Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

 Cik veselīgs ir stindzinošs aukstums Krio saunā- skaidro v/c "Krio" vadītāja Kristīne Pētersone.Speciālisti iesaka,kā ar dabīgiem līdzekļiem stiprināt imunitāti vīrusu laikā un raksturo vitamīnu/minerālvielu kompleksu IMMUNACE ar ehinaceju,kuru efektivitāte apstiprināta pētījumos.
 Par “EUROAPTIEKA” tīkla aptieku novembra izglītojošo projektu "Diabēta skola"- bezmaksas mērījumi un rekomendācijas 22 Euroaptiekās.Vairāk- www.euroaptieka.lv
 Par Latvijas zinātnieku radīto produktu pret saaukstēšanos visai ģimenei - SILVASEPT AKTIV ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu. 
 Kā sevi motivēt veselīgi atbrīvoties no liekā svara?Studijas viesi gatavo garšīgo,sabalansēto uzturvielu produktu NUTRILESS-populārāko tievēšanas produktu Skandināvijā,kura efektivitāti pierāda pētījumi.www.nutriless.lv
 Kā aizkavēt novecošanos šūnu līmenī un par antioksidantu nozīmi šajā cīņā- šūnu pētnieces,Dr.Biol. Ineses Čakstiņas komentārs.Pētījumi par spēcīgo dabīgo antioksidantu no mikroaļģēm- LYL produktu ASTAXAN.
 
 
 
 Ko nozīmē- sirds pārslodze un kā senioru vecumā stiprināt sirdi ... arī dejojot senioru dejas- skaidro ģimenes ārste Karīna Vernere.Farmaceits Andrejs Nikolajevs raksturo dabīgo preparātu sirds veselībai VALERON,kas satur visas bioloģiski aktīvās vielas un vitamīnus,kas stiprina sirdi,samazina slodzi sirdij. www.valeron.lv
 Jaunas grāmatas atvēršanas svētki - tikšanās ar rakstnieci Annu Skaidrīti Gailīti un grāmatas "Tilts starp horizontiem" galveno varoni Faniju Budovsku 101 gadu vecumā! Uzklausām arī viņas radiniekus un lasītājus. Par citiem apgāda "Zvaigzne ABC" jaunumiem stāsta Bārbala Simsone.
 Iedarbīgi rituāli,kā mazināt stresu un stiprināt organismu- iesaka psihoterapeite Aina Poiša un cigun skolotājs Igors Kudrjavcevs.Par jaudīgo dabīgo preparātu LYL ImmunUP- ilgstošai imunitātes stiprināšanai,elpceļu veselībai.Uztura zinātniece Linda Šlēziņa raksturo kompleksa sastāvu- augu ekstraktus,dabīgi iegūto C vitamīnu,nepieciešamākos vitamīnus un minerālvielas.
 Rudens- īstais laiks parūpēties par kājām- atgādina Dr. MAURIŅA VĒNU CENTRA flebologs Juris Rīts,kurš raksturo centra diagnostikas iespējas un dažādās metodes,lai vēnu ārstēšanai būtu efektīvākais rezultāts.Vairāk par atlaidēm un klīnikas pieredzi- www.venucentrs.lv
 Kā nosiltināt mājokli no iekšpuses,nesamazinot dzīvojamo platību? Iepazīstam pasaulē vadošā celtniecības uzņēmuma KINGSPAN inovatīvos,kvalitatīvos produktus un pakalpojumus. www.kingspaninsulation.lv
 Par Latvijas zinātnieku radīto produktu ar dziedniecisko skujkoku ekstraktu SILVA SEPT AKTIV pret saaukstēšanos visai ģimenei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kā saglabāt kustīgas locītavas mūža garumā,kā darīt pareizi  ikdienišķas lietas un kāpēc jāpabaro locītavas- vērtīgi ieteikumi sadarbībā ar kompāniju ''WALMARK".Iepazīstam efektīvo glikozamīna preparātu PROENZI arthrostop plus un košļājamās tabletes PROENZI comfort iedarbību locītavu stiprināšanā.
 Par “EUROAPTIEKA” tīkla aptieku izglītojošo projektu "Diabēta skola" un Pasaules Diabēta dienas pasākumiem-bezmaksas mērījumi un rekomendācijas. Vairāk- www.euroaptieka.lv
 Par dabiskiem pretklepus līdzekļiem visai ģimenei- dabas vielu sīrups ABISAN ar medu un sīrups ISLAMEL ar Islandes ķērpi /Somija/.
 Kā pieveikt stresu- Normunds Bērzs noskaidro sarunā ar speciālistiem un gūst apstiprinājumu,cik svarīgi stiprināt nervu sistēmu.Farmaceits,portāla zalesinfo.lv vadītājs Andrejs Nikolajevs,raksturo Latvijā izstrādātā preparāta  NERVOSTRONG unikālo sastāvu,kas ilgstoši stiprina un nomierina nervus.
 Tikšanās ar jaunas grāmatas "Zvēri un cilvēki" galveno varoni GNP zvērkopi Velgu Vītolu, viņas brāli Hariju Vītolu,autori Birutu Eglīti un dzīvnieku draugu Ingmāru Līdaku, kurš apsveic ar grāmatas izdošanu. Par citiem apgāda "Zvaigzne ABC" jaunumiem stāsta literatūrzinātniece Bārbala Simsone.
 Par veselām un kustīgām locītavām mūža garumā,kā darīt pareizi  ikdienišķas lietas un kāpēc jāpabaro locītavas- vērtīgi ieteikumi sadarbībā ar kompāniju ''WALMARK".Iepazīstam efektīvo glikozamīna preparātu,PROENZI līnijas produktu iedarbību locītavu stiprināšanā.
  Iedarbīgi rituāli,kā stiprināt organismu - iesaka psihoterapeite Aina Poiša.Par jaudīgo dabīgo preparātu ilgstošai imunitāts stiprināšanai un elpceļu veselībai LYL ImmunUP ,kura sastāvā - augu ekstrakti,dabīgi iegūts C vit,vitamīni/minerālvielas.
 
