Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Sezonas aktualitāte-klepus.Pulmonologs Viesturs Šiliņš izskaidro inhalāciju iedarbību un raksturo aerosolu terapijas pielietojumu dažādu klepus stadiju ārstēšanā.Omron pārstāve Inguna Soldāne demonstrē,kā klepus,bronhīta gadījumā pareizi lietot unikālo inhalatora miglotāja komplektu OMRON A3.
 Kas izraisa locītavu sāpes un locītavu skrimšļu nodilumu - skaidro Vidzemes slimnīcas traumatoloģijas nod. virsārsts Aivars Baurovskis,kurš vērtē inovatīvās ziedes- FLEXISEQ gēla bioloģisko iedarbību,efektīvi mazinot osteoartrīta radītās sāpes un novēršot locītavu stīvumu. www.flexiseq.lv
 
 Kā atšķiras uztura alerģija un pārtikas nepanesība? Ortomolekulārās terapijas speciāliste Antra Briede skaidro,kāpēc  uztura nepanesība vājina imunitāti un veicina iekaisuma procesus.Ārste raksturo pilnvērtīgu mikroelementu/vitamīnu kombināciju ORTHOMOL IMMUN - viss nepieciešamais imunitātes stiprināšanai.
 Ideja veselīgai tradīcijai- iknedēļas pirts rituāli miesai un garam! Mājīgā "NELLIJAS PIRTS" piedāvā dažādas pirtis, relaksāciju,viesu namu. Tālr. 29485847
 Kā kopt sejas ādu ziemas laikā,iesaka dermatoloģe Lauma Valeine.Par multifunkcionālā antioksidanta LYL ASTAXAN  iedarbību šūnu līmenī visos ādas līmeņos,aizkavējot novecošanās procesu.
 Kāds ir jaunais novatoriskais latviešu  romāns "Tu nevari dabūt visu, ko vēlies" ? To uzzina Andris Bulis, tiekoties ar rakstnieku Vladi Spāri, filoloģijas profesoru Viesturu Vecgrāvi, dzejnieku un tulkotāju Jāni Elsbergu u.c..Jaunāko  apgāda "Zvaigzne ABC" grāmatu apskatu veic Kristīne Ilziņa.
  Par MOLLER'S zivju eļļas ražošanas 160 gadu vēsturi Norvēģijā un pētījumos pierādītu iedarbību un kvalitāti.Kardiologs Andris Skride raksturo Möller’s Omega-3 Ekstra augsto taukskābju koncentrāciju un labvēlīgo ietekmi kardioloģijā,smadzeņu darbības,redzes uzlabošanā- veselības stiprināšanai visai ģimenei.Aptiekās-40% atlaide !
 Gudra investīcija- LATACRULAM mākslīgā akmens virtuves virsmas un  iepazīstam labāko zīmolu plašo mākslīgā akmens u.c. apdares materiālu piedāvājumu un pielietojumu. www.latacrylam.lv
 Laba ideja- iemācīties pagatavot oriģinālu dāvanu veikaliņā "Ziepju virtuve"-Čaka ielā 33, Rīgā,www.ziepjuvirtuve.lv
  Stress- kā ar to sadzīvot vai kā ar to tikt galā? Paņēmienus,kā pārvarēt stresu un stiprināt nervus, Normundam Bērzam iesaka neiroloģe Ināra Roja.Farmaceits Andrejs Nikolajevs raksturo Latvijā izstrādāto dabisko preparātu  NERVOSTRONG,kura unikālais sastāvs ilgstoši stiprina un nomierina nervus. www.nervostrong.lv
 "Walmark" veselības skolas tēma- vai bērniem ir pietiekošas kustības un atbilstošs uzturs,ko atklāj sarunas ar bērniem.Fizioterapeite Inese Liepiņa rāda vingrinājumus bērniem un pareizas ikdienas pozas.Iepazīstam,kā papildināt kalcija rezerves ar garšīgo PROENZI CalciCube un imūnsistēmai- vitamīnu/minerālvielu komplekss "MARSIEŠI".
 Par skujkoku bioloģiski aktīvo vielu iedarbību un Latvijas zinātnieku radīto produktu pret saaukstēšanos visai ģimenei - SILVASEPT AKTIV ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu.
 
 Tas,kas dara prieku,ir tavas zāles-atzīst studijas viesi iluzioniste Dace Pecolli un profesors Anatolijs Danilāns,atklājot savus pozitīvisma rituālus.LYL zīmola pārstāve Linda Šlēziņa skaidro imunitātes medicīniskos aspektus un raksturo dabīgā preparāta LYL ImmunUP sastāvu ilgstošai imunitātes stiprināšanai un iedarbību saaukstēšanas simptomu mazināšanai. Izdevīgi- ImmunUP decembrī -20 % atlaide aptiekās un www.Well24.eu
  Jaunākās mūsdienu pasaku grāmatas par dzīvniekiem - maziem un lieliem.Viena aizved debesīs, otra - pazemē....Bet abas saistītas ar šodienas  realitāti.  Andris Bulis izvaicā autorus Valdi Rūmnieku par grāmatu "Pasakas par līdakām, datoriem un televizoriem" un Zandu Bērziņu -Radziņu par grāmatu "Poga".Par grāmatā ievietoto disku stāsta studijas viesis -komponists Jānis Radziņš. Citas jaunākās grāmatas komentē Vija Kilbloka.
"Walmark" veselības skolas tēma- atbilstošs uzturs aktīviem bērniem.Iepazīstam,kā bērnu kalcija rezerves papildināt ar garšīgo PROENZI CalciCube un imūnsistēmai- vitamīnu/minerālvielu komplekss "MARSIEŠI".
 Rūpēs par veselīgiem matiem un ādu speciālisti izskaidro vitamīnu/minerālvielu kompleksu "PERFECTIL original " un PERFECTIL SKIN skaistuma zinātnē pierādīto dabīgo vielu iedarbību.
 Kā par trīs meitu un savu veselību ikdienā rūpējas Simsonu ģimenē.Ārste Antra Briede raksturo Omega 3 taukskābju atbalstu bērna attīstībai un smadzeņu procesiem un optimālo kombināciju bērnu veselībai ORTHOMOL Junior Omega3- īrisa formā ar apelsīna garšu.
 
 
 Izdevniecības "PĒTERGAILIS" jubilejas organizētajā izstādē "Lidojums"- 25 gadu veikums,ar ko lepojas vadītāja Inguna Cepīte. Idejas dāvanai lieliem un maziem lasītājiem. www.petergailis.lv
 Kā stājas,gaitas problēmas un pēdu deformāciju konstatē,pielietojot statisko un dinamisko podometriju- skaidro sertificēts tehniskais ortopēds Jānis Pelnis.Individuālie ortopēdiskie risinājumi.www.podometrija.lv
 Kā sabalansēt uzturu ar vajadzīgo šķiedrvielu daudzumu – iesaka uztura speciāliste Eva Kataja.Par dabīgiem produktiem,kas novērš šķiedrvielu deficītu,uzlabo zarnu darbību - LEPICOL un LEPICOL + ar smilšu ceļtekas sēnalām un labajām baktērijām.
 "Walmark" veselības skolas tēmā par bērnu uzturu iesaistās skolēni Elīza un Jorens.Ārstes Jolantas Ozolas secinājumi par bērnu ēdienkarti un rekomendācijas bērnu veselībai un smadzeņu attīstībai papildus lietot kompleksu MARSIEŠI Omega3 ar apelsīna garšu;imunitātes stiprināšanai- "Marsieši Imunactiv".
 Dāvana un garantija bērnam un tuvāko radinieku veselībai -CILMES ŠŪNU BANKA !Cilmes šūnu pielietojuma būtību,saglabāšanas iespējas un atklājumus skaidro ginekoloģe Dace Matule.www.nabassaite.lv.Atlaide līdz 31.01.-200 Eiro!
 Iepazīstam labo probiotiķu dabīgos preparātus- košļājamās tabletes ar D3 vitamīnu BioGaia® Protectis zarnu disfunkciju un vēdera vīrusu gadījumā;BioGaia® Protectis probiotiskie pilieni zīdaiņiem.
  Ko nozīmē- sirds pārslodze un kā senioru vecumā stiprināt sirdi ... arī dejojot senioru dejas- skaidro ģimenes ārste Karīna Vernere.Farmaceits Andrejs Nikolajevs raksturo dabīgo preparātu sirds veselībai VALERON,kas satur visas bioloģiski aktīvās vielas un vitamīnus,kas stiprina sirdi,samazina slodzi sirdij. www.valeron.lv
 Jautri, muzikāli mirkļi Evijas Gulbes un Lindas Lošinas bērnu grāmatas "Lilallā un viņas pigoriņi" atvēršanas svētkos. Par disku un atsevišķu grāmatiņu ar dziesmām un notīm komplektā ar stāstiem par Lilallā ( vecmāmiņu ) savas domas izsaka mūzikas autore Anita Rezevska. Bet sarunā par jauniem dzejoļiem un to attēlojumu krāšņos zīmējumos Andris Bulis tiekas ar mūsdienu dzejoļu grāmatas "Iesim pasaulē" mākslinieci Agiju Staku. Par citām apgāda "Zvaigzne ABC" grāmatām stāsta Bārbala Simsone.
 
 Iepazīstam saldumu ražotnes "LAIMA" īpaši svētkiem sagatavotos pārsteigumus:garšīgie saldumi dāvanu noformējumā;ekskluzīvā sērija- ar rokām darinātie saldumi;oriģinālie gardumu noformējumi bērniem.
 Kā savlaicīgi uroloģiskās problēmas sievietēm un vīriešiem risina RĪGAS VESELĪBAS CENTRĀ - diagnostikas un ārstēšanas iespējas raksturo urologs Dr.Vita Melne un urologs Dr. Arvis Freimanis. www.rigasveseliba.lv
  "Walmark" veselības skolas tēma par bērnu uzturu- ārstes Jolantas Ozolas secinājumi un rekomendācijas.Vērtējam kompleksu smadzeņu attīstībai MARSIEŠI Omega 3 ar apelsīna garšu;imunitātes stiprināšanai- "Marsieši Imunactiv".
 
 Kad un kā sievietei jāsāk gatavoties plānotai grūtniecībai- iesaka ginekoloģe Inta Dinsberga,kura raksturo grūtnieču aprūpes un izmeklējumu iespējas RĪGAS VESELĪBAS CENTRĀ.www.rigasveseliba.lv Tālr. 8801
 Par piedzīvojumu apvienības «Bored of Borders» jauno projektu- doties ceļā ar velosipēdiem,pēc tam ar airu laivu uz RIO vasaras Olimpiskām spēlēm.Saruna ar jauniešu sapņu atbalstītāju,uzņēmuma "SB Siltumtehnika" īpašnieku Andri Krūzkopu.Ieskats uzņēmuma 25 gadu jubilejas piedāvājumā-lielās svētku ATLAIDES!www.sbsiltumtehnika.lv
 Iepazīstam REVITAL putojošo vitamīnu iedarbību un daudzveidīgo piedāvājumu.
 Par Latvijas zinātnieku radīto produktu pret saaukstēšanos visai ģimenei - SILVASEPT AKTIV ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu.
 
 Ziemassvētku noskaņā raidījuma vadītāji Zane un Normunds kopā ar studijas viesiem un LYL  zīmola pārstāvjiem Lindu Šlēziņu un Klaidu Grunti dekorē piparkūkas un atskatās uz LYL zīmola veikumu- 7 daudzveidīgie LYL KRILA eļļa līnijas produkti un jaunākie produkti - LYL ASTAXAN un kompānijas  izstrādātais dabīgais preparāts, Latvijā spēcīgākais  imūnsistēmas stiprinātājs LYL ImmunUP. www.Well24.eu
 Par Čehijas vadošā ārstniecisko tēju ražotāja "LEROS" 60 gadu pieredzi un daudzveidīgo sortimentu,fitoterapijas pareizu lietošanu pret saaukstēšanos un kopā ar medikamentiem.
 Par Latvijas zinātnieku radīto produktu pret saaukstēšanos visai ģimenei -SILVASEPT Aktiv ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu.
 Kā pāra attiecības un bērniņa ieņemšanu ietekmē kvalitatīvas seksuālās attiecības.Par zinātniskos pētījumos apstiprināto vitamīnu/minerālvielu kompleksu PREGNACARE Conception bērniņa plānošanas un grūtniecības periodā;vīriešu reproduktīvās sistēmas uzlabošanai- vitamīnu komplekss WELLMAN Conception.
 Pirms Ziemassvētku vakara- rīta intervija ar mācītāju Juri Rubeni un apgāda Zvaigzne ABC vadītāju Viju Kilbloku par ieteicamo jaunāko literatūru:Henrija Nouvena atziņu krājums "Ceļamaize", Filipa Jensija "Tas Jēzus, kuru nepazinu", Sūzenas Cīrheres "Eneagrammas garīgums".Iepazīstam apgāda "Zvaigzne ABC" citus jaunumus, kā arī iepazīstam Andra Buļa jaunāko dzejoļu krājumu "Otrai pusei".
 Kādas ir bijušas 2015.gada prioritātes sociālajā jomā rīdziniekiem - saruna ar RD Labklājības departamenta direktori Irēnu Kondrāti.Uzzinām par 2016.gada jaunumu- brīvpusdienas maznodrošināto ģimeņu bērniem no 5.-12. klasei un pārējiem departamentajaunā gada plāniem,uzlabojot rīdzinieku ikdienu. www.ld.riga.lv
  Kā pareizi un droši organizēt svētku uguņošanu- pirotehniķa Ilmāra Āboliņa praktiskie padomi. www.firework.lv

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs