Pierakstīties jaunumiem:

Janvāris | Februāris | Marts | Aprīlis | Maijs | Jūnijs | Jūlijs | Augusts | Septembris | Oktobris | Novembris | Decembris
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024

Raidījumi

  Uzzinām,kā D vitamīns palīdz pārvarēt gada tumšāko laiku lieliem un maziem.Bērnudārzā "Bebe" bērni atraktīvā iepazīst mazo kriliņu un uzzinām bērnu viedokli,kāpēc tas rūpējas par veselību.Speciālisti skaidro,kādas sekas organismam izraisa D3 vit deficīts un kā kontrolēt D vit līmeni..Farmaceite Ieva Virza raksturo D vitamīna avotu- LYL Krila eļļu KID bērniem un LYL Krila eļļu WINTER pieaugušajiem un raksturo pārējos LYL Krila eļļa sērijas produktus.Izdevīgi LYL Krila eļļa- www.well24.eu,tālr. 26318000
  Cik nopietni holesterīna līmeni ietekmē uzturs un fiziskās aktivitātes?Andris Bulis skaidro mītus un patiesību par holesterīnu,bet uztura speciāliste Liene Sondore cienā studijas viesus ar veselīgām brokastīm.Farmaceita Andreja Nikolajeva pieredze,kā regulāras fiziskās aktivitātes uzlabo veselību.Ieteikums pagarināt savu sirds veselības mūžu,profilaktiski lietojot dabīgo līdzekli sirds slodzes un holesterīna samazināšanai-VALERON, kas satur dabiskus ekstraktus,minerālvielas un vitamīnus. www.valeron.lv
 Kā izsargāties no vīrusiem laikā,kad visapkārt slimo un kā organisma aizsargspējas stiprināt ar veselīgu uzturu,fiziskām aktivitātēm.Iepazīsim Vitabiotics produktus IMMUNACE un IMMUNACE ar EHINACEJU,kuru efektivitāte imunitātes stiprināšanai apstiprināta pētījumos.
 Speciālistu viedoklis par Latvijā radītu dabas vielu produktu HEPASAN FORTE- ātri iedarbīgs līdzeklis aknu aizsardzībai,uzlabojot aknu aizsargfunkcijas, ko izraisījis alkohols, medikamenti, taukaina pārtika u.c.
  Faktori,kas veicina kaulu slimību-osteoporozi.Pētījumi par vitamīnu K2 un preparātu OSTEOKOMPLEKS K2 osteoporozes profilaksei. 
 Andris Bulis skaidros, kāds jauns romāns izdots rakstniecei Dainai Avotiņai - par attiecībām uz 20. gadsimta vēstures notikumu fona. Studijā grāmatas redaktore  Daina Grūbe un projektu vadītāja Bārbala Simsone.
 
 
 Ko nozīmē -IZSILDĪT BRONHUS ? Speciālistu ieteikumi,kādas procedūras un ārstēšanos pareizi veikt saaukstēšanās sākumā,lai novērstu dziļāku saslimšanu.Farmaceits Andrejs Nikolajevs raksturo karstā ārstniecības augu dzēriena TERMOBRONX sastāvu,kas izsilda bronhus un mazina saaukstēšanās simptomus,veicina atveseļošanos.
 
 
 
 Mītus un patiesību par saaukstēšanās iemesliem skaidro ģimenes ārste Inese Kuģe un fitoterapijas speciālists Uģis Klētnieks.Iepazīsim Latvijas zinātnieku radīto dabīgo produktu SILVA SEPT aktiv- sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos bērniem un pieaugušiem.
  Speciālisti vērtē Latvijā ražotu unikālu produktu zarnu veselīgai darbībai – COLON CLEEN Silva Slim,kurā esošās dabas vielas stimulē gremošanu,attīra zarnas no toksīnu ietekmes un normalizē to darbību,rūpējoties par svara kontroli.
 Kāpēc redzei ieteicami antioksidanti? Jaunākie pētījumi par spēcīgā antoksidanta ASTAXAN iedarbību šūnu līmenī-uzlabo asinsriti,redzi,prāta un fiziskās spējas.
 
 
 
 Kāpēc organisma kopējā veselība tik ļoti atkarīga no mūsu nervu sistēmas- raidījuma vadītājs Normunds Bērzs noskaidro sarunā ar dažādiem speciālistiem un gūst apstiprinājumu,cik svarīgi stiprināt nervu sistēmu.Farmaceits,portāla zalesinfo.lv vadītājs Andrejs Nikolajevs,raksturo Latvijā izstrādātā preparāta  NERVOSTRONG unikālo sastāvu,kurš ilgstoši stiprina un nomierina nervus.Padomi,kā stresa mazināšanai veikt sejas masāžu.
 
 
 
  Vērtīga informācija,kādus veselības uzlabojumus iegūstam, regulāri lietojot Omega 3 taukskābes.Uztura zinātniece Linda Šlēziņa skaidro,kā novērst Omega 3 un Omega 6 disbalansu.Secinājumi par LYL KRILA EĻĻA FISH,kurā apvienotas krila un zivju ( Peru anšovu ) eļļas labākās īpašības,kā tā papildina jau zināmos LYL Krila eļļas produktus,vērtējam LYL KRILA eļļa FISH iedarbību.
 
 
 
 Uzzinām par akmeņu dziednieciskajām un maģiskajām īpašībām, -  stāsta jaunas grāmatas autors Modris Trompets un dziedniece Ilga Lilienfelde. Studijā Literatūrzinātniece Bārbala Simsone komentē citas Zvaigzne ABC izdotās grāmatas. Raidījumu Vada Andris Bulis.
 
 
 
  A/S "Rīgas siltums" turpina realizēt koncepciju domāt zaļi,paplašinot autoparku ar 2 elektromobiļiem- atklāsim šī projekta ekonomiskos un tehniskos ieguvumus,priekšrocības komunikācijā ar rīdziniekiem.
  Kliedēsim mītus par saaukstēšanās iemesliem un iepazīsim Latvijas zinātnieku radīto produktu SILVA SEPT aktiv,kurā izmantots skujkoku dziednieciskais efekts- ērtās sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos visai ģimenei.
  Cēloņi un sekas, kāpēc saslimst ar HERPES vīrusu.Ārsts Māris Belte demonstrē inovatīvo līdzekli mājas aptieciņai-terapeitisko lāzeri TREATLITE ACTIV ,kas pārtrauc herpes vīrusa attīstību,lietojams saaukstēšanās,iesnu gadījumos. www.eko-med.lv
 
 
 
 Kā cilvēkam ar ierobežotām darba spējām palīdz darba meklējumos Invalīdu un viņu draugu apvienība APEIRONS sadarbībā ar Rīgas sociālajiem darbiniekiem. www.apeirons.lv
 Ārsta,pulmonologa Viestura Šiliņa ieteikumi,kad klepus un bronhīta gadījumā pielietot inhalācijas un kā pareizi lietot INHALATORUS,lai ārstēšanās būtu efektīva.
  Speciālistu viedoklis par Latvijā radītu dabas vielu produktu HEPASAN FORTE- ātri iedarbīgs līdzeklis aknu aizsardzībai,uzlabojot aknu aizsargfunkcijas, ko izraisa kaitīgie ieradumi.
  Pētījumi par vitamīnu K2 un preparātu OSTEOKOMPLEKS K2 osteoporozes profilaksei. www.well24.eu un Latvijas aptiekās.
 
 
 
  Mīti par saaukstēšanās iemesliem un iepazīsim Latvijas zinātnieku radīto dabīgo produktu SILVA SEPT aktiv ar  skujkoku dziedniecisko efektu.SILVA SEPT aktiv sūkājamās tabletes pret saaukstēšanos visai ģimenei.
  Saruna ar kardioloģi Anitu Makarovsku atgādina, kā veselību ietekmē uzturs un kāpēc sirds veselībai ir ieteicama izslavētā Vidusjūras diēta.Speciālisti un lietotāji vērtē VITABIOTICS uzturbagātinātāju  CARDIOACE un CARDIOACE PLUS sastāvu,kurā rūpēs par sirds asinsvadu veselību Vidusjūras diēta apvienota 1 kapsulā
  Uzzinām par Latvijas dabas vielu produktu zarnu veselīgai darbībai – COLON CLEEN Silva Slim,kura sastāvā izmantoti Latvijā audzēti produkti,kas stimulē gremošanu,attīra zarnas no toksīnu ietekmes un normalizē to darbību,rūpējoties par svara kontroli.
 
 
 
  Lieliska iespēja redzēt,ko bites dara ziemā biškopja Daugmales Jāņa /Jāņa Sulutaura/ dravā un iepazīt  Lindas Kunstmanes Pampāļu podus.Uzzinām,kāda vērtība ir Daugmales Jāņa medum un kā atšķirt dažādu ziedu medu.Par ekskursijām Daugmalē ar pogu gatavošanu,sveču liešanu,bišu produktiem- tālr. 29494234, www.daugmalesmedus.lv   
  Kāda ir spēcīgā antioksidanta C vitamīna iedarbība organismā un par pasaulē bagātāko dabiskā C vitamīna avotu-ACEROLA ķirši.C vit tabletēs -ACEROLA SWEET pret saaukstēšanos un gripu,pretiekaisuma līdzeklis.
                                     
 
 
 
 
 
   Kas jauns latviešu fantāzijas un fantastikas literatūras pasaulē? Stāstu krājums "Zilie jūras vērši".  Studijā šīs grāmatas autori stāsta, kā top viņu darbi, iepazīstina ar tematiku. Vērtē un par citiem jaunumiem informē  "Zvaigzne ABC" projektu vadītāja Bārbala Simsone. Raidījumu vada Andris Bulis.
 
 
 
 SOMIJAS APAVI" no 10.februāra sākas lielā izpārdošana -visiem apaviem un somām 50% ATLAIDE! Konsultante Tatjanu izrāda veikala apavu labāko zīmolu daudzveidību -komfortabli un skaisti,dažāda platuma,neslīdoši un ūdens necaurlaidīgi apavi visai ģimenei;ērtas un modernas somas.Rīgā,Kr. Barona ielā 36 un www.somijasapavi.lv
  Ko stāsta zobārstes,medicīnas zinātņu doktores implantoloģijā Alēnas Butkēvičas jaunā grāmata "Ceļā uz smaidu" un viņas labdarība? Piedalīsimies Alēnas Butkēvičas dzīves svinēšanā kopā ar draugiem pēc traģiskā negadījuma,kas izraisījis pārdomas par dzīves prioritātēm un vērtībām.
 
 
 

Sazinies ar mums

Vārds
E-pasts
Jautājums, komentārs