 Latvijas zinātnieku atklājumi par skujkoku dziedniecisko meža spēku mūsu veselībai- efektīvās SILVA SEPT Aktiv sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos visai ģimenei.
Par izvēli Nr. 1 visā pasaulē- speciālie un daudzveidīgie personīgās higiēnas TENA produkti. www.tena.lv
 Kāpēc tik nozīmīgi stiprināt kaulus grūtniecības un zīdīšanas laikā,bērniem no 1 gada vecuma un pieaugušajiem, īpaši sievietēm pēc menopauzes? Speciālisti vērtē jaunumu- OSTEO START® šķidro kalciju ar vaniļas garšu kaulu veselībai.
 
 
 Kā  pareizi nūjot un kāpēc tieši kustoties atjaunojas locītavas,uzzinām sarunā ar kompānijas ''WALMARK" veselības skolas ārsti Jolantu Ozolu.Par seniora vecumam ieteicamo produktu locītavu un kaulu veselībai PROENZI Arthrostop LADY;garšīgais jaunums-kalcijs konfekšu formā PROENZI CalciCube.
 Par “EUROAPTIEKA” izglītojošo projektu "Diabēta skola" un organizēto Pasaules Diabēta dienas pasākumu veikalā Domina- bezmaksas mērījumi un rekomendācijas. Vairāk- www.euroaptieka.lv
 Kā zarnu sindroma atveseļošanā palīdz probiotiķi- dabīgie preparāti LEPICOL un LEPICOL+ar smilšu ceļteku,inulīnu.
 
  Latvijas neatkarības kara kulminācija - filmā "Rīgas sargi" un grāmatas izdošana ar šādu pašu nosaukumu. Dokumetālie fakti, filmas veidošana, scenārija lappuses - autoru Aigara Graubas, Andreja Ēķa un žurnālistes Ilzes Zvejas  stāstījums  grāmatas "Rīgas sargi" atvēršanas svētkos. Apgāda "Zvaigzne ABC" izdoto citu  jaunāko grāmatu apskatu veic valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka.
 Kādus augļus un dārzeņus izvēlēties uzturā vīrusu laikā - iesaka uztura speciāliste Tatjana Tepo un ierosmei kopā ar Normundu Bērzu gatavo veselīgo kokteili.Pirts rituāli un procedūras saaukstēšanās laikā.Mājas aptieciņā- karstais ārstniecisko augu dzēriens TERMOBRONX ,kas izsilda bronhus un veicina atveseļošanos.  
  Dodamies uz Mežaparka meža nozares izstāžu zāli,uz skolēnu konkursa "Mūsu mazais pārgājiens" noslēguma pasākumu.žūrijas vērtējums- apbalvojumus un naudas prēmijas izcili oriģināliem darbiem.Atraktīvā gaisotnē skolēni dalās savā izpētē,pārsteidzošos atklājumos par meža ieguvumiem un vērtībām.Saruna ar konkursa idejas autoru Ēriku Hānbergu un konkursa atbalstītāju,ministru Jāni Dūklavu. Info par izstādi- www.koksirlabs.lv
 Kā nosiltināt mājokli no iekšpuses,nesamazinot dzīvojamo platību? Iepazīstam pasaulē vadošā celtniecības uzņēmuma KINGSPAN inovatīvos,kvalitatīvos produktus un pakalpojumus. www.kingspaninsulation.lv
  Padomi jaunajiem vecākiem,kā pareizi kopt mazuļa ādu- iesaka "Mēness aptieka" farmaceite Rūta Vasiļevska.
 Par izmeklēšanas un ārstēšanas iespējām,ko sniedz 1 S SERVISS:osteoporozes diagnostika densitometrijas kabinetā - tālr. 22313127;unikāla,Latvijā vienīgā sirds slimību ārstēšanas ultraskaņas metode - tālr.28776995 plaušu (spirogrāfijas) izmeklējumi - tālr. 27046262.
 Kā veselību ietekmē uzturs un kāpēc sirds veselībai ieteicama izslavētā Vidusjūras diēta.Speciālisti un lietotāji vērtē uzturbagātinātāju CARDIOACE un CARDIOACE PLUS sastāvu- sirds veselībai Vidusjūras diēta  apvienota 1 kapsulā.
  Dāvana un garantija bērnam un viņa tuvāko radinieku veselībai - CILMES ŠŪNU BANKA ! Cilmes šūnu pielietojuma būtību,saglabāšanas iespējas un jaunākos atklājumus izskaidro ginekoloģe Dace Matule.Vairāk par Cilmes šūnu banku-www.nabassaite.lv.Līguma slēgšana līdz 27.XI -200 Eiro atlaide.
 Uzzinām,kā nūjošana un pareizas kustības atjauno locītavas.Kompānijas ''WALMARK" veselības skolas ārste Jolanta Ozola raksturo senioru vecumam ieteicamo produktu locītavu un kaulu veselībai PROENZI Arthrostop LADY;par garšīgo jaunumu- kalcijs konfekšu formā PROENZI CalciCube.
   Iepazīstam skujkoku bioloģiski aktīvo vielu dziednieciskās īpašības un Latvijas zinātnieku radītos plaša spektra inovatīvos produktus no skujām.Ģimenes ārste Inese Kuģe un fitoterapijas speciālists Uģis Klētnieks pret saaukstēšanos un kakla sāpēm visai ģimenei iesaka dabīgo produktu ar skujkoku ekstraktu SILVASEPT AKTIV.
 Jaunākos pētījumus par vitamīna K2 iedarbību osteoporozes profilaksē izskaidro ārsts Oskars Ābelīte.Farmaceite Ieva Virza raksturo OSTEOKOMPLEKS K2 sastāvu,kas uzlabo kalcija vielmaiņu. www.stiprikauli.lv
 Detektīvu klubā - policists un IT speciālists, zviedru rakstnieks Anderss de la Mote. Andris Bulis tiekas ar viņu Zviedrijas vēstniecībā, kur piedalās arī vēstnieks Henriks Landerholms. Apgāda "Zvaigzne ABC" jaunumus komentē Bārbala Simsone.
 Kādas sajūtas liecina par izdegšanas sindromu un un kā paši varam ietekmēt stresa līmeni- psiholoģes Diānas Zandes ieteikumi. Somijas uzņēmuma Hankintatukku pārstāve Evija Diringa raksturo safrāna ekstrakta preparātu DEPREMIN,kas uzlabo garastāvokli,novērš nomāktību.
 Ar pilotprojektu un jauno siltuma uzskaites metodiku,kas būtiski samazina siltuma rēķinus rīdziniekiem,iepazīstina  A/S "Rīgas siltums" projekta vadītājs Mārtiņš Donga.Info tālr. 80000090
 Par Latvijas zinātnieku radīto produktu pret saaukstēšanos visai ģimenei - SILVASEPT AKTIV ar  dziedniecisko skujkoku ekstraktu.
 Delikāta tēma-proktoloģija.Par simptomiem,kad nevajadzētu atlikt vizīti pie proktologa-saruna ar Lāzermedicīnas klīnikas Dr.med Aigaru Martinsonu un Dr. Intu Bruņenieku.Par klīnikas pētījumiem un āŗstēšanā pielietotām tehnoloģijām.Proktologa konsultācijai decembrī -40% atlaide! www.lazermedicinasklinika.lv
 Par atzītāko Omega 3 produktu avotu Latvijā- LYL KRILA EĻĻU.Uztura zinātniece Linda Šlēziņa raksturo 7 dažādus LYL Krila eļļas līnijas produktus-to atšķirību un iedarbību.Izdevīgi decembrī-20 % aptiekās un - 40% www.Well24.eu

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs