirdsdarbībai un asinsspiedienam ir fiziskas nodarbības,pēc kādiem aprēķiniem  noteikt savu aktivitāšu slodzi.OMRON pārstāve Inguna  Soldāne atgādina,kā pareizi mērīt asinsspiedienu un raksturo uzlabotā OMRON asinsspiediena mērītāja priekšrocības.
 Speciālisti raksturo preparāta MILDRONĀTS GRINDEKS iedarbību enerģijas atjaunošanai un pret nogurumu.
 Par Latvijas zinātnieku radīto dabīgo produktu SILVA SEPT AKTIV ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu- efektīvas sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos un imunitātes stiprināšanai visai ģimenei.
 Kā bērnu veselības problēmas var risināt CILMES ŠŪNU BANKA? Kā tiek iegūtas un saglabātas cilmes šūnas,par to plašo pielietojumu un jaunākiem atklājumiem-saruna ar Cilmes šūnu bankas vecmāti Inesi Kampusi un ginekoloģi Daci Matuli.Informācija- tālr.80008787, 29360706
 Ieskats Mugurkaula veselības centra jaunajā ūdensdziedniecības filiālē Āgenskalnā- www.mvc.lv ,tālr. 22317591
 Padomi jaunajām māmiņām-kā pareizi kopt zīdaiņa zem autiņbiksītēm.Speciālisti vērtē un iesaka Šveices kvalitātes aerosolu jūtīgas ādas kopšanai ZINCO SKIN.
 
   Pārliecināmies,cik svarīgi imunitāti stiprināt visa gada garumā un kādi ir galvenie imunitātes aizsargmehānismi.Iepazīstam Latvijā spēcīgākā imūnsistēmas balsta,kompānijas  LYL izstrādāto dabīgo preparātu ImmunUP ,kas satur vēl nebijušu dabas dotu spēku:7 jaudīgu augu ekstraktus,6 nepieciešamākos vitamīnus un 4 nozīmīgas minerālvielas.Speciālisti vērtē kompleksa iedarbību organisma dabīgo aizsargspēju stiprināšanai. ImmunUP izdevīgi- www.well24.eu , tālr.26318000
 
 Jaunākie latviešu romāni. Saruna ar liepājnieku - rakstnieku Ēriku Kūli - kā tapusi viņa grāmata "Vecīt, bez komentāriem...". Savas domas izsaka publicists Ēriks Hānbergs, redaktors Aldis Vēvers u.c. Raidījumu vada Zane Vaļicka, citus jaunumus apgādā "Zvaigzne ABC" komentē Vija Kilbloka.
 
 
 Kā atšķiras pensiju plāna 3 līmeņi un kā ietekmēt savas pensijas uzkrājumus,izvēloties vislabāko pensijas plāna pārvaldītāju -saruna ar bankas "Citadele" AS CBL Atklātā pensiju fonda valdes pr.- tāju Jolantu Jērāni.Par bankas CITADELE piedāvājumu ilgtermiņā -info tālr. 67010000
 Normunds Bērzs skaidro,kā  samazināt tēriņus apkurei,izvēloties kompānijas "SALUDS" ilgstošo pieredzi plastmasas un alumīnija logu un durvju izgatavošanā, jaunākās konstrukcijas un vācu kvalitātes materiālus. www.saluds.lv
 Par Šveices kvalitātes aerosolu ZINCO SKIN-rūpēs par zīdaiņa ādu zem autiņbiksītēm.
 
Par ārstēšanas iespējām atjaunotajā Rīgas 1.slimnīcā,kur speciālistu konsultācijas un ārstēšanu ar jaunākām tehnoloģijām labiekārtotajos kabinetos un operāciju blokos,iespējams saņemt visiem Latvijas iedzīvotājiem.Pierakstiem pie speciālistiem- tālr. 67366323, www.1slimnica.lv
 Nīgrandes pag. Kalnos baudīsim KALNU SIERU -bronzas medaļnieku puscieto nogatavināto sieru grupā.Sarunā ar siera speciālistiem uzzinām,kā tiek radītas izcilas sieru šķirnes un par  jaunāko produkciju-kūpināto sieru ALKSNĪTIS ar ķiplokiem.
  Mājas aptieciņā visai ģimenei -pirmā palīdzība traumu,muskuļu vai locītavu sāpju mazināšanai- sildošā ziede CAPSICAM /Grindex/.
 
Lai atjaunotu spēkus,sanatorija "BELORUSIJA" Jūrmalā- Bulduros piedāvā daudzveidīgas programmas: kardioloģiskā rehabilitācija,ārstēšana un vispārējā atveseļošanās,bērnu rehabilitācija ;ūdensprocedūras un dūņu dziedniecība- laba dāvana tuviniekiem. Tālr. 67752148, 67754558
 Kardioloģie Anita Makarovska atgādina, kā veselību ietekmē uzturs un kāpēc sirds veselībai ir ieteicama izslavētā Vidusjūras diēta.Speciālisti un lietotāji vērtē VITABIOTICS uzturbagātinātāju  CARDIOACE un CARDIOACE PLUS sastāvu,kurā rūpēs par sirds asinsvadu veselību Vidusjūras diēta apvienota 1 kapsulā.Benu un Euroaptiekās- 30% atlaide.
 Mājas aptieciņā visai ģimenei dažāda veida sāpēm,pirmā palīdzība traumu,muskuļu,locītavu sāpju mazināšanai- sildošā ziede CAPSICAM /Grindex/.

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs